Thuis ProductenRuw Testosteronpoeder

Poeder 17-Methyltestosterone Cas 58-18-4 van het hoge Zuiverheids verliest het Ruwe Testosteron voor Gewicht

Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
De enan trenboloneacetaat, anavar, de Test, testcyp en al kwaliteit van het steroïden ruwe poeder zijn vrij goed! Vooral het pakket, zeer discreet, zal ik spoedig maak een grote orde kopen!

—— Nikola

U bent een goede leverancier, dank voor uw goede kwaliteit van HGH, was 50boxes van jintropin regelmatig aangekomen, en uw prijs is zeer concurrerend, zal ik een stamgast voor u zijn. Het verheugen zich op meer verrassingen!

—— Roger

Ik ben online Chatten Nu

Poeder 17-Methyltestosterone Cas 58-18-4 van het hoge Zuiverheids verliest het Ruwe Testosteron voor Gewicht

China Poeder 17-Methyltestosterone Cas 58-18-4 van het hoge Zuiverheids verliest het Ruwe Testosteron voor Gewicht leverancier
Poeder 17-Methyltestosterone Cas 58-18-4 van het hoge Zuiverheids verliest het Ruwe Testosteron voor Gewicht leverancier Poeder 17-Methyltestosterone Cas 58-18-4 van het hoge Zuiverheids verliest het Ruwe Testosteron voor Gewicht leverancier

Grote Afbeelding :  Poeder 17-Methyltestosterone Cas 58-18-4 van het hoge Zuiverheids verliest het Ruwe Testosteron voor Gewicht

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Pharma Grade
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: 58-18-4

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10grams
Prijs: wholesale prices,negotiable
Verpakking Details: Foliezak of ander discreelty pakket, die de ordehoeveelheid en het verschillende land overeenstemmen
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling.
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bankoverdracht, Bitocin
Levering vermogen: 1000kg/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Methyltestosterone Andere Naam: methyltestosterone 17
CAS-nummer: 58-18-4 Zuiverheid: 99%
Gebruik: buildbody en verhogingsspier Functie: Natuurlijk en Gezond

Het ruwe testosteronpoeder Methyltestosterone (17-Methyltestosterone) cas58-18-4 verliest gewicht

Snel Detail:
17-Methyltestosterone
CAS: 58-18-4
Productnaam: 17-Methyltestosterone, Methyltestosterone
MF: C20H30O2
Mw: 302.45
Eigenschappen: Wit Poeder
Gebruik: farmaceutische grondstoffen, het hormoon
Analyse: 99%
Pakket: 1KG/bag

 

 

Toepassingen:
Methyltestosterone kan de mannelijke genitaliën bevorderen en gebruikt in de geslachtsverandering van het zaailingsstadium. Methyltestosterone is een steroid hormoon van androgen en in zoogdieren gevonden en andere gewervelde dieren, Methyltestosterone wordt hoofdzakelijk afgescheiden in de tests van post en de eierstokken van wijfje, hoewel het kleine bedrag ook door de bijnieren wordt afgescheiden, Methyltestosterone is het hormoon van het principe mannelijke geslacht en anabole steroïden.

Methyltestosterone speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van mannelijk reproductief weefsel zoals de testikel en de voorstanderklieren. Bovendien is Methyltestosterone essentieel voor gezondheid en welzijn evenals wordt de preventie van osteoporose, Methyltestosterone behouden door de meeste gewervelde dieren, hoewel de vissen lichtjes een verschil van geroepen ketotestosterone 11 maken.

 

[Toepasselijke ziekte]
(1) de primaire of secundaire mannelijke seksuele functie wordt verminderd.
(2) verzachtende behandeling van wijfje geavanceerde borstkanker na overgang.

 

 

COA:

Poeder 17-Methyltestosterone Cas 58-18-4 van het hoge Zuiverheids verliest het Ruwe Testosteron voor Gewicht

 

 

【Voorzorgsmaatregelen】
Hart, lever, nierdysfunctie, prostaathypertrofie, hypertensiepatiënten voorzichtig.

[Gebruik en Dosering]
De volwassenen gebruikten (1) algemeen mannelijke de vervangingstherapie van het hypogonadismhormoon: mondeling of sublingual, 5mg één keer per dag, 2 keer per dag.
(2) verzachtende behandeling van geavanceerde borstkanker in postmenopausal vrouwen: mondeling of sublingual, eens 25mg, 1~4 keer per dag, als de behandeling, na 2~4 weken, de dosering antwoordt kan 2 keer per dag, elke keer worden verminderd 25mg, mondeling of sublingual.

[Contra-indicaties]
De zwangere vrouwen, prostate kankerpatiënten en hen die voor methyltestosteronetabletten allergisch zijn worden verboden.
[Het medicijnvoorzorgsmaatregelen van Kinderen]
De toepassing op lange termijn van kinderen kan de groei en ontwikkeling ernstig beïnvloeden.
In combinatie met barbituraten, kan het zijn intrahepatic metabolisme verhogen en zijn gevolgen verzwakken. De Methyltestosteronetabletten kunnen de schildklier-bindende de herfstproteïne verminderen en de actie van schildklierhormoon verbeteren.
[Voorzorgsmaatregelen voor zwangere vrouwen en melk afscheidende vrouwen]
De zwangere vrouwen worden verboden.


【Bijwerkingen】
1. De hoog-dosistoepassing op lange termijn is naar voren gebogen aan cholestasis van hepatitis, geelzucht, abnormale leverfunctie. Sublingual beleid kan stomatitis veroorzaken, die door pijn, kwijlen en andere symptomen wordt gekenmerkt.
2. Wijfje: Mei-de oorzakenacne, harige, dikke stem, amenorrhea, menstruele wanorde, zou moeten worden beëindigd.
3. Mannetje: testicular atrophy, verminderde spermaproductie, verminderd sperma, zou moeten worden beëindigd.
4. Elektrolyt: natrium en waterbehoud.

[Farmacologie]
Methyltestosterone is synthetische androgen. De Methyltestosteronetabletten kunnen de ontwikkeling en de rijping van mannelijke organen en bijkomende seksuele kenmerken bevorderen; het strijdoestrogeen, remt endometrial groei en slijmachtig-gonadal functie; bevorder eiwitsynthese en beenvorming; bevorder beendermerg hematopoietic functie, rode bloedcellen maakt en wordt de bloed Rode albumine verhoogd. De verhouding van androgen aan eiwitassimilatie is 1:1.
【Pharmacokinetic】
De methyltestosteronetabletten worden geabsorbeerd door het maagdarmkanaal en mondelinge mucosa. De bloedconcentratie bereikt piek 1-2 uren nadat het mondelinge beleid van 10 mg, en T1/2 ongeveer 2.5-3.5 u zijn. Het metabolisme in het lichaam is langzamer dan dat van testosteron. Sublingual gebruik is tweemaal zo efficiënt zoals mondeling beleid. Omdat het mondelinge metabolisme door mondeling beleid buiten werking wordt gesteld, is het raadzaam de dosis sublingually om te nemen, en de dosis kan worden gehalveerd. Zijn (meestal) verbindend metabolites worden en ongeveer 5%-10% van de beheerde dosis afgescheiden van de urine in hun oorspronkelijke vorm.
[Pinyin-naam]: JIA GAOTONG PIAN
【Eigenschappen】

De testosterontabletten zijn witte tabletten.
[Opslag]:

In de schaduw stellend, beperkte opslag.

 

 

Verpakking & Levering:

 

Wij hebben professioneel team voor pakket en verzending. Speciale manier om 100 gram aan 100kg-poeder aan uw land in één keer te verschepen. De snelle en discrete verzending zou voor Gewaarborgde douanepas kunnen worden geschikt.

 

 

Poeder 17-Methyltestosterone Cas 58-18-4 van het hoge Zuiverheids verliest het Ruwe Testosteron voor Gewicht

 

Geschiktheid Tips~~

 

Het verschil tussen het smalle tangwapen (Tricepsonderdompeling) en het brede tangwapen (Borstonderdompeling) is makkelijk te begrijpen van de Engelse naam. zich op de triceps te concentreren, vereist de Tricepsonderdompeling eng houdend de stutten zo eng mogelijk. Houd uw lichaam zoveel mogelijk aan de grond loodrecht tijdens uw bewegingen, en uw benen kunnen zich lichtjes achteruit bewegen.


De plaats van de doeloefening: triceps

Actiehoofdzaak:
 


1. Met beide handen die eng de steunbar houden, hef het lichaam tot de elleboog op de rechte hoogte, de voorzijde met beide ogen, bekijkt en altijd de elleboogverbinding houdt achterwaarts richtend.

2. Inhaleer, houd uw adem en verminder langzaam uw lichaam tot uw hoger wapen met de grond parallel is. Laat niet de borst en de schouders het significante trekken hebben voelen, houdend de nadruk op de triceps.

3. Ga de triceps aan, maak snel de elleboog recht, verhoog het lichaam, en keer de elleboog naar de volledig uitgebreide staat terug.

4. De pauze voor een tijdje en herhaalt.

Voorzorgsmaatregelen:

1. De sleutel moet tussen de buigspier en de uitbreiding van de parallelle spieren van de grote borstspier en de triceps onderscheid maken:
 

Borstonderdompeling

Tricepsonderdompeling

1

Doelspier

Lagere grote borstspier

Triceps

2

Greepafstand

Brede greep

Smalle greep

3

Wapenelleboog

De elleboog gezamenlijke punten aan de buitenkant tijdens de beweging

De ellebogen zouden zo dicht mogelijk moeten zijn aan de kant van het lichaam. Dichter zijn de drie hoofden, de meer kracht die zij hebben uitgeoefend. Tijdens de beweging, richten de ellebogen aan het achtergedeelte.

4

Lichaamshouding tijdens beweging

Vooruit de helling, keurt de kin goed, bevindt zich geen borst. Maak het lagere deel van de grote borstspierloodlijn aan de grond, en de voeten zouden zich vooruit moeten uitbreiden.

Leun niet vooruit, hef uw hoofd op, houd uw lichaam zo aan de grond loodrecht mogelijk, en beweeg lichtjes terug uw benen.

5

Lichaam gedecentraliseerde positie

Houd het aan het laagste mogelijke punt

Laat vallen te laag niet, anders zal de druk hoofdzakelijk op de borstspieren vallen, gemakkelijk spannend de spieren en het bindweefsel.


2. Als elke groep 15 keer kan worden gedaan, is het noodzakelijk om gewicht bij de taille (of het gewicht van het been met domoren) te dragen, en toen is de praktijk, het mogelijk opnieuw te verbeteren;


3. Als elke groep niet 15 keer doet, moet elke groep en de rest tussen groepen uitputten zo kort mogelijk maken;

4. Als het eigen gewicht van de beginner ook moeilijk is te steunen, kan de gymnastiek assistive materiaal gebruiken, als volgt:

De meisjes met minder sterkte kunnen twee krukken steunen:

5. Het bevestigen de instrumenten zijn gelijkaardig aan brug: De Onderdompeling van de hefboomtriceps

 

Contactgegevens
HONGKONG RONGXIN BIO-TECH CO.,LTD

Contactpersoon: Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)