Tesamorelin CAS 218949-48-5 Menselijke de Groeipeptides voor de Spierbouw
1 uitrusting
MOQ
wholesale prices,negotiable
Prijs
Tesamorelin CAS 218949-48-5 Human Growth Peptides For Muscle Building
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Pharma Grade
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: 218949-48-5
Hoog licht:

human growth steroids

,

muscle growth hormone

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: dozen of ander discreelty pakket, die de ordehoeveelheid en het verschillende land overeenstemmen.
Levertijd: binnen 24 uren na uw betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bankoverdracht, Bitocin
Levering vermogen: 1000boxes/month
Specificaties
NAAM: Tesamorelin
Andere naam: Tesamorelinacetaat
Zuiverheid: 99.5%
CAS: 218949-48-5
Gebruik: Menselijke de Groeipeptides
Eigenschap: Natuurlijk, Gezond
e-mail: anne@kungfu-steroid.com
Productomschrijving

De Groeipeptides van Tesamorelincas 218949-48-5 Menselijk wit poeder voor de Spierbouw

 

Tesamorelin

CAS 218949-48-5
SYNONIEMEN Hexuitdraai -hexuitdraai-hGRF, ThGRF (1-44), Th-9507, (Hexenoyl trans-3) - hGRF (1-44) - NH2
OPEENVOLGING trans-3-hexenoyl-Tyr-Ala-Asp-Ala-Ile-Phe-Thr-Asn-Ser-Tyr-Arg-Lys-Val-Leu-Gly-Gln-Leu-Ser-Ala-Arg-Lys-Leu-Leu-Gln-Asp-Ile-Met-Ser-Arg-Gln-Gln-Gly-Glu-Ser-Asn-Gln-Glu-Arg-Gly-Ala-Arg-Ala-Arg-Leu-NH2
CHEMISCHE NAAM Na
MOLECULAIRE FORMULE C221H366N72O67S
MOLECUULGEWICHT 5135.77794
ZUIVERHEID ≥98% (HPLC)
FYSISCHE TOESTAND Gevriesdroogd Poeder
OPLOSBAARHEID Oplosbare stof in water of het azijnzuur van 1%
OPSLAG Gevriesdroogde peptides hoewel stabiel bij kamertemperatuur 3 maanden, moeten=zouden= worden opgeslagen gedroogd onder -18°C. Op reconstructie van peptide zou het bij 4°C tussen 2-21 dagen en voor toekomstig gebruik onder -18°C. moeten worden opgeslagen.

Tesamorelin wordt gemaakt met de groei hormoon-bevrijdende factor (GRF). Tesamorelin wordt gebruikt om bovenmatig vet rond de maag te verminderen die door bepaalde HIV medicijnen te nemen wordt veroorzaakt. Deze voorwaarde wordt ook genoemd lipodystrophy (loog-poe-DIS-troe-Prijs). Tesamorelin is geen gewicht-verlies medicijn en zou niet moeten worden gebruikt om zwaarlijvigheid te behandelen.
Tesamorelin CAS 218949-48-5 Menselijke de Groeipeptides voor de Spierbouw 0
Tesamorelin is de enige die FDA-drug voor de voorgenomen vermindering van buik vette stortingen wordt goedgekeurd die zich in sommige patiënten ontwikkelen die antiviral therapie voor HIV besmetting ontvangen. Het bevordert de versie van het lichaam van de groeihormoon, die in lipodystrophy HIV wordt verminderd.

Zij die met het HIV virus besmet zijn moeten een gezondheidskwestie soms behandelen die als gekend is
lipodystrophy. Dit is een syndroom dat door verschillende oorzaken wordt teweeggebracht. Bepaalde mensen met deze gezondheid geven (één in vier van HIV patiënten), ervarings vet verlies – nochtans, anderen de aanwinst van het ervaringsgewicht in zeer belangrijke gebieden, met inbegrip van de keel, de borst (of borsten) en de buik uit. Naast deze gewichtsaanwinst, kunnen de verhoogde bloed vette niveaus en de verschillen in insulineniveaus aanwezig zijn.

Hoe te om injecteerbare Tesamorelin te maken:
Tesamorelin komt in een droog formaat en het heeft om met steriel water betekend opnieuw samen gesteld
alvorens wordt ingespoten. De volledige instructies zouden met elk flesje van Tesamorelin moeten worden omvat.
Om dit gevriesdroogde poeder opnieuw samen te stellen, voeg 2,1 milliliters verdunner toe en combineer dan allebei
ingrediënten door de buis binnen uw handen voor een halve minuut zorgvuldig te rollen. Schud geen
mengsel vóór u gebruik het. Zijnd te agressief terwijl zich het mengen kan het zijn doeltreffendheid beschadigen en

Tesamorelin is synthetische peptide die uit alle 44 aminozuren van hGRF met de toevoeging van een zure groep trans-3-Hexenoic bestaat.

Tesamorelin (ook als Egrifta wordt bekend) is een synthetische vorm van groei-hormoon-bevrijdend hormoon dat in de behandeling die van HIV-Geassocieerde lipodystrophy wordt gebruikt.

Peesfibroblasten op een dose-dependent manier zoals die door de migratieanalyse van de transwellfilter wordt geopenbaard. Dosis van BPC 157 versnelde ook dependently het uitspreiden van peesfibroblasten op cultuurschotels. De F-actin vorming werd zoals die door FITC-phalloidin te bevlekken wordt ontdekt veroorzaakt in de behandelde fibroblasten van BPC 157. De eiwituitdrukking en de activering van FAK en paxillin werden bepaald door Westelijke vlekkenanalyse, en die de phosphorylation niveaus van zowel FAK als paxillin waren dosis dependently met BPC 157 wordt verhoogd terwijl de totale hoeveelheden proteïne onveranderd waren.

 

Samenvattend, bevordert BPC 157 ex vivo de uitloper van peesfibroblasten van pees explants, celoverleving onder spanning, en de migratie in vitro van peesfibroblasten, die waarschijnlijk bemiddeld door de activering van de FAK-Paxillinweg is.

 

Producttoepassingen:

 

Triptorelin verhoogt testosteronniveaus door constante stimulatie van slijmachtig te veroorzaken, vermindert het slijmachtige afscheiding van gonadotropins die hormoon (links) luteinizing en follikel bevorderend hormoon (FSH). Als andere GnRH-agonists, kan triptorelin in de behandeling van hormoon-ontvankelijke kanker zoals prostate kanker of borstkanker, vroegrijpe puberteit, oestrogeen-afhankelijke voorwaarden (zoals endometriosis of baarmoederfibroids), en in bijgestane reproductie worden gebruikt.

 
 

 

Lijst zoals volgend:

 

Rentropin 10iu/vail, 10vails/kit, 100iu/kit HGH 176-191 2mg/vial, 10vials/kit
Hygetropin 8iu/vail, 25vails/kit, 200iu/kit Riptropin 10iu/vail, 10vails/kit
Hygetropin 10iu/vail, 10vails/kit, 100iu/kit CJC-1295 (DAC) 2mg/vial, 10vials/kit
Jintropin 10iu/vail, 10vails/kit, 100iu/kit Cjc-1295 2mg/vial, 10vials/kit
Kigtropin 10iu/vail, 10vails/kit, 100iu/kit Pin-MGF 2mg/vial.10vials/kit
Taitropin 10iu/vail, 10vails/kit, 100iu/kit MGF 2mg/vial.10vials/kit
Ansomone 10iu/vail, 10vails/kit, 100iu/kit MT-I/ii 10mg/vial, 10vials/kit
IGF-1 LR3 1000mcg/vail, 10vails/kit, 10000mcg/kit Ghrp-6/2 5mg/vial, 10vials/kit
IGF-1 LR3 100mcg/vail, 10vails/kit, 1000mcg/kit Ipamorelin 2mg/vial, 10vials/kit
HCG 5000iu/vail, 5vails/kit (yantai) PT-141 10mg/vial, 10vials/kit
HCG 5000iu/vail, 10vails/kit (livzon) Hexarelin 2mg/vial, 10vials/kit
Igtropin 100mcg/vail, 10vails/kit, 1000mcg/kit Hexarelin 5mg/vial, 10vials/kit
Igtropin 1000mcg/vail, 10vails/kit, 10000mcg/kit Sermorelin 2mg/vial, 10vials/kit
HGH 4iu 4iu/vial, 10vials/kit, 40iu/kit HMG 3mg/vial, 10vials/kit
Erythropoietin 3000iu/vail, 5vails/kit, 15000iu/kit Insuline 0.1mg/vial, 10vials/kit

 

Tesamorelin CAS 218949-48-5 Menselijke de Groeipeptides voor de Spierbouw 1

 

Geschiktheidsuiteinden

 

Een volledig geschiktheidsprogramma zou drie aspecten moeten omvatten: etend ((opleiding) opleidt, en dieet dat), (slaap) slaapt, terwijl de opleiding uit drie belangrijke delen bestaat: hart en long, sterkte, en flexibiliteit. Gezien dit, is mijn opleidingsplan: het begin met 5-10 minuten van aërobe opwarming, en tenslotte 5-10 uit te rekken en te ontspannen minuten zich, het midden zijn 40-50 minuten sterkte opleiding. Sterkte de opleiding omvat hoofdzakelijk:
1) Rug: Trekkracht-UPS (naar beneden voor de hals);
2) Borst: vlakke bankpers (de duwborst van de zittingshouding);
3) Been: Barbellhurkzit (de hurkzit van Smith);
4) Schouder: Barbellpers (domoorpers);
5) Wapen: barbell krullend (domoor die krult);
6) Buik: Zitten-UPS (schouders en benen).


Opleidingsopmerkingen: 3 keer per week opleidend, oefenen de volgende dag, elk uur of zo, het gehele lichaam, één actie per deel uit, is de actie tussen haakjes extra, één actie 3 groepen, is elke groep 8-12 keer, tussen actie en actie met intervallen van 2 minuten, het interval tussen de groep en de groep 30-60 seconden. Wanneer u dwingt, adem uit, ontspan wanneer u ademt, en beweeg me langzaam. Geleidelijk aan moet het verhogen van het gewicht worden gebruikt om de veerkracht van de spier te verhogen en aan opleiding te antwoorden. Trein met een gewicht-regelbaar instrument. Dit staat de spieren toe om beter aan de weerstand van het apparaat te antwoorden. Omdat het meer spieren om aan de oefening toestaat deel te nemen. Wanneer het doen van de actie, of het opheft of vermindert, moet u de actie controleren zodat u uw inspanningen kunt concentreren en vermijden lenend.

 

Dieet:

 

Eet minder en eet meer, eet meer eieren, melk, vlees. De dagelijkse recepten zijn: gematigde proteïne, minder vet, en hoge niveaus van koolhydraten. De verhouding van de drie belangrijke voedingsmiddelen zou rond 25:20 moeten zijn: 55. De hoofdingrediënten zoals taro, noedels, en rijst, evenals hoog gehalte van koolhydraten zoals haagdoorn, haver, en aardappels, hebben de voorkeur. De proteïne is de belangrijkste bron van voedingsmiddelen voor de spiergroei. De bodybuilders zouden op non-fat of met laag vetgehalte voedsel zoals afgeroomde melk, eiwit, vissen, gepeld gevogelte, en lapje vlees moeten worden gebaseerd. Slaap: Het is best elke avond aan slaap 8 uren, en als u tijd bij middag hebt, kunt u nog eens 30 minuten vergen. Tussen haakjes, wordt de opleidingstijd geschikt zo ver mogelijk van de middag aan de avond, omdat het lichaam in de beste staat van sterkte en flexibiliteit tijdens dit keer is. Tot slot wens ik u een gelukkige geschiktheid! 14 uiteinden voor steeds toenemende spiermassa: groot gewicht, laag aantal, veelvoudige groepen, lange verplaatsing, langzame hoge snelheid, - de dichtheid, verenigbaar gedrag, pieksamentrekking, ononderbroken spanning, ontspanning tussen groepen, meer spiergroepen, nadat de opleiding proteïne eet, rust 48 uren, en houdt het licht.

 

KungFusteroïden: Het menselijke de Groeihormoon HGH, Steroid Poeder, beëindigde - producteninjecties en Tabletten, Peptides en Sarms-Hoogte - kwaliteitsleverancier

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Miss. Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)