GW501516 gsk-516 van de Steroïdencardarine SARMs van de Spiergroei het Ruwe Poeder voor de Zuiverheid van het Gewichtsverlies 99%
10grams
MOQ
negotable
Prijs
GW501516 GSK-516 Muscle Growth Steroids Cardarine SARMs Raw Powder For Weight Loss 99% Purity
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RX
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: 45844
Hoog licht:

pharmaceutical grade steroids

,

muscle gain steroids

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: pakket in foliezak of als uw verzoek
Levertijd: binnen 2days na uw betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, bankoverdracht en bitcoin
Levering vermogen: 1000kg/week
Specificaties
naam: Gw501516
Andere Naam: GW501516 poeder
Zuiverheid: 99%
CAS: 317318-70-0
Handelsmerk: Pharmlab
Rang: Farmaceutische Rang
Productomschrijving

GW501516 gsk-516 Cardarine voor lichaam het verlies steroid poeder van het de bouwgewicht

 

Snel detail

 

Productnaam: GW501516

 

Andere naam: Gsk-516, Cardarine

 

CAS: 317318-70-0

 

Verschijning: wit poeder

 

zuiverheid: 99%

 

Handelsmerk: Pharmlab

 

Origineel: China

 

Rang: Farmaceutische rang

 

Pakket: Vermomd pakket; Foliezak

 

Leveringsdatum: 3-5 het werkdagen

 

Certificaat: ISO 9001, USP, GMP

 

Betaling: Western Union, MoneyGram, T/T, bitcoin

 

Het verschepen: EMS, HKEMS, EUB, ETK, FEDEX, DHL, UPS, Aramex, enz.

 

Staat: Vast lichaam

 

Modelleer Nr.: 317318-70-0

 

M.F.: C21h18f3no3s2

 

Beschikbaarheid: Volwassen

 

Beleid: Reshippingsbeleid

 

Gebruik: Muscling

 

Zuiverheid: >99%

 

M.W: 53.50

 

Productomschrijving

 

GW501516 (GW1516 of gsk-516) is een drug die als deltaregelgever van PPAR dienst doet. GW 501516 activeert ampère-Geactiveerde eiwitkinasen en bevordert glucosebegrijpen in skeletachtige spierweefsel, is GW 501516 getoond om de metabolische abnormaliteiten van zwaarlijvige mensen met pre-diabetes metabolisch syndroom om te keren, zeer waarschijnlijk door vetzuuroxydatie te bevorderen. De potentiële behandelingen voor zwaarlijvigheid en de verwante wanorde zijn voorgesteld, in het bijzonder wanneer gebruikt samen met de synergistic samenstelling AICAR, aangezien de combinatie is getoond om oefeningstolerantie in dierlijke studies beduidend te verbeteren.

 

GW501516 (ook als GW-501.516 wordt bekend, GW1516, gsk-516 en Endurobol) zijn receptoren die PPARδ. Het activeert dezelfde weg door oefeningsactivering, met inbegrip van PPARδ en ampère-Geactiveerde eiwitkinasen. Is onderzocht voor potentiële behandelingen voor zwaarlijvigheid, diabetes, dyslipidemia en hart- en vaatziekte. Wanneer gecombineerd met AICAR, heeft GW501516 een synergetisch effect: men heeft getoond dat de combinatie beduidend oefeningstolerantie in dierlijke studies in vergelijking met het gebruik van alleen samenstellingen verhoogt.

 

Producteigenschappen

 

GW501516 is selectieve agonist (activator) van de deltareceptor van PPAR. PPARδ met PPARα en PPARγ met & GT; 1000 vouwen selectiviteits toonden hoge affiniteit (Ki = 1 NM) en titer (EC50 = 1 NM).

Bij ratten, wierf de combinatie van de delta van GW501516 en PPAR-hulpactivator PGC-1a aan. Complexe PPARδ/coactivator regelen de uitdrukking van proteïnen betrokken bij energieverbruik. Bovendien bij ratten met GW501516 worden behandeld, werden de verhoging van vetzuurmetabolisme en dieet-veroorzaakte zwaarlijvigheid en type II diabetes waargenomen in skeletachtige spier die. In zwaarlijvige resusapen, verhoogde GW501516 high-density lipoproteïne (HDL) en verminderde zeer low-density lipoproteïne (VLDL). Deltaagonists van PPAR verhogen het HDL-mechanisme zoals verschijnt om het resultaat van verhoogde uitdrukking van cholesterolvervoerder ABCA1 te zijn.

 

De atleten kunnen GW501516 als een gevoelig makende prestaties-verbeterende drug gebruiken die nog niet door regelgevende of standaard te testen is getest. Één van de belangrijke onderzoekers in de studie benadrukt het duurzaamheidsonderzoek urinetests moet uitvoeren om drugs te ontdekken en hen te verstrekken aan IOC.

 

Productgebruik

 

  • GW501516 (GW1516 of gsk-516) is een drug die als deltaregelgever van PPAR dienst doet. GW 501516 activeert ampère-Geactiveerde eiwitkinasen en bevordert glucosebegrijpen in skeletachtige spierweefsel, is GW 501516 getoond om de metabolische abnormaliteiten van zwaarlijvige mensen met pre-diabetes metabolisch syndroom om te keren, zeer waarschijnlijk door vetzuuroxydatie te bevorderen.

 

  • Zeer populair en zeer efficiënt GW 501516. Zijn effect op verhoogde duurzaamheid en vet verlies is verrassend. De geadviseerde dosis voor GW is 10-20 mg 8 weken. GW heeft dramatische gevolgen met bijna geen bijwerkingen getoond. Het is de favoriet van vele gebruikers en biedt heel wat voordelen aan.

 

Medisch gebruik

 

Cardarine wordt hoofdzakelijk gebruikt om zwaarlijvigheid, diabetes, lipide en hartgezondheidsproblemen te behandelen. In feite, zullen zij die met bloed werken opmerken dat de kiwi magisch met lipiden zal helpen en dat hun cholesterolniveaus beduidend zullen stijgen.

 

ATLETISCH gebruik

 

Cardarine wordt gebruikt door atleten voor vele verschillende sportencompetities. Bijvoorbeeld, kunnen de duurzaamheidsatleten oefeningstolerantie verhogen door PPAR met de AMPÈRE analoge drug AICAR te stapelen, of door kiwi solo in werking te stellen. Dientengevolge, zullen zij grotere capaciteit hebben om hogere RPMs tijdens verrichting te bereiken zonder het maximumharttarief te bereiken. Dit zal agenten/fietsers/zwemmers toestaan om hun maximumharttarief te bedriegen en niet lange tijd gewonden, makend tot het een ongelooflijk wapen voor gebruik in duurzaamheid. In feite, vanuit de persoonlijke ervaring, indien gebruikt in het spel, kunnen wij zien dat de apen meer dan 5-45 seconden in de tijd van 30-45 seconden kunnen zijn.

 

VET verlies

 

In zwaarlijvigheid, door de oxydatie van vetzuren te bevorderen, macaques omgekeerde zwaarlijvigheid en pre-diabetes mellitus metabolische abnormaliteiten. Namelijk brandt het vet door glucosebegrijpen in skeletachtige spierweefsel te verhogen, dat het metabolisme van het lichaam verandert en vet eerder dan spier of koolhydraten brandt. Ongelooflijk, vermindert het de geen niveaus van de bloedsuiker zoals diabetes. Interessant, wanneer de muizen een hoogte - vet dieet worden gegeven, verliezen zij nog vet, dat bewijst dat de cocaïne zwaarlijvigheid kan verhinderen.

 

Het stapelen

 

Er zijn sommige manieren om stapelkaart te stapelen

 

1.Endurance: Ik adviseer gebruikend AICAR en/of Equipoise om kiwi te stapelen. Dit is de uiteindelijke duurzaamheidsstapel die u in een paard verandert.

 

2. Vet Verlies: De beste verpletterende stapel zal Kiwi met S4 (Andarine) stapelen. Dit is goed - bekende krachtige „het snijden“ stapel.

 

3. Synthetische metabolische steroid hoop: Als u gematigde dosissen anabole steroïden in werking stelt, of u om het even welke ruwe samenstelling zoals trenbolone in werking stelt, dan zal cardarine in niet alleen uw lipiden, maar ook met uw capaciteit helpen ‚om uw wind te vangen.‘ Daarom is cardarine een perfecte stapel voor trenbolone, die vele atleten maakt hun snelle adem verliezen.

 

4. Tijdens PCT (postcyclustherapie) of brug: Aangezien cardarine niet hormonaal is, is het in geen geval onderdrukkend. Vandaar, zou u niet van het gebruiken van het moeten worden doen schrikken om vet weg te houden en uw trainingen tussen cycli tijdens uw brug en PCT te verbeteren.

 

5. SARMs drievoudige stapel: Als u aan recomp, cardarinestapels prachtig met S4 en mk-2866 wilt.

 

Dosering

 

GW 501516 kan zijn liep in 8 wekencycli, maar zoals met een ander steroïden of supplement, het zou moeten worden gecirkeld behoorlijk om eender welke mogelijke bijwerkingen en levensonderhoud te vermijden zo efficiënt het zoals mogelijk.

 

De eerste en algemeen het meest gebruikt is dat van verhoogde duurzaamheid. Iedereen wil een drastische verhoging van duurzaamheid zal vinden dat GW501516 echt in dit aspect glanst. Het wordt zeer snel van kracht en de resultaten kunnen wankelend zijn. Een gemeenschappelijke dosis 10 mg-dag zal een aanzienlijke toename in duurzaamheid verstrekken.

 

Het tweede gemeenschappelijke gebruik met GW is dat van vet verlies. Vele gebruikers draaien aan GW aangezien het om van vet heeft getoond te smelten terwijl nog niet katabool het zijn. U zult vinden dat u nog op één of andere spier kunt houden aangezien u vet verliest. Het helpt wanneer u het samen met SARMS Ostarine en S4, om op zoveel mogelijk spier in werking stelt te houden. Een dosering van 10 mg zal per dag goede hoeveelheden vet verlies verstrekken, maar een verhoging aan 20 mg zal per dag veel meer op dit gebied verstrekken.

 
Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Miss. Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)