Thuis

HONGKONG RONGXIN BIO-TECH CO.,LTD Fabrieksreis

Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
De enan trenboloneacetaat, anavar, de Test, testcyp en al kwaliteit van het steroïden ruwe poeder zijn vrij goed! Vooral het pakket, zeer discreet, zal ik spoedig maak een grote orde kopen!

—— Nikola

U bent een goede leverancier, dank voor uw goede kwaliteit van HGH, was 50boxes van jintropin regelmatig aangekomen, en uw prijs is zeer concurrerend, zal ik een stamgast voor u zijn. Het verheugen zich op meer verrassingen!

—— Roger

Ik ben online Chatten Nu
1
HONGKONG RONGXIN BIO-TECH CO.,LTD
Jintropin HGH

Jintropin HGH

vrouwelijke steroïden voor gewichtsverlies

 • lopende band

   

  Onze fabriek:

   

  Opgezet in 2009, begon Co. van Hongkong RongXin Biotech, Ltd met enkel één opdracht: om chemisch zuiverste anabole steriods ruw poeder, Menselijk de Groeihormoon, Menselijke de Groeipeptides en APIs aan de wereld te brengen.

   

  Onze producten heeft van de significante globale groei in de afgelopen jaren door zich strategisch op reeds lang gevestigde verdelers door Azië te richten en verder genoten.

   

  Met globaal die hoofdkwartier in Hong Kong wordt gebaseerd, zijn wij geëngageerd aan het leveren van de producten van de hoogste kwaliteits farmaceutisch-rang die met onze merk en reputatie synoniem zijn geworden. Wij concentreren ons onophoudelijk bij het verbeteren van zowel de norm van ons product als onze zaken.


  Onze producten worden vervaardigd in onze Huidige faciliteit van Good manufacturing practice(gmp) om optimale kwaliteit te verzekeren. Rongxin Biotech voldoet ook aan de verordeningen van ISO 9001 om ervoor te zorgen dat alle facetten van onze verrichtingen de hoogste kwaliteitsnormen aanhangen.

 • OEM / ODM
 • R & D
Contactgegevens
HONGKONG RONGXIN BIO-TECH CO.,LTD

Contactpersoon: Miss. wang

Tel.: 86-29-87824905

Fax: 86-029-87824906

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)