Injecteerbaar Menselijk de Groeihormoon Steroid Ansomone van 100iu HGH voor het Branden
10grams
MOQ
Negotable
Prijs
Injectable 100iu HGH Human Growth Hormone Steroid Ansomone For Burning
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RX
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: 589
Hoog licht:

Het hormoon van de Hygetropingroei

,

Menselijke Chorionic Gonadotropin hcg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Pakket in foliezak of als uw verwijzing
Levertijd: binnen 24 uren na uw betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, bankoverdracht en bitcoin
Levering vermogen: Negotable
Specificaties
naam: Ansomone
Andere Naam: Ansomone HGH
Zuiverheid: 99%
verschijning: wit poeder en water
Specificatie:: 10iu/vial 10vials/kit 100iu/kit
Productomschrijving

Injecteerbaar Menselijk de Groeihormoon Steroid Ansomone van 100iu HGH voor het Branden

 

Ansomone

 

Gepost onder: HGH (Menselijk de Groeihormoon)
Ansomone – een populaire drug van uitstekende kwaliteit, die het hoofdwerkzamee stof recombinant de groeihormoon (rHGH) is, de structuur waarvan met dat van de mens volledig verenigbaar is. De aminozuuropeenvolging van het hormoon (191 aminozuren) is identiek aan menselijk de groeihormoon. De Ansomoneproductie is gelokaliseerd in China. Deze drug wordt geproduceerd door één van de belangrijke bedrijven die zich in de vervaardiging van geneesmiddel en gezondheidszorgproducten specialiseren – AnkeBio Co., Ltd (van Anhui Anke Biotechology (Groep)).

Deze drug heeft een zeer hoog overwicht, die het maken niet alleen in China populair maar over de hele wereld.

Ansomone is uitgegeven in de vorm van gevriesdroogd product, voorgenomen voor verdere verdunning in een speciale oplossing voor injectie. Versievormen van de drug: 2 IU – flesje, 4 IU – flesje, 4,5 IU – flesje, 6 IU – flesje, 10 IU – flesje, 16 IU – flesje.

 

Een interessant feit is dat in de synthese van de groeihormoon voor Ansomone, het gebruikte biotechniektechnieken is: het de groeihormoon wordt geproduceerd door Escherichia coli met gewijzigd genotype. Hoewel het vrij het dreigen klinkt – deze wijze van productie is het veiligst van dat alles ooit bestond.

 

Ansomonegevolgen en Resultaten

 

Het de groeihormoon in uitgedrukte graden bevordert been en kraakbeen de weefselgroei, en kan de groei van spiervezels ook beïnvloeden, hoewel het effect minder uitgesproken is. Overigens, omvat de actie van de groeihormoon niet het volledige lichaam, maar slechts op het gebied, dat met receptoren daaraan wordt begiftigd. Bijvoorbeeld, is het duidelijk duidelijk in patiënten met acromegaly: zij kunnen geen indrukwekkende spiermassa (hoewel het omgekeerde gemeenschappelijker is) hebben, maar zij hebben „sterke“ backbone, brede pols en uitgesproken wenkbrauwen.

 

Betreffende de groei was het hormoon geleide talloze onderzoeken, waarin het het volgende werd gevonden: Het belangrijkste vinden van deze geopenbaarde voorbereiding was zijn neiging voor versterking van de groei in kinderen die aan zijn vertraging lijden. Gebaseerd op statistieken, neemt het gebruik van Ansomone op dit gebied een eerste standpunt in.


Ansomone verandert enigszins energiemetabolisme, verplaatsend energieverbruik van proteïnen en koolhydraten ten gunste van onderhuids vet, die in vetzuren opsplitsen. In het kort, kan het de groeihormoon vet, zelfs bij gebrek aan een aangewezen dieet branden.


Somatotropin verhoogt zeer insulineversie, daardoor vergrotende veelvoudige proteïne en koolhydraatproductenspijsvertering.


Ook kan Ansomone de groei en de regeneratie van kraakbeen beïnvloeden. Deze eigenschap maakt het onder atleten populair omdat het helpt om veelvoudige verwondingen te verminderen tijdens trainingen en het helen na verwonding te verzenden.
Het de groeihormoon veroorzaakt in zekere mate spierhypertrofie, hoewel ten koste van proteïne en collageen geen cellen. Dientengevolge, groeit de samentrekbare capaciteit van spieren niet, maar slechts stijgt hun volume. Het is ook een aangewezen voorbeeld van een mensenpatiënt met acromegaly, hebben zijn spieren een groot volume, maar hun sterkte is gelijk aan dat van het gemiddelde van ongeoefende persoon.


Ansomone kan het het verouderen proces lichtjes vertragen, evenals als preventie van ziekten dienen verbonden aan het. Bijvoorbeeld, is deze drug uiterst efficiënt wanneer er het verminderen van sterkte van beenderen en osteoporose zijn.


Het hormoon is betrokken bij de verordening van lipide of vette Omena, daardoor verminderend het niveau van de cholesterol van low-density lipoproteïne(ldl) en serumcholesterol.


Het bevordert de ontwikkeling van antilichamen en cellen die en samenvattings buitenlandse deeltjes (toxine, dode cellen, enz.) zogenaamde macrophages „eet“. Door te nemen somatropin, verhoogt het het immuunsysteem en de bevoegdheid van het lichaam om besmettingen te bestrijden.


Ansomone biedt het hoofd met succes aan de behandeling van abnormaal lage niveaus van proteïne in het menselijke lichaam – hypoproteinemia. De frequente oorzaken van de ziekte zijn malabsorptie, nierziekte, levercirrose, een ontoereikende eiwitopname.


Komend aan een conclusie, kunnen wij besluiten – het de groeihormoon beïnvloedt de diepere niveaus die van menselijk metabolisme, een atleet toestaan om spier te bouwen en tegelijkertijd de vette reserves van de hand doen. Sedertdien het de groeihormoon dat in de handen van bodybuilders en andere atleten wordt gekregen – het is een populaire combinatie met anabool-androgene steroïden geworden. Belangrijkste beweging veroorzakend van deze strategie, atleten overweegt de capaciteit van de groeihormoon om verbindingen, ligamenten en spierweefsel te versterken, die aan het stijgen scherp wegens de machtsindicatoren van steroïden lijden.

 
Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)