Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
De enan trenboloneacetaat, anavar, de Test, testcyp en al kwaliteit van het steroïden ruwe poeder zijn vrij goed! Vooral het pakket, zeer discreet, zal ik spoedig maak een grote orde kopen!

—— Nikola

U bent een goede leverancier, dank voor uw goede kwaliteit van HGH, was 50boxes van jintropin regelmatig aangekomen, en uw prijs is zeer concurrerend, zal ik een stamgast voor u zijn. Het verheugen zich op meer verrassingen!

—— Roger

Ik ben online Chatten Nu

HONGKONG RONGXIN BIO-TECH CO.,LTD

1
HONGKONG RONGXIN BIO-TECH CO.,LTD
steriods

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : pharmarang
Aantal werknemers : 100~500
Jaarlijkse omzet : 10000000-50000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 80% - 90%

Co. van Hongkong Rongxin Biotech, Ltd werd opgericht in 2004, specialiseerden wij ons in steriods, de hormonen en API meer dan 10 jaar van ervaring in onderzoek en ontwikkeling. Onze producten worden over de hele wereld uitgevoerd, zoals alle de EU-landen en unitesd staten, met inbegrip van het land zoals volgend: Finland, Zweden, Noorwegen, IJsland, Denemarken, Letland, Litouwen, Wit-Rusland, Rusland, de Oekraïne, Polen, Tsjechische Republiek, Slowakije, Hongarije, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Groot-Brittannië, Ierland, Nederland, België, Frankrijk, Bulgarije, Servië, Macedonië, Albanië, Griekenland, Slovenië, Kroatië, Italië, Malta, Spanje, Portugal… etc. Ook andere landen, zoals gespecialiseerd India… Wij hebben meer dan 10years-het verschepen ervaring, discreet pakket en het veilige verschepen. Verstrek uitvoerige naverkoop verwerking.

 

 

 

Contactgegevens
HONGKONG RONGXIN BIO-TECH CO.,LTD

Contactpersoon: Miss. wang

Tel.: 86-29-87824905

Fax: 86-029-87824906

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)