Thuis Productenmenselijk de groeihormoon

Injecteerbare Menselijke Chorionic Gonadotropin HCG 5000iu/Vial Cas 96827-07-5

Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
De enan trenboloneacetaat, anavar, de Test, testcyp en al kwaliteit van het steroïden ruwe poeder zijn vrij goed! Vooral het pakket, zeer discreet, zal ik spoedig maak een grote orde kopen!

—— Nikola

U bent een goede leverancier, dank voor uw goede kwaliteit van HGH, was 50boxes van jintropin regelmatig aangekomen, en uw prijs is zeer concurrerend, zal ik een stamgast voor u zijn. Het verheugen zich op meer verrassingen!

—— Roger

Ik ben online Chatten Nu

Injecteerbare Menselijke Chorionic Gonadotropin HCG 5000iu/Vial Cas 96827-07-5

China Injecteerbare Menselijke Chorionic Gonadotropin HCG 5000iu/Vial Cas 96827-07-5 leverancier
Injecteerbare Menselijke Chorionic Gonadotropin HCG 5000iu/Vial Cas 96827-07-5 leverancier Injecteerbare Menselijke Chorionic Gonadotropin HCG 5000iu/Vial Cas 96827-07-5 leverancier

Grote Afbeelding :  Injecteerbare Menselijke Chorionic Gonadotropin HCG 5000iu/Vial Cas 96827-07-5

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Pharma Grade
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: 100iu

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1kit
Prijs: wholesale prices,negotiable
Verpakking Details: 10iu/vial, 100iu/kit
Levertijd: Binnen 3 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, bankoverdracht en bitcoin
Levering vermogen: 1000kits per week
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: HCG Andere Naam: Chorionic gonadotropin (HCG) voor injectie
CAS: 96827-07-5 Zuiverheid: 99%
Gebruik: menselijk de groeihormoon Functie: Natuurlijk en Gezond

LIVZON HCG 5000iu/vial, Chorionic gonadotropin van 10vials/box voor bodybuilder

Basisinformatie

 

Type van geneeskunde Basisgeneeskunde

 

Chorionic drugnaam

 

Engelse naam

Chorionic Gonadotrophin

 

Chinese naam

chorionic gonadotropin; slijmachtige gonadotropin

 

Alias het Engels

Antuitrin S; Gonatrophin

 

 

 

Snelle Details:

【Drugtype】 Injectie
[Chinese naam] Chorionic gonadotropin (HCG) voor injectie
[product Engelse naam] Chorionic Gonadotrophin voor Injectie
【Aanwijzingen】 1. Diagnose en behandeling van puberteit vóór puberteit.
[Farmaceutische eigenschappen] Dit product is een wit gevriesdroogd cake of een poeder.
Opslagmethode In de schaduw stellen, verzegeld, en opgeslagen in een droge plaats.
【Bijwerkingen】
1. Voor ovulatieinductie, is het gemeenschappelijker om ovariale cysten te veroorzaken of mild ovariale uitbreiding, met mild opzwellen, maagpijn, bekkenpijn kan matigen, over het algemeen binnen 2 tot 3 weken worden opgelost, zeldzaam is het Strenge ovariale hyperstimulationsyndroom, wegens de aanzienlijke toename in vasculaire doordringbaarheid, snelle accumulatie van lichaamsvloeistoffen in de borstholte, buikholte en pericardiale die holte door een verscheidenheid van complicaties, zoals verminderd bloedvolume etc. wordt veroorzaakt, elektrolytonevenwichtigheid, bloedconcentratie, het buik aftappen, trombosevorm. De klinische manifestaties omvatten strenge buikpijn of bekken, indigestie, oedeem, verminderde urineoutput, misselijkheid, het braken of diarree, dyspnoe, het zwellen van de lagere uitersten, enz. Het komt vaak voor 7 tot 10 dagen na ovulatie of na het eind van behandeling, is de reactie ernstig en levensgevaarlijk.
2. De mannelijke vroegrijpe puberteit kan voorkomen wanneer gebruikt om cryptorchidism te behandelen
Chorionic gonadotropin (HCG) voor injectie
Chorionic gonadotropin (HCG) voor injectie
[Productspecificaties] 1000 eenheden
[Farmaceutische Ingrediënten] Dit product is een gevriesdroogd steriel product van chorionic gonadotropin plus geschikte vulstoffen. Zijn kracht zou 80% moeten zijn aan 125% van het geëtiketteerde bedrag. De vulstoffen zijn: mannitol
【Dosering】
1. Volwassen dosering:
(1) die Hypogonadism door ontoereikende mannelijke gonadotropin functie, intramusculaire injectie van 1000-4000 eenheden, 2-3 keer per week voor verscheidene weken aan verscheidene maanden wordt veroorzaakt. om spermaproductie te bevorderen, moet de behandeling 6 maanden duren of langer. Als het aantal sperma minder dan 5 million/ml is, zou het urine bevorderende hormoon ongeveer 12 maanden moeten worden gecombineerd. (2) ovulatieinductie, voor vrouwen anovulatory onvruchtbaarheid of bemesting in vitro, één dag na het laatste beleid van postmenopausal gonadotropin of 5-7 dagen na het laatste beleid van clomiphenekinone, 5000-10000 eenheden, ononderbroken Behandeling voor 3-6 cycli, zoals geen effect terugtrekking.
[Opslagmethode] Opslag in een koele, donkere plaats (om 20 °C niet te overschrijden).

 

Ingrediënten
Het belangrijkste ingrediënt van dit product is chorionic gonadotropin, plus geschikte vulstoffen, gevriesdroogde steriele producten. Chorionic gonadotropin is chorionic gonadotropin uit de urine van zwangere vrouwen wordt gehaald die.
Vulstofnaam: dextran, mannitol, water voor injectie.

 

 

Bron (naam), inhoud (kracht)
Dit die product is chorionic gonadotropin uit de urine van zwangere vrouwen wordt gehaald. De kracht per 1 mg zou niet minder dan 4.500 eenheden moeten zijn.
Wettelijke eisen
Dit product zou uit de urine van gezonde mensen moeten worden gehaald, en het productieproces zou aan de huidige versie van de „Good manufacturing practice“ moeten voldoen. Dit product moet door een geschikt proces in het productieproces worden behandeld om eender welke virussen zoals hepatitisvirus, menselijke immunodeficiency virus en prion te verwijderen of buiten werking te stellen.


Trekken
Dit product is een wit of gebroken wit poeder.
Dit product is oplosbaar en onoplosbaar in water in ethylalcohol, aceton of ether.
Identificatie
Volgens de methode onder de meting van de kracht, zouden de resultaten moeten zijn dusdanig dat de baarmoeder van de vrouwelijke muizen gewicht kan bereiken.
een onderzoek


Oestrogeen
Drie vrouwelijke muizen die 18-20 g wegen werden genomen en de eierstokken werden verwijderd. 2 3 weken later, onderhuidse injectie van 1250 eenheden van natrium-chlorideinjectie per 1ml, 0.2ml elke keer, de eerste dag van de middag, de tweede dag van de middag, de middag, de derde dag van de ochtend; Voor het vierde, het vijfde, en de zesde ochtenden, werden de muizen gewassen met een kleine hoeveelheid natrium-chlorideinjectie om een vaginale vlek te maken, die onder een lage machtsmicroscoop werd waargenomen en niet zou moeten positief zijn (de positieve reactie betekent de meeste tabletten keratinocytes of epitheliaale cellen zijn).
oplosbaar het blijven


Ethylalcohol
Neem 0.1g van dit product, weeg het nauwkeurig, plaats het in de lege fles, voeg 2ml van water, het op te lossen te verzegelen en te gebruiken als steekproefoplossing toe; neem een andere hoeveelheid absolute ethylalcohol, weeg het nauwkeurig, en verdun met water om 0.25mg per 1ml te maken. De oplossing werd nauwkeurig gewogen in 2 ml, geplaatst in een lege fles, werd verzegeld, en werd werd gebruikt als verwijzingsoplossing. Volgens de overblijvende oplosbare bepalingsmethode (de uitgave van 2010 van de tweede uitgave van Bijlage VIIIP van de Farmacopee), gebruikend polyethyleenglycol als bevestigende oplossing; de aanvankelijke temperatuur is 60 ° C, gehandhaafd 5 minuten, en de temperatuur wordt opgeheven aan 200 ° C aan een tarief van 50 ° C per minuut. , handhaaf 15 minuten; de injecteurstemperatuur is 200 ° C; de detectortemperatuur is 250 ° C; de het evenwichtstemperatuur van de vrije hoogtefles is 90 ° C, is de evenwichtstijd 20 minuten, worden de verwijzingsoplossing en de testoplossing afzonderlijk ingespoten in de vrije hoogte, registrerend Chromatogram. Berekend door piekgebied volgens de externe standaardmethode, zou het aan de vereisten moeten voldoen.


Vochtigheid
Neem dit product, volgens de methode van de vochtigheidsbepaling (de uitgave van 2010 van de tweede uitgave van Farmacopeebijlage VIII de methode A van M eerste), zou het watergehalte geen 5,0% moeten overschrijden.
Het antigeen van de hepatitisb oppervlakte
Neem dit product, voeg 0,9% natrium-chlorideoplossing toe die 10mg-oplossing per 1ml te maken, volgens de uitrustingsinstructies wordt gemeten, zou negatief moeten zijn.


Abnormale giftigheid
Neem dit product, voeg natrium-chlorideinjectie toe om en een oplossing op te lossen te maken die 2000 eenheden per 1ml, controle volgens wet (de uitgave van 2010 van de tweede uitgave van Farmacopeebijlage XIC) bevatten, volgens intraveneuze injectie, zou aan de vereisten moeten voldoen.


Bacteriële endotoxin
Neem dit product en controleer het volgens wet (Bijlage XI euro van de Farmacopee, 2010). De hoeveelheid endotoxin per eenheid van gonadotropin zou de EU moeten zijn minder dan 0,010.


Krachtbepaling
Weeg nauwkeurig het passende bedrag van dit product en fluweel bevorderende norm. Volgens de vermelde kracht, voeg 0,9% oplossing die van het natriumboraat 0,1% runderserumalbumine bevatten toe en kwantitatief om een oplossing op te lossen te verdunnen te maken die 10 eenheden per 1ml bevatten. , met een nieuwe gelijke. Volgens de fluweelgonadotropin biotoets (de uitgave van 2010 van Farmacopeedeel II Bijlage XIIE), zou het aan de vereisten moeten voldoen, en het gemeten resultaat zou 80% moeten zijn aan 125% van het geëtiketteerde bedrag.

 

Injecteerbare Menselijke Chorionic Gonadotropin HCG 5000iu/Vial Cas 96827-07-5

 

Geschiktheid Tips~~

 

 

De omgekeerde Krul is over het algemeen een barbell. De belangrijkste oefeningsdoelstellingen zijn de spieren van de voorarmuitbreiding, d.w.z., buiten de voorarm, en het diafragma van het hogere wapen.
De groep van de doelspier: de groep van de voorarmspier
Deze oefening moet hoofdzakelijk de polsspieren, de uitbreiding van de vingerspieren uitoefenen, het diafragma en diafragma uitoefenen, en ook een licht oefeningseffect op de bicepsen hebben.


Actiehoofdzaak:


1. Voorbereiding: De voeten zijn gescheiden, schouderbreedte, houden de handen barbell, de middenafstandsgreep; de wapens vouwden, houdend barbell voor de dij; de wapens zijn dicht aan de kanten van het lichaam, zijn de knieën lichtjes gebogen.

2. Opleidingsactie: hef langzaam uw elleboog op en hef barbell op. U kunt zo veel opheffen aangezien u kunt, maar neemt niet aan de beweging van het hogere wapen deel; pauze kort, toen langzaam lager barbell en de terugkeer in de beginnende positie; herhaal de bovengenoemde acties tot de groep wordt voltooid. Oefening.

Voorzorgsmaatregelen:

1. Tijdens de gehele beweging, zou het wapen altijd aan de kanten van het lichaam moeten dicht zijn. Aangezien u langzaam deze oefening doet, zult u vinden het wapen uiterst hard is. Probeer me niet om afwisselend tussen de ellebogen te bewegen. Wanneer barbell aan de top van de actie wordt gebogen, moeten de de vergroterspieren van de voorarm nog onder ernst zijn. Hef de barbellelleboog op, zou het lichaam niet moeten slingeren en bijwonen. De gewichtslading in de voorarmoefeningen die niet moeten wordt gebruikt zou te groot zijn.

2. Deze beweging zal ook de andere wapens van het lagere wapen en het grote wapen opleiden, dat zeer nuttig is om de wapenomtrek te verhogen.

3. Besteed aandacht aan het verschil tussen barbell het krullen en het grijpen methode om de bicepsen uit te oefenen. De verschillende gevolgen van de het grijpen methode zijn volledig verschillend.

 

 

 

Contactgegevens
HONGKONG RONGXIN BIO-TECH CO.,LTD

Contactpersoon: Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)