Thuis

HONGKONG RONGXIN BIO-TECH CO.,LTD

Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
De enan trenboloneacetaat, anavar, de Test, testcyp en al kwaliteit van het steroïden ruwe poeder zijn vrij goed! Vooral het pakket, zeer discreet, zal ik spoedig maak een grote orde kopen!

—— Nikola

U bent een goede leverancier, dank voor uw goede kwaliteit van HGH, was 50boxes van jintropin regelmatig aangekomen, en uw prijs is zeer concurrerend, zal ik een stamgast voor u zijn. Het verheugen zich op meer verrassingen!

—— Roger

Ik ben online Chatten Nu

HONGKONG RONGXIN BIO-TECH CO.,LTD

1
HONGKONG RONGXIN BIO-TECH CO.,LTD
steriods

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : pharmarang
Aantal werknemers : 100~500
Jaarlijkse omzet : 10000000-50000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 80% - 90%

Onze Geschiedenis

Co. van Hongkong Rongxin Biotech, Ltd heeft zich op hoogste kwaliteits steriod hormonen en APIs geconcentreerd. Wij zijn fabrikant die zich in steroid hormonen verscheidene jaren in China specialiseren. Nu worden onze producten over de hele wereld verkocht, alle klanten zoals de kwaliteit van onze producten.

 

Onze fabriek:

Opgezet in 2009, begon Co. van Hongkong RongXin Biotech, Ltd met enkel één opdracht: om chemisch zuiverste anabole steriods ruw poeder, Menselijk de Groeihormoon, Menselijke de Groeipeptides en APIs aan de wereld te brengen.

 

Onze producten heeft van de significante globale groei in de afgelopen jaren door zich strategisch op reeds lang gevestigde verdelers door Azië te richten en verder genoten.

 

Met globaal die hoofdkwartier in Hong Kong wordt gebaseerd, zijn wij geëngageerd aan het leveren van de producten van de hoogste kwaliteits farmaceutisch-rang die met onze merk en reputatie synoniem zijn geworden. Wij concentreren ons onophoudelijk bij het verbeteren van zowel de norm van ons product als onze zaken.


Onze producten worden vervaardigd in onze Huidige faciliteit van Good manufacturing practice(gmp) om optimale kwaliteit te verzekeren. Rongxin Biotech voldoet ook aan de verordeningen van ISO 9001 om ervoor te zorgen dat alle facetten van onze verrichtingen de hoogste kwaliteitsnormen aanhangen.

 

 

Ons Product

Co. van Hongkong Rongxin Biotech, Ltd producten omvat het volgende:

1, Steroid hormonen, zoals de producten van de Testosteronreeks, Boldenoneseries-steroïden, Nandrolone-reekssteroïden, Trenbolone-reekssteroïden etc.
2, Menselijk de Groeihormoon en peptide hormoon.
3, APIs en tussenpersonen van steroid hormonen.
4, APIs en tussenpersonen.
5, de Vette Brandende Hormonen van Bodybuilding
6, van het Oestrogeensteroïden van de Kankerbehandeling het Antihormoon ruw poeder

Contactgegevens
HONGKONG RONGXIN BIO-TECH CO.,LTD

Contactpersoon: Miss. wang

Tel.: 86-29-87824905

Fax: 86-029-87824906

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)