99% Ruw het Testosteronpoeder van zuiverheidscypionate 58-20-8
10 gram
MOQ
Negotiate
Prijs
99% Purity Cypionate 58-20-8 Raw Testosterone Powder
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: KungFu Steroid
Certificering: ISO9001, BP,USP,GMP
Modelnummer: CAS 58-20-8
Hoog licht:

99% Purity Raw Testosterone Powder

,

58-20-8

,

Testosterone Cypionate Test cyp

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Perfecte verpakking
Levertijd: lever op dezelfde dag goederen wanneer u betaalt
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bitcoin, worldremit en Paypal
Levering vermogen: genoeg
Specificaties
Kleur: Wit
Vorm: Poeder
e-mail: anne@kungfu-steroid.com
Whatsapp: +8613486829776
Productomschrijving

Van het Testosteroncypionate CAS 58-20-8 van testcyp Anabole Steroid het Poedertest Cypionate

 

De Details van testcyp:

 

Productnaam: De Testcyp van testosteroncypionate

1. Alias: Testosteron Cyclopentylpropionate; Test Cypionate;

2. CAS No: 58-20-8

3. Einecs Nr: 200-368-4

4. MF: C27H40O3

5. Mw: 412.61

6. Zuiverheid: 99%

7. Kwaliteitsnorm: ISO9001, BP, USP, GMP

8. Verschijning: wit of gebroken wit kristallijn poeder.

99% Ruw het Testosteronpoeder van zuiverheidscypionate 58-20-8 0

De Beschrijving van testcyp:

Het Testosteron van testcyp cypionate resulteert in de bouw en het lichaamssterkte die van de spiermassa in het bijzonder tijdens het testosteron cypionate cyclus van Testcyp verbetert. Zoals met de therapie van de testosteronvervanging met testosteron cypionate dat een geneigdheid voor oestrogeenomzetting heeft, moet het gebouw van de spiermassa als gevolg van testosteron cypionate injectables waarschijnlijk door een merkbaar waterniveaubehoud worden toegevoegd. Het testosteron cypionate, daarom, kan geen betere keus voor op dieet zijnde of snijdende fasen zijn. Men kan gynecomastia met het bovenmatige niveau van oestrogeen eerder snel ook kweken zoals die door Testosteron wordt veroorzaakt cypionate. Hier, zou men zorgvuldig moeten zijn van de groei van om het even welk het ongemakkelijk soreness, zwellen of stuk onder het uitsteeksel, en als zulke wordt gevonden, zou men een assistentdrug zoals Proviron en/of Nolvadex samen met Testosteron Cypionate moeten nemen, daardoor verminderend de zeldzame verderfelijke gevolgen van oestrogeen en draaiend de draaglijkere steroïden om te volgen. Behalve hen, zou anti-aromatase Arimidex algemeen een betere keus voor zijn sterke doeltreffendheid kunnen geweest zijn als zijn prijs niet zo hoger was. Maar de assistentdrugs zoals Proviron en Novaldex zullen tactvol ook efficiënte keus zijn tenzij gevoelig voor oestrogeen tijdens een cyclus van de Testcyp van Testosteroncypionate wordt ontdekt.

 

De Dosering van testcyp:

De het Testosteron cypionate dosering zou van testcyp tussen één moeten zijn en schot twee in een week alhoewel de gevolgen van testosteroninjecties blijft actief in het lichaam voor een langere tijd - ongeveer een paar weken. De testosteron cypionate dosering zou op dergelijke manier moeten worden gecirkeld omdat deze testosteron cypionate cyclus organismen zal helpen bloedniveaus vrij constant houden. Sommige pietluttige mensen kiezen meer dan twee keer zelfs beleid in een week! Dat zou noodzakelijk vooraf een gekwalificeerde arts moeten worden geraadpleegd om Testosteron cypionate bijwerkingen te vermijden. De testosteron cypionate dosering, echter, zou 200 mg ml aan 800 mg ml elke week moeten bedragen en verrassende en superceding Testosteron cypionate resultaten ervaren! Maar voorzichtig zijn van exessive gebruik van Testosteron cypionate! De weinig jarenrug toen de prijs en de populariteit betreffende de hoog-perfomace-hoogte van testosteron cypionte zeer laag waren, de bodybuilders en de atleten gebruikten om schoten meer dan driemaal te nemen! Wanneer de testosteron cypionate dosering tussen 800 mg en 1000 mg per week varieert, zal het waterbehoud de primaire aanwinst komen te zijn en de massaaccumulatie zal ook verrassend zijn! Maar deze praktijk is niet meer op manier wegens de buitengewone en uitstekende testosteron cypionate resultaten.

 

Waarom zijn de Injecties van het Testosteroncypionate van Testcyp zo belangrijk?

De Injecties van het Testosteroncypionate van testcyp zijn hoofdzakelijk androgeen met anabole (de spierbouw) worden samengesteld kenmerken dat. Het testosteron bevordert het welzijn van de gezondheid en verbetert Libido of seksuele wens, energie, immuniteitsmacht, vermindert vetweefsels, verhindert verlies met beendichtheid (Osteoporose), handhaaft magere spiermassa of verbetert cardiovasculaire activiteiten. Het testosteron is de oorzaak van het ontwikkelen van mannelijke genitaliën en het handhaven van het biologische proces van secundaire geslachtstrekken die tussen geslachten onderscheid maken. Verwar geen Testosteron dat direct deel van het reproductieve systeem is. De secundaire genitaliën die door de invloed van Testosteron worden verbeterd zijn snor, baard, borst, brede schouders, aar-ontworpen kaak of well-built spiermassa. Het testosteron bindt de Androgen Receptoren (AR) samen die de hulpspier bereikt, vet verlies, en de spiergroei en reparatie. Deze mechanismen worden ook geactiveerd door de Androgen Receptoren (of direct of als dihydrotestosterone-DHT) en de hormonale cascade.

 

Wat zijn de mogelijke Bijwerkingen of de gevaren voor de gezondheid van de Injecties van het Testosteroncypionate van Testcyp?

De scherpte van bijwerkingen is afhankelijk meestal van de duur en de niveaus van het doorgeven van vrij testosteron evenals zijn omzetting in andere hormonen samen met androgene en anabole gevolgen of bijwerkingen die van testosteron cypionate dosering afhangen. Maar zijn opmerkelijke gevolgen is in spier de bouweffect met hogere Testosteron cypionate dosering. Test CYP-Testosteron is de bekendste massa anabole bouw, die voor mensen zeer efficiënt is als de testosteron cypionate dosering van de drug tussen 200 tot 2000 mg per week is (de vrouwen die niet de mannelijke massabouw zouden deze samenstelling moeten vermijden en een arts raadplegen alvorens deze samenstelling indien nodig hoe dan ook te nemen).

 

De Toepassingen van testcyp:

A. het testosteron cypionate is synthetische die androgen, hoofdzakelijk in de klinische behandeling van onvruchtbaarheid of onvruchtbaarheid wordt gebruikt;

B. het testosteron cypionate is gebruik voor cryptorchidism,

C. het testosteron cypionate kan voor het functionele baarmoeder aftappen, menorrhagia, endometriosis, baarmoederfibroids, climacterisch syndroom, metastatische borstkanker en ovariale kanker worden gebruikt;

D. het testosteron wordt cypionate gebruikt voor slijmachtige dwerggroei;

E. het testosteron wordt cypionate gebruikt voor seniele osteoporose, aplastic bloedarmoede.

 

Recepten van CYP Cook van de KungFu Steroid Test:

Test Cypionate 5 Nodig gramomzetting 20ml @ 250mg/ml

5 gramtest c

1ml Benzyl Alcohol = 5%-BEDELAARS

15,25 van de sesamml olie

Spuiten 3cc & 5/10cc

18 of 20 maatnaalden

het mengen van Flesje

Steriel Flesje

Whatman steriele filter

 

KungFusteroïden: Het menselijke de Groeihormoon HGH, Steroid Poeder, beëindigde - producteninjecties en Tabletten, Peptides en Sarms-Hoogte - kwaliteitsleverancier

99% Ruw het Testosteronpoeder van zuiverheidscypionate 58-20-8 1

 

De HETE Steroïden van PRODUCTENkungfu
Testosteron Enanthate CAS: 315-37-7
Testosteronpropionaat CAS: 57-85-2
Testosteron phenylpropionate CAS: 1255-49-8
Testosteron Sustanon 250 SUS250
Testosteron Cypionate CAS: 58-20-8
Trenboloneacetaat CAS: 10161-34-9
Trenbolone Enanthate CAS: 10161-33-8
Trenbolonehexuitdraai (Trenbolone cyclohexylmethylcarbonate) CAS: 23454-33-3
Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS: 521-12-0
Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-145
Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS: 13103-34-9
Nandrolone Decanoate CAS: 360-70-3
Nandrolone Phenylpropionate CAS: 62-90-8
Oxandrolone (Anavar) CAS: 53-39-4
Metandienone (Dianabol) CAS: 72-63-9
Stanozolol (Winstrol) CAS: 10418-03-8
Oxymetholone (Anadrol) CAS: 434-07-1
Methenolone Enanthate (Primobolan) CAS: 303-42-4
Methenoloneacetaat CAS: 434-05-9
Chlordehydromethyltestosterone (Turinabol) CAS: 855-19-6
Jintropin 100ius de flesjes van 10ius *10
Hygetropin 100ius de flesjes van 10ius *10
HCG 50000ius de flesjes van 10ius *10
 

 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Miss. Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)