360-70-3 de wettelijke Mondelinge Tabletten van Steroïdenwinstrol/de Witte Stanozol Pillen van 50mg
10grams
MOQ
wholesale prices,negotiable
Prijs
360-70-3 Legal Oral Steroids Winstrol Tablets / 50mg White Stanozol Pills
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Pharma Grade
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: 360-70-3
Hoog licht:

de steroïden van de spiermassa

,

Tamoxifencitraat Nolvadex

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Foliezak of ander discreelty pakket, die de ordehoeveelheid en het verschillende land overeenstemmen
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bankoverdracht, Bitocin
Levering vermogen: 1000kg/month
Specificaties
NAAM: Stanozololpillen
Andere naam: Winstrol
Zuiverheid: 99%
CAS: 360-70-3
Gebruik: Wettelijke Mondelinge Steroïden
Eigenschap: Natuurlijk en Gezond
Productomschrijving

Bouw spiersteroïden Stanozolol (winstrol) cas10418-03-8 witte pillen 50mg

Stanozolol (winstrol)

 

Wit of gebroken wit kristallijn geurloos poeder. Bijna onoplosbaar in water, oplosbaar in ethylalcohol, chloroform, lichtjes oplosbaar in aceton. Verzegeld en beschermd tegen licht. Het product heeft sterke assimilatie en zwakke mannelijke activiteit, en de differentiatieindex is ongeveer 120. Klinisch gebruikt om een verscheidenheid van ziekten te behandelen die bloedvat, zoals vasculaire fenomenen in Behcet-syndroom, erfelijke angioedema, het syndroom van Raynaud, oppervlakkige thrombophlebitis, aderlijke zweren, etc… impliceren. Het kan ook voor chronische verspillende ziekten, osteoporose, en in combinatie met de groeihormoon worden gebruikt om draai-erssyndrome-Draai te behandelen. De bijwerkingen zijn hetzelfde als phenylpropionate.

360-70-3 de wettelijke Mondelinge Tabletten van Steroïdenwinstrol/de Witte Stanozol Pillen van 50mg 0

360-70-3 de wettelijke Mondelinge Tabletten van Steroïdenwinstrol/de Witte Stanozol Pillen van 50mg 1

Snelle Details

 

Chinese naam: Kang Lilong
Chinees alias: stanozolol; pyrazole methyltestosteron
Engelse naam: stanozolol--deaprogramma iii
Het Engels alias: Stanozolol; alpha--methyl-5-alpha- androstano 17 (3,2-c) pyrazol-17-bèta; ndrostanazol; Winstrol l; 17beta-Hydroxy-17-methyl pyrazole van 5alpha-androstano [3, 2 c]; Stanazolol; 1, 10a, 12a-trimethyl-1, 2,3, 3a, 3b, 4,5,5a, 6,7,10,10a, 10b, 11,12,12a - hexadecahydrocyclopenta [5,6] naphtho [1,2-F] indazol-1; (1S, 3aS, 3bR, 5aS, 10aS, 10bS, 12aS) - 1,10a, 12a-trimethyl-1,2,3,3a, 3b, 4,5,5a, 6,7,10,10 a, 10b, naphtho van 11,12,12a-hexadecahydrocyclopenta [5,6] [1,2-F] indazol-1
CAS: 10418-03-8 [1]
EINECS: 233-894-8
Moleculaire formule: C21H32N2O

Molecuulgewicht: 328.4916

 

Functie:

 

1. Testicular dysfunctie (geen testicular test, testicular ziekte, cryptorchidism) kan worden gebruikt om het testosteron te vervangen en de ontwikkeling van de penis en de secundaire seksuele kenmerken te bevorderen. Indien gecombineerd met chorionic gonadotropin om cryptorchidism te behandelen, kunnen de testikels van het verborgen gebied worden verminderd.
2. Het functionele baarmoeder aftappen veroorzaakt hoofdzakelijk samentrekking van baarmoederspiervezels en baarmoederbloedvat door anti-oestrogeenactie, en het endometrium wordt geatrofiërd om hemostasiseffect uit te oefenen, dat voor overgang vooral geschikt is.
3. De behandeling van metastatische borst en ovariale kanker met testosteron kan symptomen vaak tijdelijk verlichten, is het principe van actie onbekend, kan op zijn anti-oestrogeeneffect worden betrekking gehad, kan de afscheiding van slijmachtige gonadotropin ook remmen langs terugkoppelt, daardoor verminderend de afscheiding van oestrogeen van de eierstokken. Het gebruik van androgen therapie in baarmoederfibroids remt vaak de groei van fibroids, die ook op zijn antiestrogens kan worden betrekking gehad.
4. Aplastic bloedarmoede in de behandeling van aplastic bloedarmoede en andere oorzaken van bloedarmoede kan beendermerg hematopoietic functie, vooral rode bloedcelproductie verbeteren, maar het effect is zeer langzaam. De behandeling duurt 5-6 maanden. Sommige gevallen kunnen na het tegenhouden van de drug terugvallen, maar de terugwinningsbehandeling kan nog worden verminderd.
5. Het afmatten de voorwaarden, met inbegrip van postoperatieve of op lange termijn consumptieve chronische ziekten, seniele osteoporose, en toepassing op lange termijn of op grote schaal van glucocorticoids, kunnen met anabole hormonen worden behandeld om negatief stikstofsaldo te verbeteren, eetlust te verhogen, en patiënten subjectief te maken voelen verbeteren en versnellen de terugwinning van het lichaam.

 

 

 

4 . Het koken Recepten van het poeder van Nandrolone Decanoate

 

360-70-3 de wettelijke Mondelinge Tabletten van Steroïdenwinstrol/de Witte Stanozol Pillen van 50mg 2

 

Geschiktheid Tips~~

 

Gebogen beenlichaam - barbell de gewichten van het buigingsbeen
De goedemorgen is een uitvoerige oefening die verdeeld in rechte benen is en benen boog afhankelijk van al dan niet de knieën worden gebogen. De buiging van het been is gecentreerd op monteurstekel en gluteus maximus, terwijl het rechte been in de dij van de femoris bicepsen wordt uitgeoefend. Dit artikel concentreert zich op Bent Knee-Goedemorgen.
 
 
De plaats van de doeloefening: monteurspinae (achter of verminder terug), kunnen ook aan gluteus maximus uitoefenen
 
Actiehoofdzaak:
 
1. Houd de klok aan beide kanten van de hals, borst, buik, strakke taille, moeten beide handen barbell houden.
 
2. Inhaleer, wordt het hogere lichaam volledig vooruit gebogen tot de rug van de taille met de grond parallel is. Op dit ogenblik, zouden de billen achteruit moeten worden bewogen, zodat het zwaartepunt achter de hiel, einde 3-4 seconden is; De sterkte, tribune omhoog en herstelt, dan natuurlijk ademt na vermindering; herhaal de oefening. De benen worden lichtjes gebogen op de knie tijdens de beweging.
 
3. Ademhalingsmethode: Inhaleer wanneer u vooruit buigt, en adem uit wanneer u opstaat.
 
Voorzorgsmaatregelen:
 
1. Het gehele lichaam kan voor beginners gewicht-vrij zijn. Wanneer de beweging wordt aangepast en de taillesterkte wordt verhoogd, wordt het gewicht behoorlijk toegepast.
 
 
2. Tijdens het bewegingsproces, moet de lagere rug altijd recht zijn, toegestaan niet om de taille met de borstrug los te maken; wanneer het hogere lichaam wordt gebogen, probeer langzamer te zijn, plotselinge en snelle buiging te vermijden, en spierspanning op de lagere rug te verhinderen.
 
3. Tijdens de beweging, zijn de knieën lichtjes gebogen, zodat de gewichtslading geconcentreerd is en monteurspinae en gluteus maximus geconcentreerd zijn. Als het zwaartepunt van het rechte been uitoefent, zullen de bicepsen van de dijen vallen. Dit is het verschil tussen twee en de oefening. De sleutel moet zorgvuldig uitoefenen wanneer u uitoefent.

Verwante producten

 

Productnaam Gebied Farmaceutische Rang
RX120618-Boldenone Over de hele wereld Farmaceutische Rang
RX120618-Boldenone Undecylenate Azië, Afrika, Europa, Latijns Amerika, Zuid-Amerika, Australië, Noord-Amerika Farmaceutische Rang
RX120618-Boldenone Cypionate Over de hele wereld Farmaceutische Rang
RX120618-Clomifene Azië, Afrika, Europa, Latijns Amerika, Zuid-Amerika, Australië, Noord-Amerika Farmaceutische Rang
RX120618-Clostebol Acetaat Over de hele wereld Farmaceutische Rang
RX120618-Drostanolone Propionaat Over de hele wereld Farmaceutische Rang
RX120618-Drostanolone Enanthate Over de hele wereld Farmaceutische Rang
RX120618-Estra-4,9-diene-3,17-Dione Over de hele wereld Farmaceutische Rang
RX120618-Exemestane Azië, Afrika, Europa, Latijns Amerika, Zuid-Amerika, Australië, Noord-Amerika Farmaceutische Rang
RX120618-Fluoxymesterone Over de hele wereld Farmaceutische Rang
RX120618-Formestane Over de hele wereld Farmaceutische Rang
RX120618-Methyltestosterone Over de hele wereld Farmaceutische Rang
RX120618-Methandienone Over de hele wereld Farmaceutische Rang
RX120618-Methenolone Acetaat Over de hele wereld Farmaceutische Rang
RX120618-Methenolone Enanthate Azië, Afrika, Europa, Latijns Amerika, Zuid-Amerika, Australië, Noord-Amerika Farmaceutische Rang
RX120618-Metribolone Over de hele wereld Farmaceutische Rang
RX120618-Nandrolone Over de hele wereld

Farmaceutische Rang

 

 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)