Thuis Productenruw steroid poeder

Farmaceutisch Ruw Steroid Poedertestosteron Isocaproate/Test ISO cas15262-86-9

Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
De enan trenboloneacetaat, anavar, de Test, testcyp en al kwaliteit van het steroïden ruwe poeder zijn vrij goed! Vooral het pakket, zeer discreet, zal ik spoedig maak een grote orde kopen!

—— Nikola

U bent een goede leverancier, dank voor uw goede kwaliteit van HGH, was 50boxes van jintropin regelmatig aangekomen, en uw prijs is zeer concurrerend, zal ik een stamgast voor u zijn. Het verheugen zich op meer verrassingen!

—— Roger

Ik ben online Chatten Nu

Farmaceutisch Ruw Steroid Poedertestosteron Isocaproate/Test ISO cas15262-86-9

China Farmaceutisch Ruw Steroid Poedertestosteron Isocaproate/Test ISO cas15262-86-9 leverancier
Farmaceutisch Ruw Steroid Poedertestosteron Isocaproate/Test ISO cas15262-86-9 leverancier Farmaceutisch Ruw Steroid Poedertestosteron Isocaproate/Test ISO cas15262-86-9 leverancier

Grote Afbeelding :  Farmaceutisch Ruw Steroid Poedertestosteron Isocaproate/Test ISO cas15262-86-9

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Pharma Grade
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: 15262-86-9

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10grams
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Discerrtly de verpakking en verzekert 100%-veiligheid aan douane.
Levertijd: binnen 2 werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, bankoverdracht en bitcoin
Levering vermogen: 1000kg/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Testosteron Isocaproate Andere Naam: Test ISO
Zuiverheid: 99% CAS: 15262-86-9
Gebruik: farmaceutisch Functie: Natuurlijk, Gezond

Farmaceutisch Testosteronpoeder Testosteron van Isocaproate van het Grondstoffen (Test ISO) cas15262-86-9

Hoofdproductinformatie:

 

Chemische Naam: Testosteron Isocaproate

Ander-naam: Testostero; 3-oxoandrost-4; (17beta) - 3-oxoandrost-4-Engelse methylpentanoate 4; Testosteron Isocaproate (Testostero); Test Isocaproate
CAS Nr: 15262-86-9
Einecs Nr: 239-307-1
MF: C25H38O3
Mw: 386.57
Zuiverheid: 98.0%
Verschijning: wit kristallijn poeder.

MOQ (min ordehoeveelheid): 10grams.

Rang: Farmaceutische Rang

Pakket: In foliezak of trommel.

Verschijning: Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder

Vervaardiging: RongXin

Gebruik: Farmaceutisch materieel, Steroid hormoon, Anabolin. Als mannelijk hormoon en anabole hormonen.

 

Productomschrijving

Het testosteron Isocaproate cas15262-86-9 wordt niet individueel gevonden maar het is bevat in een andere drugs zoals in Sustanon 250 en ook in Omnadren, die in de markt gemakkelijk beschikbaar zijn. Het testosteron Isocaproate is enigszins zelfde aan Testosteroncaproate maar met een paar uitzonderingen. Het heeft zelfde aantal van hydrogens, koolstof, zuurstof en zelfde molecuulgewicht maar zijn actief leven is één dag meer in vergelijking tot Testosteroncaproate. Het testosteron Isocaproate is begrensd met een vetzuur of een ester die een vertraging in zijn versie in het lichaam veroorzaakt. Het heeft het actiever leven wat betekent het in het lichaam voor een langere periode zal blijven en daarom het eens in de vorm van een injectie of bij maximum twee keer per week binnen genoeg zal worden.

 

Het testosteron Isocaproate cas15262-86-9 is goed - gekend voor het uitmaken deel populaire testosteronmengsels Omnadren en Sustanon. Het is ook ideaal voor TRT of HRT toe te schrijven aan de langere halveringstijd en één keer in de week het injectieprogramma om stabiele bloedniveaus te houden. Isocaproateproductie ongeveer 72 mg daadwerkelijk testosteron per 100mg-schot.

 

Farmaceutisch Ruw Steroid Poedertestosteron Isocaproate/Test ISO cas15262-86-9

 

(COA) voor Testosteron Isocaproate

 

Farmaceutisch Ruw Steroid Poedertestosteron Isocaproate/Test ISO cas15262-86-9

 

 

HPLC voor Testosteron Isocaproate

 

Farmaceutisch Ruw Steroid Poedertestosteron Isocaproate/Test ISO cas15262-86-9

 

 

Ordeproces en Uiteinden:

 

Farmaceutisch Ruw Steroid Poedertestosteron Isocaproate/Test ISO cas15262-86-9

 

Voordelen:

 

Prijs: Eerlijk en Concurrerend

Pakket: Discreet en vermomd. De gedetailleerde dingen kunnen via e-mail worden besproken.

Verzendwijzen: Wij kunnen verschillende verschepende manieren voor verschillende hoeveelheden en verschillende landen nemen.

Andere Dienst: Het pakketbeeld, het volgen het aantal en het volgen de website kunnen na verzending worden aangeboden.

Douanetarief: 99.9% succestarief. Indien gegrepen, zal het voor u re- wordenverscheept.
 

Geschiktheid Tips~~

 

 

De trapeziusspier opleiding is eenvoudiger dan de algemene bodybuilding opleiding. De belangrijkste actie is ophaalt, d.w.z., de schouders wordt opgeheven in de richting van beide oren. Het materiaal nodig voor het ophalen van praktijk vergt slechts een paar van domoren of een barbell. Andere opleiding om trapezius te versterken: gewone deadlifts en rechtop roeiend.

De plaats van de doeloefening: trapezius (ook met betrekking tot de halsspieren, hogere achterspieren)

Actiehoofdzaak:
 


1. De tribune natuurlijk, met uw handen op uw rug, houdt een barbell of een domoor, en hangt neer voor uw benen.

2. Beide schouders stijgen tegelijkertijd, zodat de schouders de oren zoveel mogelijk, dan langzaam draaien achteruit de schouders bij deze toppositie, en toen langzaam draai van terug naar downside van de wapens raken. Herhaal het. Buig uw ellebogen niet tijdens ophalen.


Voorzorgsmaatregelen:

1. Het principe van haalt opleiding op is: niet te licht ben, niet te zwaar. Het redelijke gewicht zou moeten zijn dat u de gehele actie kunt voltooien strikt zonodig, d.w.z., de schouders zou moeten zo dicht mogelijk zijn aan de oren, het voor een tijdje houden, en buigt uw ellebogen niet. Dan, worden beide schouders gelijktijdig verminderd aan het laagste punt. De volledige actie kan 10-12 herhalingen worden gedaan.

2. Als u maakt boog uw pols en draait lichtjes de twee uitgaande ellebogen, is dit efficiënter voor de samentrekking van schoudertrapezius.

3. Baan opleidingsstrategie: Zoals met andere lichaamsdelen, probeer om de bewegingen zoveel mogelijk te diversifiëren. Na een verscheidenheid van proberen haal oefeningen, met inbegrip van traditioneel op ophalen en rechtop roeiend, selecteer het meest efficiënt weinig oefeningen om me bij de opleiding te concentreren. Stok aan barbell en de domoor als basis van de trapeziusspier opleiding, en de actie zoals de trekker als hulpkeus.

4. De traditionele domoren en barbells halen en staan roeiend, hoofdzakelijk om op het bovenste gedeelte van de trapeziusspier uit te oefenen op, en kunnen niet de midden en lagere trapeziusspieren direct uitoefenen. Om de volledige trapeziusspier beter uit te oefenen, halen innovatieve 10 hieronder beschreven bewegingen op worden bereikt. Breek het oude boring van de trapeziusspier opleiding.

(1) haal erachter op


Ook genoemd geworden „Hani haal“ op, genoemd na eightth Olympia, M. Lee Hani.
Het zetten van barbell achter u, niet voor de dij, dwingt u om het schouderblad terug over volledig te trekken ophaalt, zodat kunt u meer in het midden van trapezius (hoewel het grootste deel van de druk nog in het bovenste gedeelte van trapezius is) uitoefenen. Het zou beter zijn om dit op de machine van Smith te doen.

(2) ophalend op de hogere helling
Zittingsgezicht - omhoog op de geneigde bank, is de vlakke kruk bij een 60 graadhoek of hoger met de grond. Houd een domoor in elke hand en uw wapens zijn loodrecht aan de grond (gelijkend op de aanvankelijke houding van de naar omhoog geneigde domoor). Dan haal op. Dit veroorzaakt een verschillende hoek van effect op de trapeziusspier dan ophaal die aan de grond in het hogere lichaam loodrecht is.

(3) naar voren gebogen haal op
Deze actie is precies het tegengestelde van de naar boven hellende schouder. Zie neer op de hogere geneigde kruk of hoog-vlakke kruk onder ogen, houd een barbell of twee domoren met beide handen, maak uw wapens recht en ben loodrecht aan de grond. Haal uw schouders niet op, maar hef uw schouders door uw schouderbladen op aan te halen terwijl het houden van uw wapens recht. Dit oefent het midden en de bovenste helft van trapezius uit.

(4) kalf de opleidingsmachine haalt op

De tribune op de kalfstrainer, plaatst uw schouders onder de mat, dan haalt uw schouders op op dezelfde manier als schouders. Aangezien de wapens niet te hoeven om zich tegen de weerstand aan de kant van het lichaam te verzetten, worden de ellebogen en de polsverbindingen niet onderworpen aan een lichte druk. Deze opleiding sluit ook elke beweging op dezelfde motiebaan.
(5) haal piek pieksamentrekking op
Haal elke keer actie op bereikt de hoogste positie, greep 3 tot 5 seconden, die kunnen beduidend verhogen ophalen sterkte. Een gelijkaardige pieksamentrekking is bijzonder efficiënt om op te halen. In tegenstelling tot vele verwijzingen, sluit de samentrekkingsverbinding niet wanneer het ophalen, en omdat de wapens aan de grond loodrecht zijn, zal de benedenwaartse kracht van ernst worden gemaximaliseerd.

(6) ophalend op het hoofd
Hoewel deze unieke actie zowel een barbell als twee domoren kan gebruiken, adviseren wij de machine van Smith voor veiligheid en doenbaarheid. Bij het begin, is barbell bij de bovenkant van het hoofd, enkel zoals de hoogste positie van de schouderpers, behalve dat wordt het schouderblad zo ver mogelijk getrokken. Dan duw barbell omhoog zo hoog mogelijk. De aandacht zou op de op en neer beweging van het schouderblad moeten worden geplaatst.

(7) het enige wapen haalt op
Ondanks het gebruik van domoren, tegelijkertijd halen de meeste uitoefenaars ook hun schouders op. Nochtans, kan de trapeziusspier ook van unilaterale opleiding als andere spieren profiteren. Grijp het D-Vormige handvat in bijlage aan de lage trekker, en toen schakelaar aan de andere hand na al The Times, of houd een domoor of behandel met beide handen, en leid afwisselend de linker en juiste trapeziusspieren op. Éénzijdig haal kan zich op elke kant concentreren en de waaier van motie verhogen op. De unilaterale opleiding in de gymnastiek is geen gemeenschappelijke oefeningsmethode, maar het is nuttig voor trapezius.

(8) de machine van Smith haalt op
Of het erachter ophaalt, op het hoofd ophaalt, of met traditionele wapens beneden en barbells vooraan ophaalt, kan de machine van Smith sluiten ophaalt actie in een verticale weg terwijl gemakkelijk het veranderen van lichaamsstandpunt. Bijvoorbeeld, wanneer het doen haal actie op, kunt u het lagere deel van de trapeziusspier achteruit opleiden en lichtjes de taille buigen, of de machine van Smith gebruiken om één enkel wapen te maken ophalen.

(9) de lage positieverzameling haalt op
Begrijp de greep achteruit in bijlage aan de lagere spanner en de tribune zodat de spanner schuin van ongeveer 45 graden aan de grond terwijl achteruit het ophalen is. Het kan aan hoger en midden van de trapeziusspier tegelijkertijd worden uitgeoefend.

(10) de Dwarsverzameling haalt op
De tribune in het midden van de dwarstrekker en begrijpt het D-Vormige handvat in bijlage aan de linker en juiste trekkers. De trekker zou aan de laagste positie moeten worden geplaatst. Haal uw schouders op en houd uw wapens en rek weg bij een 45 graadhoek recht aan uw lichaam. Naast de positie van de wapens en de richting van de druk, naast het opheffen van het schouderblad (het bovenste gedeelte van de trapeziusspier), is het ook gemakkelijker om het schouderblad (het midden van de trapeziusspier) te trekken.

 

Contactgegevens
HONGKONG RONGXIN BIO-TECH CO.,LTD

Contactpersoon: Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)