Thuis ProductenWettelijke Mondelinge Steroïden

Methandienone Dianabol cas72-63-9 10mg/Tab Dbol, de Steroïden van de Spiermassa voor Geneesmiddel

Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
De enan trenboloneacetaat, anavar, de Test, testcyp en al kwaliteit van het steroïden ruwe poeder zijn vrij goed! Vooral het pakket, zeer discreet, zal ik spoedig maak een grote orde kopen!

—— Nikola

U bent een goede leverancier, dank voor uw goede kwaliteit van HGH, was 50boxes van jintropin regelmatig aangekomen, en uw prijs is zeer concurrerend, zal ik een stamgast voor u zijn. Het verheugen zich op meer verrassingen!

—— Roger

Ik ben online Chatten Nu

Methandienone Dianabol cas72-63-9 10mg/Tab Dbol, de Steroïden van de Spiermassa voor Geneesmiddel

China Methandienone Dianabol cas72-63-9 10mg/Tab Dbol, de Steroïden van de Spiermassa voor Geneesmiddel leverancier
Methandienone Dianabol cas72-63-9 10mg/Tab Dbol, de Steroïden van de Spiermassa voor Geneesmiddel leverancier Methandienone Dianabol cas72-63-9 10mg/Tab Dbol, de Steroïden van de Spiermassa voor Geneesmiddel leverancier

Grote Afbeelding :  Methandienone Dianabol cas72-63-9 10mg/Tab Dbol, de Steroïden van de Spiermassa voor Geneesmiddel

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Pharma Grade
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: 72-63-9

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10grams
Prijs: wholesale prices,negotiable
Verpakking Details: Foliezak of ander discreelty pakket, die de ordehoeveelheid en het verschillende land overeenstemmen
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling.
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bankoverdracht, Bitocin
Levering vermogen: 1000kg/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Methandienone Andere Naam: Dianabol
Kwaliteit: 99,5 % CAS: 72-63-9
Functie: Natuurlijk, Gezond Gebruik: farmaceutisch

Mondelinge steriods Methandienone (dianabol) cas72-63-9 dbol van de spiermassa 10mg/tab

Methionone is een dehydrogenated derivaat van methyltestosterone, dat van sisalsaponien wordt voorbereid, ook als 17b-hydroxy-17a-methyl-1,4-androstene-3-één wordt bekend, en zijn moleculaire formule C20H28O2 die is. : 1.12 g/cm3, smeltpunt: 165-166 is ° C, een wit aan gebroken wit kristallijn poeder.
 
Snelle Details:
Chinese naam: Meishenone
Chinees alias: methylandrostenone; 17b-hydroxy-17a-methyl-1,4-androstene-3-; krachtig; dehydrotestosterone (hydanozolone);
Engelse naam: Metahandrostenolone
Het Engels alias: Metandienone; 1-Dehydro-17α-methyltestosterone;
CAS Nr.: 72-63-9
Moleculaire formule: C20H28O2
Structuur:
Molecuulgewicht: 300.43500 [1]
Nauwkeurige kwaliteit: 300.20900
PSA: 37.30000
LogP: 4.04530
 
Methandienone Dianabol cas72-63-9 10mg/Tab Dbol, de Steroïden van de Spiermassa voor Geneesmiddel
 
Fysico-chemische eigenschappen
Verschijning en trekken: wit aan gebroken wit kristallijn poeder
Dichtheid: 1.12 g/cm3
Smeltpunt: 165-166 °C
Kookpunt: 436.5oC bij 760 mmHg
R.i.: 1.572 [1]
Opslagvoorwaarden: 2-8oC
Veiligheidsinformatie
Verpakkingsniveau: III
Gevaarcategorie: 6.1 (B)
Douanewetboek: 2942000000
De gevaarlijke code van het goederenvervoer: 3249
WGK Duitsland: 3
RTECS-aantal: BV8000000 [1
Productiemethode
Gemaakt van sisalsaponien als grondstof [1]
 
Functie en gebruik
Het kan eiwitsynthese bevorderen, eiwitecogenesis verbieden, positief stikstofevenwicht, verhogingseetlust, de spiergroei, en gewichtsaanwinst handhaven. Bevordert het deposito van calcium en het fosfor in beenweefsel, bevordert de vorming van tussenliggende cellen, versnelt beenverkalking en de beengroei. [1]
Bevordert weefselregeneratie en korreling, en versnelt de reparatie van wonden en zweren. Verminder bloedcholesterol en verbeter lipidemetabolisme. Mondeling: 1 dag wanneer de volwassenen beginnen
Intercellulaire substantie
Intercellulaire substantie
10-30mg, 2-3 keer verdeeld in de dienst; de voorwaarde wordt gecontroleerd om het onderhoudsbedrag, 5-10mg dagelijks, 4-8 weken voor een cursus van behandeling te veranderen, zou de herhaalde behandeling tussen Januari en Februari moeten zijn. De dosering van de bejaarden zou moeten worden verminderd.
De zuigeling is dagelijks 0,05 mg/kg. Het wordt gebruikt klinisch voor het negatieve die stikstofsaldo door chronische verspillende ziekten, osteoporose, strenge besmettingen en traumatische brandwonden wordt veroorzaakt, en bevordert de groei van voorbarige en onrijpe kinderen. Kan ook voor breuken worden gebruikt die niet gemakkelijk zijn te helen, hypercholesterolemia, postpartum zwakheid, enz.
 
Farmacologie
Het is een dehydrogenated derivaat van methyltestosterone, maar het effect van androgen is klein, en de eiwitassimilatie is sterker. Zijn eiwitassimilatie is hetzelfde als c-Testosteron.
proteïne
proteïne
De androgene activiteit is ongeveer 1/100 van de laatstgenoemden en de differentiatieindex is 3. Het kan eiwitsynthese bevorderen, eiwitecogenesis verbieden, positief stikstofevenwicht, verhogingseetlust, de spiergroei, en gewichtsaanwinst handhaven.
Bevordert het deposito van calcium en het fosfor in beenweefsel, bevordert de vorming van tussenliggende cellen, versnelt beenverkalking en de beengroei. Bevordert weefselregeneratie en korreling, en versnelt de reparatie van wonden en zweren. Verminder bloedcholesterol en verbeter lipidemetabolisme.
Het is een dehydrogenated derivaat van methyltestosterone, maar het effect van androgen is klein, en de eiwitassimilatie is sterker. Zijn eiwitassimilatie is hetzelfde als het testosteronpropionaat, de androgene activiteit ongeveer 1/100 van de laatstgenoemden is, en de differentiatieindex is 3. 1 kan eiwitsynthese bevorderen, eiwitecogenesis verbieden, positief stikstofevenwicht, verhogingseetlust, de spiergroei, gewichtsaanwinst handhaven. 2 bevorderen het deposito van calcium en het fosfor in beenweefsel, bevordert de vorming van tussenliggende cellen, versnelt beenverkalking en de beengroei. 3 bevorderen weefselregeneratie en de korreling, versnelt de reparatie van wonden en zweren. 4 verbetert de lagere bloedcholesterol en lipidemetabolisme. Klinisch gebruikt voor negatief die stikstofsaldo door chronische verspillende ziekten, osteoporose, strenge besmettingen en traumatische brandwonden wordt veroorzaakt.
 
Farmacokinetica
Het is een dehydrogenated derivaat van methyltestosterone, maar het effect van androgen is klein, en de eiwitassimilatie is sterker. Het kan eiwitsynthese bevorderen, eiwitecogenesis verbieden, positief stikstofevenwicht, verhogingseetlust, de spiergroei en gewichtsaanwinst handhaven. Bevordert het deposito van calcium en het fosfor in beenweefsel, bevordert de vorming van tussenliggende cellen, versnelt beenverkalking en de beengroei. Bevordert weefselregeneratie en korreling. Verminder bloedcholesterol en verbeter lipidemetabolisme.
 
 

Metandienone (Dianabol) Recept
1)20ml @ 50 mg/ml
1 gram van Dianabol-poeder
1 beker geschikt om het volume van vloeistoffen te houden
19 ml de Alcohol van de 190 Bewijskorrel
2)250ml @ 80 mg/ml
gram 20 van Dianabol-poeder (1ml=1.12g) 17.86ml
40ml BB
10ml BEDELAARS
182.14ml druivepitolie
 

 
Doeltreffendheidsgebruik
Bevordert de vorming, de ontwikkeling, en de rijping van mannelijke geslachtsorganen, en bestrijdt oestrogeen, remt endometrial groei en ovariale slijmachtige functie. Bevorder het eiwit binden Methyltestosterone.
Methyltestosterone
Het metabolisme, opwinding van beendermerg hematopoietic functie, bevordert de vorming van bloedcellen. Klinisch gebruikt voor mannelijke hypogonadism, geen testikel en cryptorchidism; gynaecologische ziekten, zoals menorrhagia, baarmoederfibroids, endometriosis, seniele osteoporose en pediatrische aplastic bloedarmoede.
 
Klinische toepassing
De vrouwelijke patiënten met androgen of anabool hormoon kunnen mannelijke fenomenen, zoals harige, lange baard, dikke stem en lage toon, hemorroïden veroorzaken
Geslachtshormoon
Geslachtshormoon
Enz., de symptomen verdwijnen gewoonlijk weg na het tegenhouden van de drug langzaam. Het gebruik op lange termijn van deze klasse van hormonen in mannelijke patiënten, drugs kan in oestrogeen in het lichaam worden omgezet, en kan de afscheiding van gonadotropin remmen om testicular atrophy te veroorzaken en spermaproductie te remmen; wegens remming van endogeen testosteron kan de productie, tot impotentie leiden.
Dehydrotestosterone
De toepassing op lange termijn van androgen in kinderen kan de groei en de ontwikkeling ernstig beïnvloeden. Bijvoorbeeld, kan de versnelling van osteophyte sluiting verscheidene maanden duren na het tegenhouden van de drug; de toepassing van anabool hormoon kan tot zwaarlijvigheid leiden. 17 androgens met α-methylgroep hebben ernstige gevolgen voor leverschade, hoofdzakelijk zich mengt in de excretiefunctie van intrahepatic capillaire bile-duct, veroorzakend cholestasis om in het centrale haarvat van de leverkwabjes te accumuleren, die cholestasis van hepatocytes veroorzaken, klinische manifestaties van galstagnatie van hepatitis.
De toepassing op lange termijn van androgen, leverkanker, prostate kanker en niercelcarcinoom kan voorkomen. Bovendien wegens zijn natriumbehoud, kan het oedeem veroorzaken. De patiënten met nierziekte en hartverlamming zouden voorzichtig moeten worden gebruikt, en de zwangere vrouwen met prostate kanker zouden moeten worden verboden. Mondeling: De volwassenen beginnen 10-30mg/D, in keer 2-3 de dienst, na de ziektecontrole wordt verdeeld de hoeveelheid 5-10mg/D, 4-8 weken voor een cursus van behandeling te handhaven, zou het herhaalde gebruik tegen l-2 maanden moeten worden gescheiden die. Zuigelingen en jonge kinderen 0.05mg/(kg? D). Tabletten: 1 mg, 2,5 mg, 5 mg.
 
Methandienone Dianabol cas72-63-9 10mg/Tab Dbol, de Steroïden van de Spiermassa voor Geneesmiddel
 
Geschiktheid Tips~~
 
Leun en knieën achterover en hef uw benen (Heupendaling) op
Richt oefeningsgebied: buik, taille
Beginnende actie: gekanteld, benen gebogen aan het kalf en de parallel van de matoppervlakte, de dij en de loodlijn van de matoppervlakte, de twee wapens aan de kant van het lichaam, de palm van de hand op de matoppervlakte.
Actiehoofdzaak: slinger uw benen aan het recht en draai uw lichaam aan het recht de oppervlakte van de juiste knie te raken. Houd zo ver mogelijk uw wapens van de oppervlakte en herstel. De benen worden dan gedraaid aan de linkerzijde en het lichaam wordt gedraaid aan de linkerzijde aan de linkerknie. Herhaal de linkerzijde en het recht en herhaal de oefening.
Uiteinde: De ademhaling zou natuurlijk moeten zijn, zouden de wapens en de schouders niet de matoppervlakte moeten verlaten, zou het lichaam volledig moeten worden geroteerd, en de mening zou op de taille en buikspieren moeten de nadruk leggen. Kan niet me op de schommeling van de benen baseren
 

Contactgegevens
HONGKONG RONGXIN BIO-TECH CO.,LTD

Contactpersoon: Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)