Thuis Productende steroïden van de spiergroei

Steroïden 4-chloor-17a-methyl-Andro-1,4-Diene-3 17b-Diol Cas 2446-23-3 van Bodybuildingssupplementen

Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
De enan trenboloneacetaat, anavar, de Test, testcyp en al kwaliteit van het steroïden ruwe poeder zijn vrij goed! Vooral het pakket, zeer discreet, zal ik spoedig maak een grote orde kopen!

—— Nikola

U bent een goede leverancier, dank voor uw goede kwaliteit van HGH, was 50boxes van jintropin regelmatig aangekomen, en uw prijs is zeer concurrerend, zal ik een stamgast voor u zijn. Het verheugen zich op meer verrassingen!

—— Roger

Ik ben online Chatten Nu

Steroïden 4-chloor-17a-methyl-Andro-1,4-Diene-3 17b-Diol Cas 2446-23-3 van Bodybuildingssupplementen

China Steroïden 4-chloor-17a-methyl-Andro-1,4-Diene-3 17b-Diol Cas 2446-23-3 van Bodybuildingssupplementen leverancier
Steroïden 4-chloor-17a-methyl-Andro-1,4-Diene-3 17b-Diol Cas 2446-23-3 van Bodybuildingssupplementen leverancier Steroïden 4-chloor-17a-methyl-Andro-1,4-Diene-3 17b-Diol Cas 2446-23-3 van Bodybuildingssupplementen leverancier

Grote Afbeelding :  Steroïden 4-chloor-17a-methyl-Andro-1,4-Diene-3 17b-Diol Cas 2446-23-3 van Bodybuildingssupplementen

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Pharma Grade
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: 2446-23-3

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10grams
Prijs: wholesale prices,negotiable
Verpakking Details: land.
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling.
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bankoverdracht, Bitocin
Levering vermogen: 1000kg/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: chloor-17a-methyl-andro-1,4-diene-3,17b-diol 4 Andere Naam: 4-Chlorodehydromethyltestosterone
CAS: 2446-23-3 Zuiverheid: 99%
Gebruik: de steroïden van de spiergroei Functie: Het witte of Natuurlijke en kristallijne poeder van Healthywhite

Steroïden 4 chloor-17a-methyl-andro-1,4-diene-3,17b-diol cas2446-23-3 van Bodybuildingssupplementen

Snel detail:

 

Productnaam: 4-Chlorodehydromethyltestosterone
Synoniemen: Mondelinge Turinabol
CAS: 2446-23-3
MF: C20H27ClO2
Mw: 334.88
Verschijning: Wit of wit kristallijn poeder
 

Beschrijving:
 

Mondelinge Turfan, die algemeen als de eerste ontdekking in Oost-Duitsland in 1962 wordt bekend. wegens zijn hoge synthetische metabolische eigenschappen, terwijl androgen vrij laag is, wordt steriode zeer populair. De drug wordt beschouwd als om een belangrijke component van de beroemde Oostduitse stimulansen, waarvan duizenden Duitse Olympische atleten in het geheim een sterilisator werden gegeven, hopend om Olympics te overheersen.

 

De resultaten van deze drug worden gewoonlijk gemeld door bodybuilders gelijkaardig aan D -D-bol, maar zonder enige uitbreiding. De bodybuilders worden een bijnaam gegeven „T -t-bol“. Het gebrek aan uitbreiding is toe te schrijven aan het feit dat GP Turan is niet aromatisch in het lichaam en daarom bijwerkingen niet? geweest.

Deze steroidegebruiker meldt vaak een goede aanwinst van sterkte, evenals een lichte aanwinst in de massa van de kwaliteitsspier. T -t-bol wordt gewoonlijk gebruikt als „sprongbegin“ voor een lijn.

 

Hier, staat het snelle effect van mondeling beleid de bodybuilders toe om de aanwinst en de „pomp“ in een vroeg stadium te ervaren, en de injecties die in de cyclus worden gebruikt hebben meer tijd van kracht te worden. GP Turan is een zeer veelzijdige driedimensionele olie die effectief in het snijden van en het uitbreiden van cycli kan worden gebruikt. Het wordt goed ingepakt met alle samenstellingen, en vermindert ook effectief het lichaam SHBG, resulterend in andere samenstellingen.

 

Steroïden 4-chloor-17a-methyl-Andro-1,4-Diene-3 17b-Diol Cas 2446-23-3 van Bodybuildingssupplementen

 

COA:

Steroïden 4-chloor-17a-methyl-Andro-1,4-Diene-3 17b-Diol Cas 2446-23-3 van Bodybuildingssupplementen

 

 

Toepassingen:


Deze steroid gebruiker meldt vaak een goede verhoging van sterkte, evenals een lichte verhoging van de kwaliteit van spiermassa. T -t-bol wordt gewoonlijk gebruikt als „sprongbegin“ voor een lijn. Hier, staat het snelle effect van mondeling beleid de bodybuilders toe om de aanwinst en de „pomp“ in een vroeg stadium te ervaren, en de injecties die in de cyclus worden gebruikt hebben meer tijd van kracht te worden. GP Turan is zeer veelzijdige steroïden die effectief in het snijden van en het uitbreiden van cycli kunnen worden gebruikt. Het wordt goed ingepakt met bijna alle samenstellingen, maar ook verminder effectief het lichaam van SHBG, zodat andere efficiëntere samenstellingen.

 

 

Onze voordelen:
1.competitive prijs
2.quality gewaarborgd
3.fast levering
4.excellent de dienst
 
 
 
Andere hete verkoopproducten:
 
 
Naam Hoofdmarkt Bijnaam Welke rang
Rongxin-testosteron Acetaat Duitsland Steroïden ruw poeder Gezonde rang
Rongxin-testosteron Cypionate Duitsland Steroïden ruw poeder Gezonde rang
Rongxin-testosteron Decanoate Duitsland Steroïden ruw poeder Gezonde rang
Rongxin-testosteron Enanthate Duitsland Steroïden ruw poeder Gezonde rang
Rongxin-testosteron Isocaproate Duitsland Steroïden ruw poeder Gezonde rang
Rongxin-testosteron Phenylpropionate Duitsland Steroïden ruw poeder Gezonde rang
Rongxin-testosteron Propionaat Duitsland Steroïden ruw poeder Gezonde rang
Rongxin-testosteron Undecanoate Duitsland Steroïden ruw poeder Gezonde rang
Rongxin-Mesterone Duitsland Steroïden ruw poeder Gezonde rang
Rongxin-testosteron Sustanon 250 Duitsland Steroïden ruw poeder Gezonde rang
Acetaat rongxin-Clostebol Duitsland Steroïden ruw poeder Gezonde rang
Rongxin-Methylandrostanolone Duitsland Steroïden ruw poeder Gezonde rang
Rongxin-Methenolone Enanthate Duitsland Steroïden ruw poeder Gezonde rang
Acetaat rongxin-Methenolone Duitsland Steroïden ruw poeder Gezonde rang
Rongxin-Anadrol Duitsland Steroïden ruw poeder Gezonde rang
Rongxin-Anavar Duitsland Steroïden ruw poeder Gezonde rang
Rongxin-Winstrol Duitsland Steroïden ruw poeder Gezonde rang
Citraat rongxin-Clomifene Duitsland Steroïden ruw poeder Gezonde rang
Citraat rongxin-Toremifene Duitsland Steroïden ruw poeder Gezonde rang
Rongxin-Finasteride Duitsland Steroïden ruw poeder Gezonde rang

 

 
Geschiktheid Tips~~
Bodybuildingsspier opleidingsmethode
Een methode om de grote borstspierspier met het principe van eerste mislukking te ontwikkelen;
De efficiënte lokale praktijk van de ontwikkelde grote borstspier is de gekantelde vogel, en de praktijk van de uitvoerige spiergroep zoals de ontwikkelde grote borstspierspier is een pers van de breed-greepbank. Naast het ontwikkelen van de grote borstspierspier, kan het de triceps, de voorzijde van de deltaspier en Voorserratus ontwikkelen. Als u de gekantelde vogel en de bankpers combineert om de opleiding te houden, zal het effect beter dan de eenvoudige oefening zijn. De methode is: de atleet eerste oefent de gekantelde vogel met slechts 6-10 keer van gewicht, tot het niet kan opstaan, en toen looppas aan de bank uit alvorens gewicht te gebruiken 60-70% dat vooraf bereid is om bankpers te doen, om het aantal tijden, tot het begin van een groep, een totaal van 4 groepen proberen op te heffen, de totale totale hoeveelheid beweging is 8 groepen over 50 keer.

De methode om de deltaspier met het principe van eerste mislukking te ontwikkelen:
De lokale spieroefeningen van de ontwikkelde deltaspieren zijn vlak in alle richtingen. Bijvoorbeeld, het voorafgaande ontwikkelt afvlakken hoofdzakelijk de delta voorafgaande bundel; de zijvlakte die (palm neer) opheft ontwikkelt hoofdzakelijk midline van de deltaspier; het latere schuine opheffen ontwikkelt hoofdzakelijk de delta latere bundel. De uitvoerige praktijk van de ontwikkelde deltaspier is de brede duw van de rug van de hals. Deze oefening kan niet alleen de deltaspier ontwikkelen, maar ook de triceps ontwikkelen, en ook de grote borstspier en voorafgaande serratus beïnvloeden. Het combineren van deze twee daadwerkelijke uitoefeningen voor de ontwikkelde deltaspieren zal in betere resultaten resulteren. De praktijk is; mobiliserings eerste gebruik het gewicht dat slechts kan worden opgeheven 6-10 keer om de oefening aan de kant van de domoor te doen. Tot u niet kunt opstaan, ga naar aan de andere kant geplaatste barbell, en gebruik barbell om een brede hals en een duw (70%) te maken tot u geen grote groep kunt tellen.

De methode om triceps te ontwikkelen die het principe van eerste mislukking gebruiken:
De lokale spieroefeningen van de ontwikkelde triceps zijn diverse soorten wapenbuiging en uitbreiding, zoals de buiging en uitbreiding van de rug van de hals, de buiging en de uitbreiding van de boog, en de uitvoerige oefening is een smalle krachtduw. De twee daadwerkelijke uitoefeningen worden organisch gecombineerd, en het opleidingseffect is Beter. De praktijk is: de atleet buigt eerst de rug van de hals voor 6-10 keer tot moeheid, en toen snel looppas aan het hurkende rek en neemt barbell op die vooraf (het gewicht van barbell is 60-70% van zijn maximumgewicht) wordt geplaatst, onophoudelijk tot het begin van de twee oefeningen, zijn de twee oefeningen een grote groep, zal het totaal van de vier groepen, de triceps zeer bloated zijn, is de stimulatie zeer diep, zolang de voeding omhoog met de spieren kan houden kan zeer snelle ontwikkeling krijgen.

De methode om de dorsale spier met het principe van eerste mislukking te ontwikkelen:
De efficiënte lokale spieruitoefening van de ontwikkelde achterspieren zijn de gewicht-dragende geiten, terwijl de uitvoerige oefeningen van de ontwikkelde achterspieren het booglichaam en het rechte been deadlift omvatten. om de stimulatie van de achterspieren te verdiepen kunt u de volgende praktijk gebruiken: draag eerst het gewicht op de geit 6-10 keer tot het niet opstaat, dan gelopen aan de voorzijde van het hurkende rek om Trekkracht de van de boogoefening (of recht hard been doen)) tot moeheid te doen. Samen combinerend deze twee oefeningen om 4 groepen op te leiden, kunnen de achterspieren goed worden bevorderd.

 

Contactgegevens
HONGKONG RONGXIN BIO-TECH CO.,LTD

Contactpersoon: Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)