De Acetaatpoeder van Trenbolone van het gewichtsverlies/Tren-Acetaat Cas Goedgekeurde 10161-34-9 ISO
10grams
MOQ
negotiable
Prijs
Weight Loss Trenbolone Acetate Powder / Tren Acetate Cas 10161-34-9 ISO Approved
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Pharma Grade
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: 10161-34-9
Hoog licht:

trenbolone acetate steroid

,

prohormone raw powder

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Foliezak of ander discreelty pakket, die de ordehoeveelheid en het verschillende land overeenstemmen
Levertijd: 1000kg/month
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bankoverdracht, Bitocin
Specificaties
NAAM: Trenboloneacetaat
Andere naam: Trenacetaat
Zuiverheid: 99.5%
Kleur: Geel of geel kristallijn poeder
Gebruik: spier om vet te verminderen
MOQ: 10g
Productomschrijving

Trenboloneacetaat/Tren-Acetaat cas10161-34-9, Trenbolone-Steroïden

Productdetails:

Hoofdproductinformatie:

Trenboloneacetaat
CAS: 10161-34-9
Chinees alias: Bromelonacetaat
Engelse naam: 4,9,11 estratrien-17β-ol-3-één acetaat
Inhoud: 99%
Kwaliteitsnorm: Collectieve Norm
Structuur:
Engelse naam: De trekken van de Trenboloneacetaat: de lichtgele of gele kristallijne waaier van het poeder smeltpunt: 72-78 ° C
Verlies bij het drogen van ≤0.5%
Specifieke omwenteling +46° ~ +51°
Inhoud ≥97.0%
Gebruik: androgen, anabole hormoondrugs
Specificaties: farmaceutische rang
Verpakking: 1kg/aluminiumfoliezak

Vervaardiging: KungFu-Steroid
Gebruik: farmaceutisch materieel, Steroid hormoon, Anabolin. Als mannelijk hormoon en anabole hormonen.


Productomschrijving:


De Trenboloneacetaat cas10161-34-9 is uiterst krachtige anabole steroïden, en als de enige grootste anabole steroïden door vele prestaties beschouwd die atleten verbeteren, Trenbolone-is de Acetaat veel gemakkelijker om een hoogtepunt bereikte en stabiele bloedniveaus met deze versie te handhaven. Dit is één van de meest veelzijdige anabole steroïden op de markt en kan voordelen vrij opleveren in tegenstelling tot een andere steroïden. De Trenboloneacetaat stelt het interesseren tentoon stapelend gedrag. De combinatie met of Dianabol of Anadrol geeft een zeer sterk synergetisch effect.

De Acetaatpoeder van Trenbolone van het gewichtsverlies/Tren-Acetaat Cas Goedgekeurde 10161-34-9 ISO 0Toepassingen:


Eiwit hormonale assimilatie. steroïden door dierenartsen op vee worden gebruikt om de spiergroei en eetlust te verhogen, die deeltijds te verhogen, niet in een ongeraffineerde vorm worden gebruikt, worden maar eerder beheerd aangezien de esterderivaten zoals trenboloneacetaat, trenbolone enanthate ortrenbolone cyclohexylmethylcarbonate, een normale bodybuilding dosering van 200mg/week tot 1400mg/-week kunnen gaan die. De Trenboloneacetaat kan één keer in de week worden ingespoten, ook wordt de trenboloneacetaat vaak geraffineerd aan aangezien „Fina“ door gebruiker, trenbolonesamenstellingen een bindende affiniteit voor de androgen receptor vijf keer heeft.
Trenbolone is steroïden door dierenartsen op vee worden gebruikt de spiergroei en eetlust te verhogen die. Om zijn efficiënte halveringstijd te verhogen, wordt trenbolone niet gebruikt in een ongeraffineerde vorm, maar eerder als esterderivaten zoals trenboloneacetaat, trenbolone enanthate of trenbolone cyclohexylmethylcarbonate beheerd (Parabolan).

 

De Acetaatpoeder van Trenbolone van het gewichtsverlies/Tren-Acetaat Cas Goedgekeurde 10161-34-9 ISO 1

 

Meisjes die vestlijn uitoefenen thuis:

Actie 1: 10-20 keer aan de kant van de taille, laten de handen op het achterhoofd na oefening, het bovenleer de grond terugtrekken.


Actie 2: Zit afwisselend „rit“ 10-20 keer. Wanneer het praktizeren, zet uw handen op het achterhoofd en sluit uw benen. De benen zijn afwisselend als een fiets. Tegelijkertijd, wordt het hogere lichaam gedraaid en de beweging is ritmisch.


Actie 3: De plaatsteun + links en de juiste heupen 10-20 keer, deze actie zijn gebaseerd op de steun van de plaat plus de linker en juiste afwisselende heupen, proberen om de heupverbinding dicht bij de grond te maken, maar raakten niet de grond.


Actie 4: Leun achterover en de knieën 15-20 keer, handen aan beide kanten van het lichaam tijdens praktijk, knieën op beide voeten, doen heupbewegingen, houdt het eind van de beweging het lichaam in een rechte lijn.


Actie 5: Hef uw benen op 10-20 keer, oefen uw handen aan beide kanten van uw lichaam uit, houd uw voeten samen en maak uw knieën recht, houd uw die knieën lichtjes aan de tenen worden gebogen, en doe dan het opheffen en het verminderen van uw benen. Het eind van de beweging houdt de dijen en de grond bij 90. De hoek, houdt uw heupen van de grond.


Actie 6: De plaatbrug 10-20 keer, beide handen steunt het lichaam terwijl het praktizeren, dan heft afwisselend de heupen op.


Voor de gehele reeks oefeningen, te oefenen gelieve 1-5 cycli volgens uw praktijkniveau uit. De kleine partners met hoog lichaamsvet stellen behoefte tevreden om aërobe oefening meer dan 20 minuten uit te voeren na buik opleiding, zoals jogging, het levendige lopen, het overslaan, enz.

 

Sprong die opleiden: het landen vaardigheden!
Bij explosieve opleiding, is de opleiding van springende klasse zeer belangrijk. In het sportterrein, spring de belangrijkste actiewijze!
Nochtans, is de actie van het springen het type van oefening met het grootste risico van verwonding. Vele mensen besteden aandacht aan hoe te omhoog te springen, springen slechts hoger en verder, maar overzien vaak de techniek om te landen of te vertragen. Dit is ongetwijfeld slecht!
Spring opleiding om het risico van verwonding te verminderen, moet u het landen vaardigheden leren
Landen is belangrijker dan springend. U moet het initiatief nemen om spieren te gebruiken om druk in plaats van ligamenten en passieve gezamenlijke structuren te absorberen om druk te nemen!
Hier is de heupstrategie voor iedereen.
Wanneer het vertragen (het landen), gebruikend de „heupstrategie: het gebruiken van sterke heupvergroter - gluteus maximus en knievergroter - wordt quadriceps om het effect“ te beschermen om de actie te voltooien beschouwd als om de meest efficiënte Technologie vermindert ook de algemene spanning op passieve systemen (ligamenten, kraakbeen en been). “
De heupstrategie bestaat uit vier elementen:

 

: de buiging van de boomstam: lerend vooruit te leunen, terwijl het handhaven van de neutrale stekel, beweegt het zwaartepunt vooruit, dat op zijn beurt u kan helpen de druk aan de voorkant van de knie verminderen en een grote mate billen kan aanwerven.


Twee: Heupbuiging: , Veronderstel als u het als voorzitter gaan doen, hoe u te werk zouden gaan? Het antwoord is achterover te leunen, niet de radijs voor uw knieën. Terug naar achter helpt om de latere machtsketen (torso, billen, rug van de dij) te activeren en moedigt het onderwerp aan om spieren te gebruiken om het effect te absorberen in plaats van het gebruiken van te absorberen been en ligamenten.


Drie: Beperk de beweging van de voorafgaande kant van de knie: Herinner me om ervoor te zorgen dat u genoeg heupbuiging hebt om bovenmatige voorwaartse beweging van de knie te vermijden, die de druk aan de patellofemoral gezamenlijke en kniekant kan verminderen.


Vier: Open de heupverbinding, vermijd de knie in acht: wanneer het landen, zorg uw knieën ervoor en de tenen zijn in hetzelfde vliegtuig, dat het risico van de spanning van het knieligament kan vermijden


Elk van deze strategieën zullen het effect van spanning verminderen en ook helpen betekenen verminderend het risico van verwonding of de ontwikkeling van pijn.

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Miss. Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)