Ruwe Poeder Injecteerbare Anabole Steroïden CAS 10418-03-8 Stanozolol Winstrol
10grams
MOQ
negotiable
Prijs
Raw Powders Injectable Anabolic Steroids CAS 10418-03-8 Stanozolol Winstrol
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Pharma Grade
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: 10418-03-8
Hoog licht:

Mondelinge Anabole Steroïden

,

oxandrolone anabole steroïden

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Foliezak of ander discreelty pakket, die de ordehoeveelheid en het verschillende land overeenstemmen
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bankoverdracht, Bitocin
Levering vermogen: 1000kg/month
Specificaties
NAAM: Stanozolol
Andere naam: Winstrol
Zuiverheid: 99.5%
Kleur: Wit of Wit Kristallijn Poeder
MOQ: 10g
Verpakking: foliezak of tin
Productomschrijving

99% zuiverheid Stanozolol (Winstrol) cas10418-03-8 ruwe poedergroothandel

 

Productdetails

 

Hoofdproductinformatie

 

Chemische naam: Stanozolol (Winstrol)
Andere namen: Anabool, Anasyth, winstrolpoeder, Stanol, Stromba, Tevabolin, Winstrol, Winstrol
Moleculaire Formule: C21H32N2O
Molecuulgewicht: 328.49
CAS No.: 10418-03-8
EINECS: 233-894-8
Analyse: 99%

Rang: Farmaceutische Rang

Pakket: In foliezak of trommel.

MOQ (Min ordehoeveelheid): 10grams.

Vervaardiging: Kf-STEROID
Opslag: Houd het onder verbinding in koel en donker
Verschijning: Wit of bijna wit kristallijn geurloos poeder. Bijna onoplosbaar in water, oplosbaar in alcohol, chloroform, lichtjes oplosbaar in aceton
Gebruik: Farmaceutisch materieel, Steroid hormoon, Anabolin. Als mannelijk hormoon en anabole hormonen.

 

Ruwe Poeder Injecteerbare Anabole Steroïden CAS 10418-03-8 Stanozolol Winstrol 0

 

 

Productomschrijving:

 

Winstrol - Stanozolol cas10418-03-8 is zeer algemeen gebruikte anabole steroïden voor scherpe cycli. Terwijl vele mensen zullen proberen om Dianabol of zelfs Anadrol voor scherpe cycli te gebruiken, vernam Ive werkelijk nooit iedereen gebruikend Stanozolol voor om het even wat behalve een scherpe cyclus. Zijn een beetje van een één-truc-poney in dit opzicht. Laat me herhalen dat: Stanozolol is een scherpe drug. Niet zullen vele mensen zijn gebruik in een het ophopen cyclus bepleiten. Zijn zeker niet kon een zeer efficiënte samenstelling voor het behandelen van bloedarmoede (1) en zo, terecht veronderstellen dat zijn rol in het ophopen cycli zeer beperkt is. Één nieuw gebruik voor Winstrol in om het even welke cyclus (misschien zelfs ophopend) zou het bij een zeer beperkte dosis moeten gebruiken om SHBG te verminderen. (2) één van de eigenschappen van Winstrol is zijn diepgaande capaciteit aan lagere SHBG veel meer dan andere steroïden. Een dosis .2mg/kg verminderde beduidend SHBG, die op zijn beurt, de hoeveelheid vrij testosteron opheffen die in het lichaam doorgeven. Zoals met 99% van steroïden, echter, zijn is belangrijk om op te merken dat de afschaffing van uw natuurlijke hormonale niveaus (niettemin misschien niet zodanig dat het met veel andere steroïden) zal .(3) zoals met het runnen van vrijwel om het even welke samenstelling zal voorkomen, testosteronaanvulling (d.w.z. lopende test in een cyclus die Winstrol bevatten) gerechtvaardigd om mogelijke seksuele dysfunctie te vermijden.

 

Verwante producten:

 

Aantal NAAM Analyse
4033 Metandienone (DBOL) 98.0 ~102,0%
4034 Tamoxifencitraat (TOMO) 97.0~103.0%
4035 Clomifenecitraat (clomi) 98.0 ~102,0%
4036 Anastrozole (ARIMIDEX) 98.0 ~102,0%
4037 winstrol 98.0 ~102,0%
4038 Oxand/Anavar 98.0 ~102,0%
4039 Oxyme/Anadrol 98.0 ~102,0%

 

 

Verpakking:

 

 

 

 

Geschiktheid Tips~~

 

In het vorige artikel, „Diepe praktijkheupen?“ (1) waarom kan niet ik het gevoel van de billen vinden? Wij spraken over:
 
Vele mensen hebben een wrok in de heupen tijdens het hurken van de heupbrug. Bijna voelen allemaal de sterkte van de billen. De grootste reden is dat de sedentaire levensstijl en de slechte opleiding onze heupen hebben veroorzaakt om hun originele sterkte te verliezen. Sommige eigenschappen!
 
Sedentair staat de heupspieren toe om in een strakke voorwaarde te blijven, die de functie van de heupuitbreiding beperken.
 
De sedentaire en slechte oefening vertraagt de functie van de billen, en de zenuwverbinding wordt langzaam en zwak! Verminderde gebruiksefficiency
 
Daarom om de billen te maken efficiënter uitoefenen, is er niet meer een dilemma van heupspel, moet u deze voorwaarden verbeteren!
 
1. Eerst moet u de strakke heupspieren verbeteren!
 
 
 
Om het overactieve gebied te onderdrukken, dat de heupbuigspier, de rug van de dij en de heupadductor is. Hoofdzakelijk door de het Schuimrol van de rolmassage plus zich het statische uitrekken. Voor details, gelieve te zien: „Verbetering van de stijfheid van de heupheup“
 
2. Heupactivering (bouwend een verband tussen spieren en mening)
 
Het gebrek aan heup vindt een probleem van spiersterkte, maar een „neuraal“ probleem is. De billen ontvingen geen zenuwen van het centrale zenuwstelsel, veroorzakend de gluteal spieren om te ontbreken.
 
Het doel van dit stadium is de slaap (sluiting) spieren te activeren, zette al uw aandacht op het uiteinde op het punt, sluit uw ogen en voelt uw ezel op het werk! Ga een verband tussen spieren en mening bouwen!
 
De functies van de billen (gluteus maximus, gluteus medius, en gluteus maximus) rekken zich hoofdzakelijk uit, abductie, en externe omwenteling van de heupverbinding!
 
Wij zullen sommige opleidingsoefeningen kiezen die gemakkelijker zijn presteren om de aanwezigheid van de heupen te vinden!
 
Actie 1: Brug
 
 
 
Dit is een grote baan om gluteus maximus te beginnen. Het elastiekje op de kniekoker kan de beginnende opleiding van de heup externe omwenteling verhogen.
 
Heup omhoog! Houd de schouders aan de knieën bij de bovenkant van de beweging. Gelieve te merken op dat glutes worden aangehaald (uiteindegrepen), terwijl de spieren op de rug van de dijen worden ontspannen. Wanneer het uitoefenen, besteed aandacht aan het gebruiken van de kernspieren om de normale positie van de boomstam te handhaven! Duw niet de omhoog te hoge heupen, en haal de buik aan om het bovenmatige uitrekken van de lagere rug te verhinderen zich.
 
Actie 2: Naar voren gebogen heupuitbreiding
 
 
 
De enige gezamenlijke opleiding, het doel moet de sterkte van de heupuitbreiding voelen, zou u aandacht aan het drijfpunt van de heupbuiging en de uitbreiding, niet de stekel moeten besteden! De dorsale buik van de achterbuik, de stekel handhaaft altijd een neutrale positie
 
Wanneer u opstaat, concentreer me op uw heupen. Veronderstel gebruikend de sterkte van de billen. U kunt uw heupen met beide handen houden. Wanneer u de bovenkant bereikt, probeer om uw billen vast te klemmen en hard te voelen!
gluteus mediusbeweging!
 
Actie 3: Het hurken: De abductorspieren van de beginheup (gluteus medius).
 
 
 
Dit is eenvoudig en een effectief gevolg! Gebruik het zij liggen! Breid de heupen uit en activeer onze gluteus medius! U kunt een rekband op uw knieën zetten!
 
Actie 4: Het knielen de heup overtreft
 
Gluteus medius, het externe rotatormanchet, en gluteus maximus worden geactiveerd. Besteed aandacht om de stabiliteit van het hogere lichaam tijdens de beweging te handhaven, laat niet de stekel buiging lijken, laat
 
 
5. Versterk (versterk)
 
Na de bovengenoemde activering opleiding, zullen uw heupen beginnen een betekenis van bestaan te voelen!
 
Het zal gemakkelijker zijn om hurkzit, deadlifts, en verwante acties op dit ogenblik te doen! ! Het proces van actie is nog hetzelfde, nadruk op de billen, handhaaf altijd de spanning van de billen, kan de beweging van laag aan het hogere stadium de heupen altijd krimpen
 
Neem als voorbeeld Roemeense deadlift!
 
Wanneer u uw heupen buigt en onderaan valt: Schuif uw heupen terzijde en vind de glutesspieren langzaam verlengd zijn, volledig van spanning, GREEP op het laagste eind, nadruk op de billen, en haal aan (moet niet ontspannen)! U kunt uw knieën lichtjes duwen en uw voeten veronderstellen die zich in de grond zoals een spiraalvormige boor werpen!
 
 
Omhoog uitrekt de heupen: Vul de bodem met spanning, haal uw heupen aan, en rek omhoog snel uw heupen uit (de heupen schuiven) naar voren, voelend zijn uw heupen als een boog en een pijl!
 
 
De bovenkant van de actie is nog hetzelfde, vastklemmend de billen, die proberen vast te klemmen, ontspannend niet!
 
 
Het zelfde is waar voor hurkzit, vooral het bodemeind van de actie (het laagste punt van de lagere kaak), moet u proberen om het te houden, zijn de billen strak en volledig van spanning, en wanneer u omhoog opheft, bent u van mening dat iemand uw heupen tegenhoudt! Voel de spanning van de heupen door het proces!
 
6. Integreer in het leven!
 
Laat de gewoonte van het gebruiken van de heupen in uw leven. Wanneer het lopen, ga omhoog de treden uit, zit en neem dingen, en voel de heupenrek en de heupen voelen, makend uw heupen meer en meer efficiënt! Uw leven zal ook beter worden!

Ruwe Poeder Injecteerbare Anabole Steroïden CAS 10418-03-8 Stanozolol Winstrol 1

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)