Thuis ProductenMenselijke de Groeipeptides

Menselijke de Groeipeptides cas57773-63-4 van de Triptorelinacetaat Zuiverheid 99,5%

Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
De enan trenboloneacetaat, anavar, de Test, testcyp en al kwaliteit van het steroïden ruwe poeder zijn vrij goed! Vooral het pakket, zeer discreet, zal ik spoedig maak een grote orde kopen!

—— Nikola

U bent een goede leverancier, dank voor uw goede kwaliteit van HGH, was 50boxes van jintropin regelmatig aangekomen, en uw prijs is zeer concurrerend, zal ik een stamgast voor u zijn. Het verheugen zich op meer verrassingen!

—— Roger

Ik ben online Chatten Nu

Menselijke de Groeipeptides cas57773-63-4 van de Triptorelinacetaat Zuiverheid 99,5%

China Menselijke de Groeipeptides cas57773-63-4 van de Triptorelinacetaat Zuiverheid 99,5% leverancier
Menselijke de Groeipeptides cas57773-63-4 van de Triptorelinacetaat Zuiverheid 99,5% leverancier Menselijke de Groeipeptides cas57773-63-4 van de Triptorelinacetaat Zuiverheid 99,5% leverancier

Grote Afbeelding :  Menselijke de Groeipeptides cas57773-63-4 van de Triptorelinacetaat Zuiverheid 99,5%

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Pharma Grade
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: 57773-63-4

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 uitrusting
Prijs: wholesale prices,negotiable
Verpakking Details: dozen of ander discreelty pakket, die de ordehoeveelheid en het verschillende land overeenstemmen.
Levertijd: binnen 24 uren na uw betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bankoverdracht, Bitocin
Levering vermogen: 1000boxes/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Triptorelin Andere Naam: Triptorelinacetaat
Zuiverheid: 99,5 % CAS: 57773-63-4
Gebruik: Menselijke de Groeipeptides Functie: Natuurlijk, Gezond

wettelijke spier de bouwpeptides Triptorelin cas57773-63-4 menselijke de groeipeptides

 

De polypeptiden zijn samenstellingen waarin de alpha--aminozuren door peptide banden worden verbonden en ook tussenpersonen in eiwithydrolyse zijn. Een samenstelling door dehydratiecondensatie wordt verkregen van wordt twee aminozuurmolecules genoemd een dipeptide, en analoog, een tripeptide, tetrapeptide, een pentapeptide, en dergelijke dat. Een samenstelling gewoonlijk door dehydratiecondensatie wordt verkregen van wordt 10 tot 100 aminozuurmolecules genoemd een polypeptide dat.

 

 

Productomschrijving:

 

Triptorelin, een decapeptide, is gonadotropin-bevrijdend hormoonagonist (GnRH-agonist) als acetaat of pamoate zouten wordt gebruikt dat. Door constante stimulatie van slijmachtig te veroorzaken, vermindert het slijmachtige afscheiding van gonadotropins die hormoon (LH) en follikel bevorderend hormoon (FSH) luteinizing. Als andere GnRH-agonists, kan triptorelin in de behandeling van hormoon-ontvankelijke kanker zoals prostate kanker of borstkanker, vroegrijpe puberteit, oestrogeen-afhankelijke voorwaarden (zoals endometriosis of baarmoederfibroids), en in bijgestane reproductie worden gebruikt.

 

Het wordt ook gebruikt als therapie in gevallen van geslachtsdysphoria. Triptorelin wordt op de markt gebracht onder de merknamen Decapeptyl (Ipsen) en Diphereline en Gonapeptyl (Ferring-Geneesmiddelen). In de Verenigde Staten, wordt het verkocht door Watson-Geneesmiddelen als Trelstar. In Iran wordt Triptorelin op de markt gebracht onder de merknaam Variopeptyl.

 

 

Producttoepassingen:

 

 

Als andere GnRH-agonists, kan triptorelin in de behandeling van hormoon-ontvankelijke kanker zoals prostate kanker of borstkanker, vroegrijpe puberteit, oestrogeen-afhankelijke voorwaarden (zoals endometriosis of baarmoederfibroids), en in bijgestane reproductie worden gebruikt.

Tijdens de behandeling van prostate kanker veroorzaakt het een schommeling van testosteron (een eerste die uplevel van testosteronniveaus), als een gloedeffect wordt bekend. Bij mensen komt een vermindering van de niveaus van het serumtestosteron in de waaier normaal na chirurgische castratie wordt gezien ongeveer twee tot vier weken na initiatie van therapie die voor.

 

 

 

Het verschepen & Levering

 

1. De pakketten worden over het algemeen verzonden binnen ongeveer 2 dagen na ontvangstbewijs van betaling.
2. Na elk die zullen wij u van voorzien verscheept:
1) een verbinding & het volgen aantal om uw pakket online te volgen.
2) de weinig beelden met uw orde & details.
3. Ongeveer de Inklaring, pakten wij op vermommingsmanieren in. In onze ervaring, aangewezen en veilige levering, zal er geen problemen zijn.
4. Wij bevestigen 99%-ontruiming, 100%-het opnieuw versturen.
5. Is het het beste & veiligste verschepen voor al onze herhalingsklanten!

 

Lijst zoals volgend:

 

Rentropin 10iu/vail, 10vails/kit, 100iu/kit HGH 176-191 2mg/vial, 10vials/kit
Hygetropin 8iu/vail, 25vails/kit, 200iu/kit Riptropin 10iu/vail, 10vails/kit
Hygetropin 10iu/vail, 10vails/kit, 100iu/kit CJC-1295 (DAC) 2mg/vial, 10vials/kit
Jintropin 10iu/vail, 10vails/kit, 100iu/kit Cjc-1295 2mg/vial, 10vials/kit
Kigtropin 10iu/vail, 10vails/kit, 100iu/kit Pin-MGF 2mg/vial.10vials/kit
Taitropin 10iu/vail, 10vails/kit, 100iu/kit MGF 2mg/vial.10vials/kit
Ansomone 10iu/vail, 10vails/kit, 100iu/kit MT-I/ii 10mg/vial, 10vials/kit
IGF-1 LR3 1000mcg/vail, 10vails/kit, 10000mcg/kit Ghrp-6/2 5mg/vial, 10vials/kit
IGF-1 LR3 100mcg/vail, 10vails/kit, 1000mcg/kit Ipamorelin 2mg/vial, 10vials/kit
HCG 5000iu/vail, 5vails/kit (yantai) PT-141 10mg/vial, 10vials/kit
HCG 5000iu/vail, 10vails/kit (livzon) Hexarelin 2mg/vial, 10vials/kit
Igtropin 100mcg/vail, 10vails/kit, 1000mcg/kit Hexarelin 5mg/vial, 10vials/kit
Igtropin 1000mcg/vail, 10vails/kit, 10000mcg/kit Sermorelin 2mg/vial, 10vials/kit
HGH 4iu 4iu/vial, 10vials/kit, 40iu/kit HMG 3mg/vial, 10vials/kit
Erythropoietin 3000iu/vail, 5vails/kit, 15000iu/kit Insuline 0.1mg/vial, 10vials/kit

Menselijke de Groeipeptides cas57773-63-4 van de Triptorelinacetaat Zuiverheid 99,5%

 

 

Geschiktheidsuiteinden

 

De beste manier uw oefeningsintensiteit geleidelijk aan om te verhogen en uw spiersterkte te verhogen is de duur en de intensiteit van uw oefening geleidelijk aan te verhogen. Slechts die zal deze geleidelijke oefening u gevoel na een periode van opleiding wordt verjongen maken.


Controleer de frequentie van beweging, zal de intense oefening onze spieren maken de lading overschrijden, is het lichaam zeer kwetsbaar, zodat zou u aandacht moeten besteden om het ritme van de beweging, langzamer te houden de beweging, beter de voordelen.


Eet niet tijdens oefening. Om het even welke oefening die twee uren niet overschrijdt vereist geen fysieke sterkte. U kunt energie binnen één uur vóór oefening bijvullen om te zijn genoeg voor uw oefening.


Het noodzakelijke „koelen“ na oefening, moeten wij ons lichaam vóór het begin van geschiktheid opwarmen, hetzelfde, vergt het wat tijd om het harttarief na geschiktheid te kalmeren. U kunt uw bewegingen langzaam vertragen. Wanneer u voelt neigt uw hartslag te verlichten en uw ademhaling stabiliseert geleidelijk aan, voltooit u het definitieve „koelen“ van uw opleiding.

 

De uiteinden van de gymnastiekgeschiktheid:

 

Ga naar de gymnastiek een gedetailleerd fysiek rapport, voor uw eigen atletische capaciteit, zoals lichaamsvettarief, eiwitgehalte, enz. doen, kan het geavanceerdere materiaal de fitness van het lichaam zelfs meten geschikt om sporten te doen, is dit zelf het juiste proces om te begrijpen, moet zich de fysiologische leeftijd goed begrijpen.


Verbruik teveel voedsel en water niet voor een uur vóór geschiktheid. Gewoonlijk, kunnen een paar stukken van gehele korrelbrood en afgeroomde melk vóór geschiktheid de opleidende staat vóór geschiktheid aanvullen.


De opwarming vóór oefening is zeer belangrijk. Er zijn vele jongeren die geen opwarming vóór geschiktheid doen. Ongeacht drie of eenenzeventig, wanneer zij het materiaal zien, zijn zij altijd van mening dat er vele mensen zijn die hetzelfde grijpen. Het moet eens worden gekend. De eenvoudige opwarmingsoefeningen kunnen snel de temperatuur verhogen die van de spieren, de spieren zachter en minder waarschijnlijk maakt om worden gespannen. Het is belangrijk om te weten dat meer ontspannen de spieren, gemakkelijker de spieren moet worden gecontroleerd en worden uitgebreid, wat voor recentere geschiktheid goed is.


Desperately om hun grensgewicht te verbeteren, kan dit soort aanmatigend gedrag worden gezegd om zeer naïef te zijn, heeft iedereen hun eigen opleidingsplan, kunnen geen behoefte te betrekken, klein gewicht en de veelvoudige groepen spierduurzaamheid verbeteren, hangt het van uw doel af blind opheffend het gewicht voorbij de lichaamslading kan spierspanning, verstuikingen, en zelfs fitheden veroorzaken.
Geen kwestie hoe bezig, niet op een lege maag uitoefen zal, het vasten geschiktheid het lichaam ertoe bewegen om het glycogeen als directe energiebron, uiterst te verminderen gemakkelijk om fysiek ongemak te veroorzaken, en soms zelfs te verzwakken, als u werkelijk de efficiency wilt verbeteren van het branden van vet op een lege maag, het is noodzakelijk eet ook sommige koolhydraten zoals brood.

Contactgegevens
HONGKONG RONGXIN BIO-TECH CO.,LTD

Contactpersoon: Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)