Thuis Productende steroïden van de spiergroei

Cas 5173-46-6 Aanwinstenspier de Bouwsteroïden Methyldienedione Estra -4,9 - Diene -3,17 - Dione

Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
Van goede kwaliteit ruw steroid poeder voor verkoop
De enan trenboloneacetaat, anavar, de Test, testcyp en al kwaliteit van het steroïden ruwe poeder zijn vrij goed! Vooral het pakket, zeer discreet, zal ik spoedig maak een grote orde kopen!

—— Nikola

U bent een goede leverancier, dank voor uw goede kwaliteit van HGH, was 50boxes van jintropin regelmatig aangekomen, en uw prijs is zeer concurrerend, zal ik een stamgast voor u zijn. Het verheugen zich op meer verrassingen!

—— Roger

Ik ben online Chatten Nu

Cas 5173-46-6 Aanwinstenspier de Bouwsteroïden Methyldienedione Estra -4,9 - Diene -3,17 - Dione

China Cas 5173-46-6 Aanwinstenspier de Bouwsteroïden Methyldienedione Estra -4,9 - Diene -3,17 - Dione leverancier
Cas 5173-46-6 Aanwinstenspier de Bouwsteroïden Methyldienedione Estra -4,9 - Diene -3,17 - Dione leverancier Cas 5173-46-6 Aanwinstenspier de Bouwsteroïden Methyldienedione Estra -4,9 - Diene -3,17 - Dione leverancier Cas 5173-46-6 Aanwinstenspier de Bouwsteroïden Methyldienedione Estra -4,9 - Diene -3,17 - Dione leverancier Cas 5173-46-6 Aanwinstenspier de Bouwsteroïden Methyldienedione Estra -4,9 - Diene -3,17 - Dione leverancier Cas 5173-46-6 Aanwinstenspier de Bouwsteroïden Methyldienedione Estra -4,9 - Diene -3,17 - Dione leverancier

Grote Afbeelding :  Cas 5173-46-6 Aanwinstenspier de Bouwsteroïden Methyldienedione Estra -4,9 - Diene -3,17 - Dione

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Pharma Grade
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: 5173-46-6

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10grams
Prijs: wholesale prices,negotiable
Verpakking Details: Foliezak of ander discreelty pakket, die de ordehoeveelheid en het verschillende land overeenstemmen
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bankoverdracht, Bitocin
Levering vermogen: 1000kg/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Estra-4.9-Diene-3.17-Dione Andere Naam: Methyldienedione
CAS: 5173-46-6 Zuiverheid: 99%
Gebruik: de steroïden van de spiergroei Functie: Natuurlijk en Gezond

Estra-4,9-diene-3,17-Dione (Methyldienedione) cas5173-46-6 poeder veilige spier de bouwsteroïden

 

Basisinformatie.

 

Productnaam: Methyldienedione
Alias: Estra-4,9-diene-3,17-Dione
CAS-registeraantal: 5173-46-6
Moleculaire Formule: C18H22O2
Molecuulgewicht: 270.37
Smeltpunt: 131-134°C
Analyse: 98%min
Rang: Farmaceutische Rang
Opslag: In de schaduw stellend, beperkt behoud
Verpakking: 1kg/foil zak. 25kg/drum
Karakter: Wit kristallijn poeder.
Gebruik: Potentieel metabolitie van STS 557 (Dienogest). Steroïden met antiglucocorticoidactiviteit.

Cas 5173-46-6 Aanwinstenspier de Bouwsteroïden Methyldienedione Estra -4,9 - Diene -3,17 - Dione

 

Productomschrijving:

Estra-4,9-diene-3,17-Dione is krachtige pro-steroïden chemisch gelijkend op de anabole agent Trenbolone.
Wanneer in het lichaam, voltooit estra-4,9-diene-3,17-dione de omzetting in Trenbolone. Trenbolone is machtige anabole steroïden, die aan specifieke receptoren huidig in reproductief weefsel, spier en vet binden.

Estradiene Dione (estra-4,9-diene-3,17-dione) is anabole steroïden en een voorloper aan Estra-Diene Dione. Het werd een gereguleerde stof in de V.S. op 4 Januari, 2010, en is geclassificeerd als Programma III anabole steroïden in het kader van het de Gereguleerdee stoffenakte van Verenigde Staten. Vorig aan dit, werd het verkocht als bodybuilding supplement binnen de Verenigde Staten, en werd vaak verkeerd op de markt gebracht als prohormone voor trenbolone, veterinaire steroïden. Voorafgaand aan zijn het plannen, maakte het deel uit een aantal supplementen die tijdens FDA-handhaving voor het verkopen van unapproved nieuwe drugs werden gegrepen. De daadwerkelijke doelsteroïden, Estra-Diene Dione hebben wat structurele gelijkenis aan trenbolone, maar hebben koolstof 11 niet - ONO band.

 

Methyldienedione (estra-4, 9 diene-3, dione 17) Gebruik en Trekken:
Één downside van Tren is het potentieel van progestin veroorzaakte gyno of opflakkeringen van het bestaan gyno. Het heeft geadviseerd om p-5-p op cyclus bij de fles geadviseerde dosering in werking te stellen. De gebruiker die opflakkeringen ervaren zou de dosering in de 150-250mg-waaier moeten verhogen.
Wanneer in lichaam, estra-4, 9 diene-3, voltooit dione 17 de omzetting in Trenbolone. Trenbolone is machtige anabole steroïden, die aan specifieke receptoren huidig in reproductief weefsel, spier en vet binden. Trenbolone vermindert stikstofafscheiding van (anti-katabole) weefselanalyse. De verhouding van anabole (de spierbouw) gevolgen aan androgene (virilizing) gevolgen is een gemeenschappelijke classificatie van anabole steroïden. Trenbolone heeft een hoge anabole verhouding. De anabole verhouding van Testosteron is 100, maar de verhouding van Trenbolone is 500.

 

Methyldienedione (estra-4, 9 diene-3, dione 17):
versie van testosteron (het actief leven van ~2 weken) of testosteronpropionaat als u een sneller actereneffect (het actieve leven ~2-3 dagen) wenst. Het is nota nemend van de moeite waard de snelle variatie van het acterenpropionaat een pijnlijkere injectie neigt te zijn, en daarom ongewenst voor beginners die nooit voordien hebben ingespoten.
Het testosteron is uiterst efficiënt bij het veroorzaken van snelle sterkte en spieraanwinsten. Wij zouden denken om androgene verwante bijwerkingen zoals mogelijke aggressiviteit, olieachtige huid en acne op te merken. Het testosteron heeft een hoge tendens om in oestrogeen om te zetten, daarom bijwerkingen dergelijk vloeibaar behoud of deze standaardbeginners steroid cycli in de meeste gevallen testosteron-Enanthate en testosteron-Cypionate zal onze primaire keuzen zijn; eenvoudig
oogst één of andere. Meest alle mensen zullen vinden 250mg per week van één van beide vorm om hen een vrij goede verhoging te geven die met 500mg per week veel meer opmerkelijke prestaties zijn. Houd in mening dit grote estertestosteron zijn en de gevolgen zullen niet gedurende enkele weken in de meeste gevallen zeer merkbaar zijn en om eender welk voordeel echt te bereiken moet zich het gebruik ver voorbij zuiver uitbreiden weinig weken. In de meeste gevallen is een goede 12 weekcursus een goede plaats om followed.of-cursus per Post Cyclustherapie (PCT.) te beginnen Voor de beginners steroid cycli zal PCT slechts bestaan uit het Selectieve Citraat van de Modulator(serm) Tamoxifen van de Oestrogeenreceptor (Nolvadex) voor een cursus van 3-4 weken.

 

 


Toepassingen:

1. Bescherming tegen gynomastia,
2. Verhoogd geslachtsaandrijving/libido,
3. Verbeterde intensiteit & nadruk,
4. Oestrogeencontrole,
5. Positieve gevolgen voor sterkte & magere massa.

 

Verpakking & Levering


1. Professioneel team voor pakket en verzending. Speciale manier om 100grams aan 100kg-poeder aan uw land in één keer te verschepen.
2. De snelle en discrete verzending zou voor Gewaarborgde douanepas kunnen worden geschikt.
3. Trackingcode 24 uren voor gewaarborgde douanepas.
4. Vele soorten verzending, kunnen ook als uw vereiste zijn.

 

Ons Voordeel

 

Cas 5173-46-6 Aanwinstenspier de Bouwsteroïden Methyldienedione Estra -4,9 - Diene -3,17 - Dione

 

 

Meer producteninformatie:

 

Puntnaam Één van onze Markt Productieonderneming
Pharm-Exemestane Nederland EP-Norm
Pharm-Fluoxymesterone Nederland EP-Norm
Pharm-Formestane (4-androsten-4-ol-3,17-dione) Nederland EP-Norm
Pharm-Methyltestosterone Nederland EP-Norm
Pharm-Methandienone (dianabol) Nederland EP-Norm
Acetaat pharm-Methenolone Nederland EP-Norm
Pharm-Methenolone Enanthate Nederland EP-Norm
Pharm-Metribolone (Methyltrienolone) Nederland EP-Norm
Pharm-Methandrostenolone Nederland EP-Norm
Pharm-Nandrolone (19-nortestosterone) Nederland EP-Norm
Pharm-Nandrolone Decanoate Nederland EP-Norm
Pharm-Nandrolone Phenpropionate Nederland EP-Norm
Pharm-Oxandrolone Nederland EP-Norm
Pharm-Oxymetholone Nederland EP-Norm
Pharm-Oxytocin Nederland EP-Norm
Pharm-Dianabol Nederland EP-Norm

 

 

Geschiktheid tips~~

 

De trapeziusspier is de opvallendste spier op onze die rug, als een diamant gestalte wordt gegeven, neer zich uitbreidt van onze hals tot de middenrug, zoals een mooie sjaal


De trapeziusspier is de oppervlakkige die spier in de hogere achter en middenrug wordt gevestigd. Het komt uit de basis van de schedel voort, neemt, het midden achtergebied, af en loopt in de breedterichting, met inbegrip van het schouderblad.

 

Vele mensen zeggen dat de eerste indruk van de trapeziusspier de verbinding tussen de hals en de schouder (bovenste gedeelte van trapezius) is! Dit is zeer éénzijdig!

 

In feite, kan het in hogere, midden en lagere delen volgens de richting van spiervezels worden verdeeld. En de functie van elk deel zal verschillend zijn!

 

Bovenste gedeelte van trapezius: de belangrijkste functie is het schouderblad op te heffen en het schouderblad te roteren

Midden van trapezius: later schouderblad

Lager deel van trapezius: dalend, lager zwenkend schouderblad


Midden van trapezius

De belangrijkste functie van het middendeel van de trapeziusspier is het latere schouderblad!

Wij zullen de beweging van het midden van de trapeziusspier van de meest fundamentele gezamenlijke beweging ervaren.

 

Geadviseerde actie: elastiek met schouderblad

 

wegens de sedentaire houding en de uit zijn evenwicht gebrachte opleidingssituatie (teveel nadruk op de voorborstspieren, opleiding van de voordriehoek) voor de meeste mensen, midden en lager deel van trapezius is de spier zwak!

 

De ontoereikende spiersterkte in het lagere en lagere deel van de trapeziusspier, het gebrek aan spanning kan tot de stabiliteit van het schouderblad leiden; een reeks van slechte houding: schouder vooruit, lift, interne omwenteling, met inbegrip van borstvoorgevoel. Schouderbladeversie en meer!

 

Dit is een eenvoudige actie om uw spieren te activeren!

 

Kies een rekband of de yogaband, lege hand kan ook!

 

1. Bevind me natuurlijk, dan greep het elastiekje met beide handen en zet het wapen op de elleboog van het lichaam bij 90 graden.

 

2. Het wapen buigt 90 graden aan de knie, is het hogere wapen in bijlage aan het lichaam, en de schouder wordt uiterlijk geroteerd.

 

3. Gebruik de schouders terug naar het elastiekje (het schouderblad wordt verzameld) te knippen. Herinner me, in plaats van het gebruiken van de palm, de pols of het wapen aan kracht, maar de schouders worden geknipt terug (ontvangen), ideaal gezien, uw schouderblad kunnen een pen houden!

 

De gelijkaardige acties omvatten: elastische schouder-vlakke abductie, die over de vogels etc. leunen!

 

Versterk opleiding:

Zolang er een beweging die het schouderblad impliceren is, zal het middendeel van trapezius deelnemen! Het gemeenschappelijkst is de horizontale trekkrachtactie (zitting die, achter, enz. roeien roeien)

Actieaanbeveling: het zitten het roeien

Contactgegevens
HONGKONG RONGXIN BIO-TECH CO.,LTD

Contactpersoon: Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)