Thuis Productenhet poeder van het gewichtsverlies

T3 van het het Gewichtsverlies van poederliothyronine het Poeder T3 Liothyronine Cas 6893-02-3 voor Wijfjes

China KungFu Steroid Pharmaceutical Co.,Ltd certificaten
China KungFu Steroid Pharmaceutical Co.,Ltd certificaten
De enan trenboloneacetaat, anavar, de Test, testcyp en al kwaliteit van het steroïden ruwe poeder zijn vrij goed! Vooral het pakket, zeer discreet, zal ik spoedig maak een grote orde kopen!

—— Nikola

U bent een goede leverancier, dank voor uw goede kwaliteit van HGH, was 50boxes van jintropin regelmatig aangekomen, en uw prijs is zeer concurrerend, zal ik een stamgast voor u zijn. Het verheugen zich op meer verrassingen!

—— Roger

Hallo is Anne, u het beste. Zelfs hier in de V.S. u zeer hoogst worden gerangschikt. Werkelijk als uw product en dienst. Een nieuwe orde spoedig zal maken.

—— Chris

Ik ben online Chatten Nu

T3 van het het Gewichtsverlies van poederliothyronine het Poeder T3 Liothyronine Cas 6893-02-3 voor Wijfjes

China T3 van het het Gewichtsverlies van poederliothyronine het Poeder T3 Liothyronine Cas 6893-02-3 voor Wijfjes leverancier
T3 van het het Gewichtsverlies van poederliothyronine het Poeder T3 Liothyronine Cas 6893-02-3 voor Wijfjes leverancier T3 van het het Gewichtsverlies van poederliothyronine het Poeder T3 Liothyronine Cas 6893-02-3 voor Wijfjes leverancier T3 van het het Gewichtsverlies van poederliothyronine het Poeder T3 Liothyronine Cas 6893-02-3 voor Wijfjes leverancier T3 van het het Gewichtsverlies van poederliothyronine het Poeder T3 Liothyronine Cas 6893-02-3 voor Wijfjes leverancier

Grote Afbeelding :  T3 van het het Gewichtsverlies van poederliothyronine het Poeder T3 Liothyronine Cas 6893-02-3 voor Wijfjes

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Pharma Grade
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: 6893-02-3

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10grams
Prijs: wholesale prices,negotiable
Verpakking Details: Foliezak of ander discreelty pakket, die de ordehoeveelheid en het verschillende land overeenstemmen
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bankoverdracht, Bitocin
Levering vermogen: 1000kg/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
NAAM: T3 Andere naam: T3 l-Triiodothyronine
CAS NR.: 6893-02-3 Zuiverheid: 99.5%
Gebruik: Farmaceutisch Eigenschap: Natuurlijk en Gezond
Hoog licht:

weight loss supplements

,

weight loss steroids

Het natriumtabletten T3 Liothyronine van T3liothyronine powdercas6893-02-3 natuurlijke steroïden voor de spierbouw

 

Beschrijving:

T3, l-Triiodothyronine
Tetraphenylthyronine:
Zij zijn een groep jodium-bevattende tyrosines, die in schildkliercellen die jodium en tyrosine gebruiken als grondstoffen samengesteld zijn.
Wanneer de schildklier door TSH wordt beïnvloed en schildklierhormoon vrijgeeft, slikken de ingeboren epitheliaale cellen eerst thyroglobulin in de follicular holte in de ingeboren cellen door te slikken, en ontbinden thyroglobulin onder de actie van lysosomal proteolytic enzym. Vrijgegeven T4 en T3 zijn bestand tegen deiodinase, en de molecules zijn klein en kunnen de bloedomloop door de haarvaten ingaan. Het aantal van T4 op de thyroglobulin molecule overschrijdt ongeveer de rekeningen ver van T3, zodat T4-voor 90% van het totale afgescheiden hormoon, en T3-de afscheiding is minder, maar zijn activiteit is 5 keer dat van T4. De totale dagelijkse afscheiding van T4 is ongeveer 96 μg, en T3 is ongeveer 30 μg. Nadat T4 wordt vrijgegeven van het bloed, is een deel van het verbindend aan plasmaproteïne, en het andere deel wordt vervoerd in de vrije staat in het bloed. Twee kunnen elkaar veranderen om het dynamische evenwicht van T4 en T3 in het bloed te handhaven. Omdat slechts het vrije type de cel kan ingaan. Speel een rol. Nadat T3 wordt vrijgegeven van het bloed, heeft het een hoofdzakelijk vrije vorm wegens zijn lage affiniteit aan plasmaproteïnen. Ongeveer wordt 50% van T4-deiodination omgezet in T3 elke dag, zodat kan de rol van T3 niet worden genegeerd.

T3 van het het Gewichtsverlies van poederliothyronine het Poeder T3 Liothyronine Cas 6893-02-3 voor Wijfjes 0


Wat is Triiodothyronine?

norm
Het serum T3 en T4-de bepalingen worden algemeen gebruikt in de diagnose van schildklierziekte, met inbegrip van bepaling van serum totale T3 (T T3), totale T4 (T T4) en vrije T3 (F T3), vrije T4 (F T4), en reagentia voor schildklieronderzoek. Het verschil is verschillend, is de referentiewaarde verschillend. Bekijk de klinische betekenis van T3 en T4:
1. Als het serum T T3, T T4, FT3, FT4-verhoging, vooral de verhoging van T T3 duidelijker is, is het hyperthyroidism. In een klein aantal patiënten, slechts is het serum T T3 opgeheven, en het serum T T4 is nog in de normale waaier. In een zeer klein aantal patiënten, wordt het serum T T4 verhoogd, terwijl T T3 niet beduidend wordt verhoogd.
2. Als het serum T T3, T T4, FT3, FT4 is verminderd, vooral is de daling van T T4 duidelijker, is het hypothyroidism. In een klein aantal hypothyroidism patiënten, wordt het serum T T4 verminderd, terwijl het serum T T3 in de normale waaier kan zijn.
3, de volgende voorwaarden moeten gemeten serum F T3, F T4 zijn om op de status van de de schildklierfunctie van de patiënt te wijzen, en de bepaling van serum TT3, TT4 kan niet zijn functionele status verklaren.
(1) zwangerschap; (2) het nemen van contraceptiva; (3) abnormale concentratie van aangeboren de dragerproteïne van het schildklierhormoon; (4) behandeling met adrenocortical hormoon; (5) chronische lever en nierziekte.

Het Gebruik van T3triiodothyronine als vet verliessupplement:

3,5-Diiodo-l-thyronine en 3,3 ' - het diiodo-l-thyronine wordt gebruikt als ingrediënten in bepaalde vet-verliessupplementen over de toonbank die, voor het bodybuilding worden ontworpen. Verscheidene studies hebben aangetoond dat deze samenstellingen metabolization van vetzuren en het branden van vetvetweefsel bij ratten verhogen.

 

Functie:


1) Bevorder de groei en ontwikkeling
2) Gevolgen voor metabolisme
3) Andere aspecten, zoals schildklierhormonen, spelen ook een belangrijke rol in de activiteit van sommige organen. Het is belangrijk voor het handhaven van de prikkelbaarheid van het zenuwstelsel. Het schildklierhormoon kan direct op het myocardium handelen, de versie van Ca2+ van het sarcoplasmic netwerk bevorderen, myocardiale samentrekbaarheid verhogen, en verhoogt harttarief.
T3T4 is ook een belangrijke basis om de aanwezigheid of het ontbreken van de ziekte van de schildklierfunctie te identificeren

 

 

COA

 

T3 van het het Gewichtsverlies van poederliothyronine het Poeder T3 Liothyronine Cas 6893-02-3 voor Wijfjes 1

 

 

T3 van het het Gewichtsverlies van poederliothyronine het Poeder T3 Liothyronine Cas 6893-02-3 voor Wijfjes 2

 

Kies ons om de volgende redenen:
Hoog - kwaliteitsproducten
Concurrerendste prijs direct van fabriek
Professionele steun
Meest efficiënte groepswerk
Geloofwaardige Samenwerking
De goede naverkoopdienst

 
 
Geschiktheid Tips~~
 

TRX-been het buigen - versterk de rug van de dij


De spieren achter de benen (verlam spieren) zijn het gemakkelijkst overzien in onze lichaamsdelen! Omdat aan de achterkant van het lichaam, deze gezichtsspieren zonder de borstspieren opvallend zijn!
De gymnastiek heeft een grote groep mensen die niet houden van hun benen uit te oefenen! Naast deze groep mensen die niet houden van hun benen uit te oefenen, is er een andere groep mensen die hun benen, maar slechts praktijk de voorkant van de benen uitoefenen! Deze verbeelding is een goede illustratie van het probleem!
De rug van het been? Hoewel niet opvallend, betekent het niet dat het kan worden genegeerd!
Verlam spieren zijn zeer belangrijk!


1 de spieren aan de achterkant van het been zijn een motor! Alle heupscharnieren (allerlei deadlifts, heupbruggen) zijn de voorvechters! Is een zeer belangrijke „stal“ en „machts“ spiergroep
2. Ten tweede, behoren de latere kant van het been en voorafgaande quadriceps van het been tot de „anti-spiergroep“. Als de achterkant van uw been te zwak is en de spiersterkte uit zijn evenwicht gebracht is, is het verbindend om het risico van verwonding te brengen!
Vandaag zal ik u aan een grote oefening introduceren om de rug van uw zwakke benen te versterken!
Gebruik TRX om uw benen te buigen! (Hoofdzakelijk gebruikend de functie van de kniebuiging van de spieren van de rug van het been!)
Naast het uitoefenen van de rug van het been, zal het ook uw kernsterkte uitdagen, die praktischer en moeilijker is dan de beenkrul opleiding op het instrument!

 

Hoe te doen?


1. Gebruik de TRX-opschortingskabel! Zit op uw rug en zet uw benen op TRX! Lager is TRX van de grond, moeilijker is het!
2. De hogere rug is dicht aan de grond, zijn de benen recht, en de kernspieren halen het lichaam van het torso in een rechte lijn aan!
3. Buig terug uw knieën en trek uw hielen aan uw heupen! Voel de sterke samentrekking van de rug van de dij! Het verblijf voor tweede, herhaalt dan langzaam uw benen en terugkeer in de beginnende positie

Nota:
1. Wanneer de actie bij zijn het hoogst is, haal uw gluteal spieren en rug van uw dijen aan, en herhaal dan langzaam in de gecontroleerde omstandigheden!
2. De gehele procesbewegingen om de kern strak te houden. Een totaal van 8 keer, 3 groepen, de groep en de groep rusten 60 seconden.

Contactgegevens
KungFu Steroid Pharmaceutical Co.,Ltd

Contactpersoon: Anne

Tel.: +8613486829776

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)