Thuis ProductenMenselijke de Groeipeptides

PT-141 (Bremelanotide) CAS: 32780-32-8 menselijk grownthpeptides wit Gevriesdroogd Poeder

Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
De enan trenboloneacetaat, anavar, de Test, testcyp en al kwaliteit van het steroïden ruwe poeder zijn vrij goed! Vooral het pakket, zeer discreet, zal ik spoedig maak een grote orde kopen!

—— Nikola

U bent een goede leverancier, dank voor uw goede kwaliteit van HGH, was 50boxes van jintropin regelmatig aangekomen, en uw prijs is zeer concurrerend, zal ik een stamgast voor u zijn. Het verheugen zich op meer verrassingen!

—— Roger

Ik ben online Chatten Nu

PT-141 (Bremelanotide) CAS: 32780-32-8 menselijk grownthpeptides wit Gevriesdroogd Poeder

China PT-141 (Bremelanotide) CAS: 32780-32-8 menselijk grownthpeptides wit Gevriesdroogd Poeder leverancier
PT-141 (Bremelanotide) CAS: 32780-32-8 menselijk grownthpeptides wit Gevriesdroogd Poeder leverancier PT-141 (Bremelanotide) CAS: 32780-32-8 menselijk grownthpeptides wit Gevriesdroogd Poeder leverancier

Grote Afbeelding :  PT-141 (Bremelanotide) CAS: 32780-32-8 menselijk grownthpeptides wit Gevriesdroogd Poeder

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Pharma Grade
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: 32780-32-8

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 uitrusting
Prijs: wholesale prices,negotiable
Verpakking Details: dozen of ander discreelty pakket, die de ordehoeveelheid en het verschillende land overeenstemmen.
Levertijd: binnen 24 uren na uw betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bankoverdracht, Bitocin
Levering vermogen: 1000boxes/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: PT-141 Andere Naam: Bremelanotide
Zuiverheid: 99,5 % CAS: 32780-32-8
Gebruik: Menselijke de Groeipeptides Functie: Natuurlijk, Gezond

PT-141 (Bremelanotide) CAS: 32780-32-8 menselijk grownthpeptides wit Gevriesdroogd Poeder

 

De polypeptiden zijn samenstellingen waarin de alpha--aminozuren door peptide banden worden verbonden en ook tussenpersonen in eiwithydrolyse zijn. Een samenstelling door dehydratiecondensatie wordt verkregen van wordt twee aminozuurmolecules genoemd een dipeptide, en analoog, een tripeptide, tetrapeptide, een pentapeptide, en dergelijke dat. Een samenstelling gewoonlijk door dehydratiecondensatie wordt verkregen van wordt 10 tot 100 aminozuurmolecules genoemd een polypeptide dat.

 

 

Beschrijving:

Peptide stevige fasesynthese
Thymosininjectie. Dit thymosin wordt hoofdzakelijk gebruikt voor menselijke immuniteit. Vandaag, dit is peptide in een fase van verwijdering. De zodra-populaire „gekke koeziekte“ in de wereld, dit virus phagocytizes hoofdzakelijk proteïnen in de hersenen van dieren en vernietigt hersenenweefsel, cellen en zenuwen. Zodra het menselijke lichaam met het virus wordt besmet, is het vreselijker dan kanker, en uiteindelijk wordt een „installatiemens“ of spoedig matrijzen. Er zijn ook peptides uit menselijk bloed wordt gehaald, en de bijwerkingen die zijn ook zeer groot. Het is niet alleen gemakkelijk om het menselijke lichaam ertoe te bewegen om met hepatitis A, hepatitis B, hepatitis C, hepatitis D, HIV worden besmet, seksueel - overgebrachte ziekten, maar ook heeft een allergische reactie. Wanneer het verschijnt, staat het leven op het spel.


Verscheidene methodes
Stevige fasesynthese, vloeibare fasesynthese
De bedrijven die peptides op deze wijze produceren hebben in Silicon Valley, de V.S. Zij kopen hoofdzakelijk aminozuren door sommige fijne chemische installaties in de wereld als grondstoffen worden geproduceerd die één enkele peptide samen te stellen. Zij zijn tussenpersonen voor farmaceutische die grondstoffen, hoofdzakelijk in westelijke geneeskundeformules worden gebruikt de doeltreffendheid te verbeteren en het absorptietarief en absorptietarief van het menselijke lichaam te verbeteren.


Acidolysis of alkalische hydrolyse
Dit peptide wordt hoofdzakelijk gevonden in Japan. „Sojaboonpeptide“ door de zure die hydrolysemethode is een „wordt geproduceerd additief voor levensmiddelen“ hoofdzakelijk voor voedsel voor de bejaarden en de kinderen wordt gebruikt, en zijn doel is de absorptie van voedsel te verbeteren door deze twee groepen mensen die. De enige landen in de wereld die „sojaboonpeptides“ hebben zijn Japan en China. Nochtans, zijn de grondstoffen, hydrolysemethodes en de gebruikte product de eigenschappen vrij verschillend. De grondstof in Japan wordt gebruikt is sojaboonmaaltijd, en de hydrolysemethode is zure methode die. De peptide zure chemische geproduceerde substantie is moeilijk om worden verwijderd, en het heeft een bittere smaak. Het moet en debittered door geactiveerde koolstof worden geadsorbeerd, en de geactiveerde koolstof valt onvermijdelijk het peptide lichaam binnen.


Enzymatisch geproduceerde bioactivee peptide
Enzymatisch geproduceerde bioactivee peptides. Dit peptide wordt hoofdzakelijk geproduceerd in China en vertegenwoordigt het niveau en de tendens van peptide onderzoek, ontwikkeling, productie en innovatie vandaag in de wereld. Enzymatisch geproduceerde bioactivee die peptide is een food-grade installatieprotease door het menselijke lichaam wordt vereist die de voedselproteïne normaal te verteren door het menselijke lichaam in een klein-molecule actief polypeptide wordt gegeten. Het heeft sterke biologische activiteit en diversiteit, aandacht rond de wereld, aangetrokken en vandaag een hotspot in de wereld geworden. Bijvoorbeeld, „sojaboon gebruikt peptide“ door Wuhan Jiushengtang wordt geproduceerd de sojaproteïne isoleert met een inhoud van meer dan 90% die. De hydrolysemethode is enzymatische methode, en het gebruikte enzym is een food-grade installatieprotease. „Geproduceerd sojaboonpeptide“ heeft geen bittere smaak, en heeft een prettig aroma en heeft geen giftige bijwerkingen voor het menselijke lichaam. Het product is een eindproduct en als vrij-gefinancierd project door het de Innovatiefonds van China vermeld. Het heeft industriële productie bereikt. Zijn eindpeptide van de product „Sojaboon“ Mondelinge die Vloeistof is het de sojapeptide van de wereld eerste eindproduct door enzymatische methode, in de 89ste Kantonmarkt wordt geproduceerd. Het wordt goedgekeurd door de handelaars van de wereld.

 

Lijst zoals volgend:

 

Productnaam Kwaliteit Specificatie
Rx-MGF 99.5% 2mg/vial, 20mg/box
RX-PIN MGF 99.5% 2mg/vial, 20mg/box
RX-CJC-1295 DAC 99.5% 2mg/vial, 20mg/box
Rx-cjc-1295 99.5% 2mg/vial, 20mg/box
Rx-PT-141 99.5% 10mg/vial, 100mg/box
Rx-MT-1 99.5% 10mg/vial, 100mg/box
RX- MT-2 99.5% 10mg/vial, 100mg/box
Rx-ghrp-2 99.5% 10mg/vial, 100mg/box
Rx-ghrp-2 99.5% 5mg/vial, 50mg/box
Rx-ghrp-6 99.5% 10mg/vial, 100mg/box
Rx-ghrp-6 99.5% 5mg/vial, 50mg/box
RX-Ipamorelin 99.5% 2mg/vial, 20mg/box
RX-Hexarelin 99.5% 2mg/vial, 20mg/box
RX-Sermorelin 99.5% 2mg/vial, 20mg/box
RX-Oxytocin 99.5% 2mg/vial, 20mg/box
Rx-TB500 99.5% 2mg/vial, 20mg/box
Rx-BPC 157 99.5% 2mg/vial, 20mg/box
Rx-176-191 99.5% 2mg/vial, 20mg/box
RX-Triptorelin 99.5% 2mg/vial, 20mg/box
RX-Tesamorelin 99.5% 2mg/vial, 20mg/box
RX-Gonadorelin 99.5% 2mg/vial, 20mg/box
RX-Gonadorelin 99.5% 10mg/vial, 100mg/box
Rx-DSIP 99.5% 2mg/vial, 20mg/box
RX-Selank 99.5% 5mg/vial, 50mg/box

 

PT-141 (Bremelanotide) CAS: 32780-32-8 menselijk grownthpeptides wit Gevriesdroogd Poeder

Geschiktheid Tips~~

 

Gewicht-dragende omwenteling: nadere uitleg van het gymnastiekmateriaal of barbell gewicht-dragende omwenteling
De gewogen Draai is ook een efficiënte manier om de externe schuine spieren uit te oefenen. De gymnastiek heeft over het algemeen een overeenkomstig apparaat dat gelijkaardige lichaamsomwentelingen kan uitvoeren, die zonder een eenvoudige barbell kunnen worden gedaan.


De groep van de doelspier: externe schuine spier

Actiehoofdzaak:


1. De tribune, zette barbell op uw schouders, en houdt barbell met uw handen aan saldo. Het lichaam wordt geroteerd aan de linkerzijde en het recht door de zijtaille, en de omwenteling is ongeveer 45 graden, en de actie moet op het uiteinde worden geremd.

2. Adem natuurlijk, verstik niet.

Voorzorgsmaatregelen:

1. Omdat de intensiteit niet genoeg is, kan elke groep 50-100 keer doen, 3-4 groepen, zal hebben een bepaald effect.

2. De gecontroleerde omwenteling, is zorgvuldig om uw taille niet te verstuiken.

3. Vele apparaten in de gymnastiek hebben gelijkaardige gevolgen.

Contactgegevens
HONGKONG RONGXIN BIO-TECH CO.,LTD

Contactpersoon: Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)