Thuis Productende steroïden van de kankerbehandeling

Efficiënte Femara Letrozole Cas 112809-51-5 voor de Mondelinge Lusjes 2.5mg/Tab van Borstkanker

Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
De enan trenboloneacetaat, anavar, de Test, testcyp en al kwaliteit van het steroïden ruwe poeder zijn vrij goed! Vooral het pakket, zeer discreet, zal ik spoedig maak een grote orde kopen!

—— Nikola

U bent een goede leverancier, dank voor uw goede kwaliteit van HGH, was 50boxes van jintropin regelmatig aangekomen, en uw prijs is zeer concurrerend, zal ik een stamgast voor u zijn. Het verheugen zich op meer verrassingen!

—— Roger

Ik ben online Chatten Nu

Efficiënte Femara Letrozole Cas 112809-51-5 voor de Mondelinge Lusjes 2.5mg/Tab van Borstkanker

China Efficiënte Femara Letrozole Cas 112809-51-5 voor de Mondelinge Lusjes 2.5mg/Tab van Borstkanker leverancier
Efficiënte Femara Letrozole Cas 112809-51-5 voor de Mondelinge Lusjes 2.5mg/Tab van Borstkanker leverancier Efficiënte Femara Letrozole Cas 112809-51-5 voor de Mondelinge Lusjes 2.5mg/Tab van Borstkanker leverancier

Grote Afbeelding :  Efficiënte Femara Letrozole Cas 112809-51-5 voor de Mondelinge Lusjes 2.5mg/Tab van Borstkanker

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Pharma Grade
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: 112809-51-5

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10grams
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Foliezak of ander discreelty pakket, die de ordehoeveelheid en het verschillende land overeenstemmen
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling.
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bankoverdracht, Bitocin
Levering vermogen: 1000kg/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Productennaam: Letrozole verkoopnaam: Letrozoletabletten
Kwaliteit: 99,5 % Verschijning: Wit of wit kristallijn poeder
Gebruik: spier om vet te verminderen MOQ: 10 G

Efficiënte Letrozole cas112809-51-5 Behandeling voor de mondelinge lusjes 2.5mg/tab van borstkanker

Basisinformatie:

 

Chinese naam

 

letrozole
Buitenlandse naam

Letrozole

 

CAS Nr.

 

112809-51-5

 

Moleculaire formule

 

C17H11N5
Belangrijke Letrozole Basisinformatie,

 

Toepassingen:

Femara (letrozole) is een type II (de niet steroidal) inhibitor van derde generatiearomatase. Klinisch wordt het gebruikt om postmenopausal vrouwen met of het positief van de oestrogeenreceptor of onbekende de borstkanker van de oestrogeenreceptor te behandelen.

In vrouwen met borstkanker, is het getoond om oestrogeenniveaus te verminderen door 98% of meer (1). Nochtans, is het gebruik en de voordelen zijn niet beperkt tot het elimineren van oestrogeen in vrouwen.

Voor pre-wedstrijdbodybuilders, is Letrozole bijna een noodzaak om waterbehoud te elimineren en de gescheurde blik te bereiken noodzakelijk om in de bodybuilding wereld van vandaag te concurreren. Nochtans, in mijn ervaring, is het slechts noodzakelijk om voor de laatste 4-6 weken worden gebruikt, om bovenmatig oestrogeen en waterbehoud te elimineren. Na het gebruiken van Letrozole die ik blijvend vanaf om het even welke oestrogeenafschaffing voor minstens een maand heb geadviseerd om proberen om het lichaam te normaliseren.

 

 

Specificaties:

Efficiënte Femara Letrozole Cas 112809-51-5 voor de Mondelinge Lusjes 2.5mg/Tab van Borstkanker

 

 

Verpakking & Levering:

Wij hebben professioneel team voor pakket en verzending. Speciale manier om 100 gram aan 100kg-poeder aan uw land in één keer te verschepen. De snelle en discrete verzending zou voor Gewaarborgde douanepas kunnen worden geschikt.

 


ONZE ADWANTAGE:

1, Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:

1) Norm: Ondernemingsnorm

2) Alle Purity≥98%

3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijzen voorzien.

 

Belangrijke details

 

Drugnaam

Algemene naam: Letrozoletabletten

Productnaam: Furlong

Chinese Pinyin: LaiQuZuoPian

Hoofdingrediënt Het belangrijkste ingrediënt van dit product is letrozole.
Trekken Dit product is wit of gebroken wit.
Aanwijzing Dit product wordt gebruikt in postmenopausal patiënten met geavanceerde borstkanker die niet efficiënt tegen oestrogeentherapie zijn.

Hoofdaanwijzingen

 

Geavanceerde borstkanker
Specificatie 2.5mg*10 stukken
Dosering Mondeling, 2.5mg (1 tablet) elke keer, mondeling, één keer per dag. In bejaarde patiënten, te hoeven de patiënten met mild om leverdysfunctie en creatinineontruiming ≥10 ml/min te matigen niet om de dosis aan te passen.

Bijwerkingen

 

Skeletachtige spierpijn, misselijkheid, hoofdpijn, gezamenlijke pijn, moeheid, moeilijkheid, hoest, constipatie, het braken, diarree, borstpijn, virale besmetting, het gezichts spoelen, buikpijn, enz. die ademen.

Taboe

 

1. Het is verboden aan allergisch aan dit product en zijn toebehoren.

2. De vrouwen pre-van de menopauze gebruiken voorzichtig.

3. De strenge lever en nierfunctieschade zou voorzichtig moeten worden gebruikt.

Voorzorgsmaatregelen

 

1. Dit product wordt gebruikt in postmenopausal vrouwen. Als de zwangere vrouwen dit product moeten gebruiken, zouden zij aandacht aan het potentiële gevaar moeten besteden van dit product voor het foetus (de proeven op dieren bewijzen dat dit product embryotoxiciteit heeft).

2. Een klein aantal patiënten heeft abnormale lever biochemische indicatoren, maar heeft geen verhouding met levermetastase.

3. De speciale groepen kinderen, de bejaarde en etnische groepen in de studiebevolking (volwassenen op de leeftijd van 35 aan meer dan 80 jaar oud) werden, geen veranderingen in pharmacokinetic parameters waargenomen op verschillende leeftijden. Het verschil in de farmacokinetica van letrozole tussen volwassenen en kinderen is niet bestudeerd. De verschillen in farmacokinetica tussen mensen zijn ook niet bestudeerd. De nierdysfunctie in patiënten met verschillende nierfunctie (uitsluiting die van 24 uur van sarcosine 9 ~ 116ml/min) studie, 2.5mg de nemen kiest dosis letrozole uit, beïnvloedde het verschil in nierfunctie niet de pharmacokinetic parameters. Bovendien nemen 347 patiënten met geavanceerde borstkanker, over half 2.5mg van letrozole, half neem 0.5mg van letrozole, nierschade (creatinineverplaatsing: 20 ~ 50ml/min) beïnvloeden niet het bloed van de concentratie van de letrozoledrug. De leverdysfunctie in een studie van onderwerpen met variërende graden van leverdysfunctie (b.v., cirrose, kind-Pugh-Classificatie Aand B) toonde aan dat de onderwerpen met gematigde leverdysfunctie een 37% hogere AUC dan normale onderwerpen, maar nog in de AUC-waaier van onderwerpen zonder functioneel stoornis hadden. De patiënten met strenge leververwonding (kind-Pugh-Classificatie) zijn niet bestudeerd (zie Dosering en Beleid, Leververwonding).

4. De atleten gebruiken voorzichtig.

Geneeskundeinteractie

 

Vermijd wordend nat en wordend heet. Gebruik niet na de vervaldatum van „EXP“ van het pakketteken.
Geldigheidsperiode 24 maanden
Uitvoeringsnorm WS1- (x-087) - 2005Z
Productieonderneming Rongxin Pharma

 

Efficiënte Femara Letrozole Cas 112809-51-5 voor de Mondelinge Lusjes 2.5mg/Tab van Borstkanker

 

Q&A:

 

(1) Bijwerkingen van letrozoletabletten
De gemeenschappelijkste bijwerkingen in klinische proeven zijn opvliegingen, gezamenlijke pijn, misselijkheid, en moeheid. Vele bijwerkingen zijn toe te schrijven aan normale farmacologische gevolgen toe te schrijven aan oestrogeendeficiëntie (b.v., opvliegingen, haarverlies, en het vaginale aftappen).

 

(2) kunt u de letrozoletabletten tegenhouden?
Voorwaardenanalyse: Hello, deze situatie is best om blind medicijn te vermijden, en actief met behandelingsbegeleiding samen te werken: houd de drug tegen kan geen blinde, professionele die analyse zijn, met het fysieke conditioneren wordt gecombineerd, wens ik u gezondheid!

 

(3) het verschil tussen letrozoletabletten en tamoxifen tabletten
antwoord
Voorwaardenanalyse: Hello, voor kanker, u kan vroege opsporing, vroege operatie, postoperatieve radiotherapie en chemotherapie, begeleiding gebruiken: met Chinees is de kruidengeneeskunde voor het conditioneren bevorderlijk om de levenskwaliteit te verbeteren. Besteed gewoonlijk aandacht aan rust en voeding, aangewezen oefening om de weerstand van het lichaam te verbeteren.

 

(4) wat zou ik als ik een bijwerking met moeten doen Frey heb (Letrozole)?

Het gebruik van secundaire patiënten heeft een vrij lage waarschijnlijkheid van bijwerkingen, en de symptomen zijn vrij mild, over het algemeen te hoeven niet worden behandeld, kunnen de symptomen niet aan eerste regel andere ziekten duidelijk uitkomen, en de symptomen van borstkanker verslechteren, enz., kunnen experimenteel beëindigde observatie zijn. Als de symptomen van de patiënt verlicht zijn, kan de drug worden tegengehouden, gebruikend gelijkaardige producten zoals Sulai.

 

Onze fabriek produceert hoofdzakelijk chemische drugs, waarvan anti-tumor drugs eerst in China rangschikken. Naast anti-tumor drugs, de cardiovasculaire drugs van het bedrijf, chirurgische drugs, endocriene drugs, bezetten enz. ook een groot marktaandeel. Vandaag, hebben de de doseringsvormen van alle bedrijf nationale GMP certificatie overgegaan, en een verscheidenheid van drugs hebben de certificatie van de V.S. FDA overgegaan. Tegenwoordig, is de productie van het bedrijf van cyclophosphamide voor injectie, etoposide zachte capsule, etoposideinjectie, irinotecan waterstofchlorideinjectie, oxaliplatin voor injectie wijd gebruikt in klinische praktijk.

 

In China, is borstkanker één van de gemeenschappelijkste kwaadaardige tumors die in vrouwen geworden, eerst in het sterftecijfer vrouwelijke kwaadaardige tumors rangschikken, en de overgrote meerderheid van patiënten is gediagnostiseerd bij een vergevorderd stadium. De endocriene therapie, de chemotherapie, de radiotherapie en de chirurgie zijn de behandelingen voor geavanceerde borstkanker, maar de het meest meestal gebruikte behandelingen zijn endocriene therapie en chemotherapie.

 

Furui (letrozole tabletten) is een nieuwe generatie van aromataseinhibitors, die synthetische benzyltriazolederivaten zijn. Het gebraden gerecht (letrozole tabletten) vermindert oestrogeenniveaus door aromatase te verbieden. Bevorderende gevolgen van oestrogeen voor de tumorgroei. Voor duizenden vrouwen rond de wereld die borstkanker bestrijden, is de grootste vrees dat „kanker.“ zal terugkomen De goedkeuring van Freud hulpbehandelingsaanwijzingen brengt nieuwe hoop aan de patiënten van borstkanker, vooral voor patiënten met zeer riskante factoren, biedt Freudon sterkere bescherming.

 

De studies in vitro hebben en in vivo aangetoond dat Furui (letrozole tabletten) de omzetting van androgens aan oestrogeen kan effectief remmen, terwijl het oestrogeen in postmenopausal vrouwen hoofdzakelijk wordt afgeleid uit de aromatisatie van androgen voorlopers in randweefsels, zodat is het bijzonder geschikt voor Postmenopausal patiënten van borstkanker. De woede (Letrozole-tabletten) is 150-250 keer meer machtig dan de aromataseinhibitor van de eerste generatie, aminoglutethimide. Wegens de hoge selectiviteit van Frey, beïnvloedt het glucocorticoids, mineralocorticoids en schildklier geen functie. De hoge dosissen hebben geen remmend effect op de afscheiding van adrenocortical steroïden, zodat hebben zij een hogere therapeutische index.

De internationale, multi-center, op grote schaal gevallenanalyses hebben aangetoond dat als tweede-lijnbehandeling voor borstkanker, Freund (letrozole tabletten) gemeenschappelijker is in de eerste twee generaties van aromataseinhibitors en tamoxifen-ondoeltreffende postmenopausal vrouwen met geavanceerde borstkanker. Duidelijk curatief effect. Momenteel, geloven meer studies dat Frey (letrozole tabletten) als eerste-lijnbehandeling efficiënter kan zijn.

 

Contactgegevens
HONGKONG RONGXIN BIO-TECH CO.,LTD

Contactpersoon: Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)