Thuis Productenmenselijk de groeihormoon

Van het Hormooninjecties van de Hygetropinhgh Menselijk Groei het Gewichtsverlies Cas 96827-07-5

Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
De enan trenboloneacetaat, anavar, de Test, testcyp en al kwaliteit van het steroïden ruwe poeder zijn vrij goed! Vooral het pakket, zeer discreet, zal ik spoedig maak een grote orde kopen!

—— Nikola

U bent een goede leverancier, dank voor uw goede kwaliteit van HGH, was 50boxes van jintropin regelmatig aangekomen, en uw prijs is zeer concurrerend, zal ik een stamgast voor u zijn. Het verheugen zich op meer verrassingen!

—— Roger

Ik ben online Chatten Nu

Van het Hormooninjecties van de Hygetropinhgh Menselijk Groei het Gewichtsverlies Cas 96827-07-5

China Van het Hormooninjecties van de Hygetropinhgh Menselijk Groei het Gewichtsverlies Cas 96827-07-5 leverancier
Van het Hormooninjecties van de Hygetropinhgh Menselijk Groei het Gewichtsverlies Cas 96827-07-5 leverancier Van het Hormooninjecties van de Hygetropinhgh Menselijk Groei het Gewichtsverlies Cas 96827-07-5 leverancier Van het Hormooninjecties van de Hygetropinhgh Menselijk Groei het Gewichtsverlies Cas 96827-07-5 leverancier

Grote Afbeelding :  Van het Hormooninjecties van de Hygetropinhgh Menselijk Groei het Gewichtsverlies Cas 96827-07-5

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Pharma Grade
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: 100iu

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1kit
Verpakking Details: 10iu/vial, 100iu/kit
Levertijd: Binnen 3 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, bankoverdracht en bitcoin
Levering vermogen: 1000kit per week
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: hygetropin Andere Naam: 100iu/kit
Zuiverheid: 99,5 % CAS: 96827-07-5
Gebruik: HGH-het verlieshormonen van het injectiesgewicht Functie: Natuurlijk, Gezond

van de hormonenhygetropin Hgh 100iu/box van het gewichtsverlies de injectiessupplement

Hygetropin100iu/kit details:

 

Productnaam: Hygetropin hgh
Andere namen: Hygetropin hgh/hgh/191aa
Specificatie: 10iu/vial, 100iu/kit; 8iu/vial, 200iu/kit
Verschijning; wit poeder
Zuiverheid: 99%
MOQ: 1 UITRUSTING
Betalingswijzen: Western Union, geldgram, Bankoverdracht
Levering; binnen 3 dagen na ontvangen betaling.
Gebruik: Voor anti-veroudert, algemene gezondheid & het helen, vette mobilisering

 

Ons voordeel:


1. Hoog - kwaliteitsproducten
2. Competitivedprijs
3. Snel en veiligheid het verschepen
4. De beste naverkoopdienst

 

Beschrijving:

 

Hygetropin is een synthetisch menselijk de groeihormoon. Hygetropin heeft dezelfde aminozuuropeenvolging met 191 residu's zoals het inheemse menselijke die de groeihormoon in het menselijke lichaam wordt geproduceerd. Hygetropin wordt gebruikt om de deficiëntie van GH te behandelen (zie de Groeihormoonbehandeling).

Het de groeihormoon (GH) is een soort peptide hormoon door voorafgaande slijmachtig (adenohypophysis) wordt afgescheiden, is het gewicht van menselijke slijmachtig ongeveer 0,5 g en de inhoud van GH dat is uiterst - laag. In 1955, werd het menselijke de groeihormoon (hGH) gescheiden van menselijke slijmachtig, en in 1979, werd het hGHgen gekloond. hGH is single-stranded peptide die 191 aminozuur en bisulfidebanden met het molecuulgewicht van 22.000 bevat. De belangrijkste fysiologische actie van GH moet de groei en ontwikkeling bevorderen, en zijn receptoren wordt verdeeld in diverse weefsels overal het lichaam. De fysiologische functie van de groeihormoon is hoofdzakelijk de groei van cartilarges, beenderen en cellen te bevorderen om weefselreparatie uit te voeren en metabolisme te regelen.

 

Toepassing:

 

Hygetropin is samengesteld uit aminozuur 191, dat volledig identiek met natuurlijk menselijk de groeihormoon is en dezelfde doeltreffendheid zonder bijwerking heeft. De sds-PAGINA elektroforesetest stelt bijna geen dimmer toe te schrijven aan de uitsluitend bezeten eiwitstabilisator van de groeihormoon voor. De van de het hoge rendement vloeibare chromatografie van de volumeanalyse uitsluiting (HPLC) wees erop dat zijn zuiverheid 99,9% is en de inhoud van polymeerproteïne slechts 0,1% is, die in het meest geavanceerde niveau in de wereld ligt.

Kenmerken van Hygetropin

 

De analyse van de het hoge rendement vloeibare chromatografie van de volumeuitsluiting wees erop dat de zuiverheid van de gegroepeerde eindproducten van Hygetropin 99,9% is wat zeer de zuiverheid van binnenlandse bekende verwante producten overtreft.

Belangrijke technische voordelen van Hygetropin

 

De techniek van de secretaresseuitdrukking

 

De doelproteïne met extracellulaire signaalpeptide vouwen in natuurlijke configuratie, die de volledige identiteit van de structuren van Hygetropin en natuurlijk de groeihormoon en de activiteit van het product verzekert is 100%. De breekbaarheid van buitencelwandverhogingen, daarom, de binnencelwand houdt integreert en de verontreiniging van bacteriële proteïne aan het de groeihormoon is uiterst - laag zodat de zuiverheid zeer hoog is.

Eiwit de stabilisatortechniek van het de groeihormoon

Het bederf van biologische activiteit van Hygetropin binnen de vervaldatum is uiterst - laag zodat is het zeer stabiel. Deze eigenschap verzekert uiteindelijk het therapeutische effect van de drug en vermijdt de bijwerkingen met inbegrip van het rode zwellen, pijn, enz. tijdens het beleid.

 

Productlijst:

 

productnaam specificatie Kwaliteit Laboratorium
jintropin 10IU/vial, 10vials/kit 99.5% Rongxinbio
hygetropin 10IU/vial, 10vials/kit 99.5% Rongxinbio
hygetropin 8IU/vial, 25vials/kit 99.5% Rongxinbio
Renatropin 10IU/vial, 10vials/kit 99.5% Rongxinbio
Riptropin 10IU/vial, 10vials/kit 99.5% Rongxinbio
kigtropin 10IU/vial, 10vials/kit 99.5% Rongxinbio
Igtropin (igf-1 LR3) 0.1mg/vial, 10vials/kit 99.5% Rongxinbio
Igtropin 1mg/vial, 10vials/kit 99.5% Rongxinbio
Taitropin 10IU/vial, 10vials/kit 99.5% Rongxinbio
HCG met water (5000IU/vial, 10vials/kit) 99.5% Rongxinbio
HCG zonder water (5000IU/vial, 10vials/kit) 99.5% Rongxinbio
EPO 3000IU/vial, 5vials/kit 99.5% Rongxinbio
Oxytocin 2mg/vial, 10vials/kit 99.5% Rongxinbio
Oxytocin 5mg/vial, 10vials/kit 99.5% Rongxinbio
Oxytocin 8mg/vial, 10vials/kit 99.5% Rongxinbio
Gonadorelin 2mg/vial, 10vials/kit 99.5% Rongxinbio
Gonadorelin 5mg/vial, 10vials/kit 99.5% Rongxinbio
Gonadorelin 10mg/vial, 10vials/kit 99.5% Rongxinbio

 

Van het Hormooninjecties van de Hygetropinhgh Menselijk Groei het Gewichtsverlies Cas 96827-07-5

 

 

Nu is de Bodybuilding-Uiteindentijd:

 

Het is tegenstrijdig om vet te verminderen en spier te verhogen. Kunt u vet terwijl het verhogen van spier verliezen?


In de geschiktheidscirkel, is er een consensus dat de vette verlies en spiergroei niet tegenstrijdig is. Men vergt hittesaldo en één hitteverlies. Dit is een vereiste van oppositie en kan tegelijkertijd worden gerealiseerd.


Zelfs binnen een maand, is er een manier om vet te verminderen terwijl het verhogen van spieren. Bijvoorbeeld, van BuzzFeed, beginner Evan en de persoonlijke trainer Steve van de kapitein van de V.S., terwijl het proberen om het dieet voor het eerst te controleren.


Het resultaat is ook zeer duidelijk. Wanneer het lichaamsvetpercentage laag is en het lichaamsgewicht is verminderd, wordt de spieromtrek ook duidelijk verhoogd, die genoeg is om te bewijzen dat het haalbaar is om het vet te verminderen terwijl het verhogen van de spierkant. Daarom voor jonge atleten die naar voren gebogen om zijn te snakken vlees, is het inderdaad haalbaar om vet te verminderen terwijl het verhogen van spieren.
Maar voor vele geschiktheidsveteranen, is dit zeer moeilijk, omdat uw stichting zeer goed is, het is te moeilijk om een pond van spier te kweken, en nog slechter, wanneer u uw dieet voor het borstelen van, wanneer u een calorieverlies hebt, eerste daling ruilt het testosteron is.


Deze inhoud kan een klip-type grondverschuiving bijna bereiken, die 70% kan bereiken. Bijvoorbeeld, is er gegeven aantoont dat dat wanneer het calorieverlies voorkomt, het testosteron van 9,22 ng/ml aan 2,27 ng/ml wordt verminderd.


De spierman genoemd Jager deelde zijn verandering van drie maanden. Misschien borstelde hij enkel het vet, maar het betekent niet hij een significant spier-bouwend effect tijdens dit keer kan werkelijk hebben.


De lange spieren zijn reeds moeilijk, en dan wordt het testosteron verminderd. Dan kunt u uw vet geborsteld hebben, maar u kunt geen spier bereiken. Slechts wanneer er een thermisch surplus is, zal de testosteroninhoud toenemen, wat één van de grootste factoren is die de gelijktijdige vette vermindering en vette vermindering beperken, tenzij de anabole drugs worden gebruikt.


De oude Chinezen hebben gezegd: warmte en wens. Na het eten en het worden warm, zal er op dit ogenblik meer testosteron, verdere verhogingsspier zijn. Daarom is spier-verminderend vet uitvoerbaar in jonge nieuwe handen, maar het is moeilijk om in vele geschiktheidsveteranen uit te voeren!

 

Contactgegevens
HONGKONG RONGXIN BIO-TECH CO.,LTD

Contactpersoon: Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)