Het Poeder van het Testosterondecanoate van CAS 5721-91-5 voor Spier het Bereiken
10 gram
MOQ
Negotiate
Prijs
CAS 5721-91-5 Testosterone Decanoate Powder For Muscle Gaining
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: KungFu Steroid
Certificering: ISO9001, BP,USP,GMP
Modelnummer: CAS 5721-91-5
Hoog licht:

Spier die het Poeder van Testosterondecanoate bereiken

,

Het anabole Poeder van Decanoate van het Hormoontestosteron

,

CAS 5721-91-5

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Perfecte verpakking
Levertijd: lever op dezelfde dag goederen wanneer u betaalt
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bitcoin, worldremit en Paypal
Levering vermogen: genoeg
Specificaties
Kleur: Wit
Vorm: poeder
E-mail: anne@kungfu-steroid.com
Whatsapp: +8613486829776
Productomschrijving

Het anabole Testosteron Decanoate CAS 5721-91-5 van Hormoonsteroïden voor Muscel-het Bereiken

 

TD Snel Detail:

 

Alias: TESTOSTERON 17-n-DECANOATE, testosteroncaproate, TESTOSTERON DECANOATE, Testosteron Decaonate, 17beta-hydroxyandrost-4-Engels-3-één decanoate, Testosateronedecanoate
CAS No: 5721-91-5
Zuiverheid: 99%
MF: C29H46O3
Mw: 442.67
Einecs Nr: 227-226-4
MOQ (minimumordehoeveelheid): 10gram
Norm: Ondernemingsnorm
Verschijning: Wit geurloos poeder. Onoplosbaar in water, oplosbare ethylalcohol of ether, lichtjes oplosbaar in plantaardige oliën, gemakkelijk oplosbaar in chloroform.
Gebruik: Het testosteron decanoate is een steroid hormoon van androgen en in zoogdieren gevonden en andere gewervelde dieren, testosteron wordt decanoate hoofdzakelijk afgescheiden in de tests van post en de eierstokken van wijfje, hoewel het kleine bedrag ook door de bijnieren wordt afgescheiden, testosteron decanoate is het hormoon van het principe mannelijke geslacht en anabole steroïden.

 

TD Beschrijving

 

Het testosteron Decanoate is beschikbaar onder de handelsnaam „Neotest 250“ door het Mexicaanse drugbedrijf Loeffler. De meeste mensen zullen testosteron met deze ester in het populaire testosteronmengsel „Sustanon 250“ gebruikt hebben, zodat is het verre nieuw van iets op de markt. Het wordt enkel nooit jaren geleden aangeboden buiten een mengsel tot enkelen.

 

Fundamenteel, als alle vormen van esterfied testosteron, wat wij zijn het ouderhormoon verbindend aan een vetzuur (de ester) om zijn versie in het lichaam te vertragen bekijken. Met achting aan de decanoateester, geeft dit ons het aardig lang actief leven in het lichaam, en er is geen reden om dit meer dan eens in te spuiten elke week.

 

Zoals met alle vormen van testosteron, zal dit product gewicht en sterkteaanwinst, vet verlies, een libidoverhoging, een verhoging van niveaus igf-1, Rode bloedceltelling, en natuurlijk verhoogde terugwinning van opleiding veroorzaken. Opnieuw, zoals met alle vormen van testosteron dit product aan aromatisatie evenals 5alpha-vermindering onderworpen is, die de wegen zijn waardoor het testosteron wordt omgezet in oestrogeen en respectievelijk dihydrotestosterone. De bovenmatige opeenhoping van oestrogeen kan van gynocomastia (ontwikkeling van vrouwelijk borstweefsel in mannetjes) evenals opzwellen en waterbehoud de oorzaak zijn. Dihydrotestosterone kan zowel acne evenals haarverlies veroorzaken.

 

Zoals met alle vormen die van exogene hormonen, dit product gebruiken de natuurlijke productie van uw lichaam van testosteron zal sluiten. Bovendien kunnen de cholesterol, de immune functie, en verscheidene andere gezondheidstellers ongunstig worden beïnvloed.

 

Van een zeer praktisch standpunt, moet ik zeggen dat het belangrijkste voordeel aan het gebruiken van iets in die aard product is dat u het kunt stapelen met deca-Durabolin en hen tegelijkertijd inspuiten elke week, en niet zich over één hormoon moeten ongerust maken die aan een verschillend tarief rotten dan andere.

Opnieuw, van een zeer praktisch standpunt, kan ik niet zien waarom dit materiaal niet populairder is. Ik heb letterlijk nooit één enkele persoon gebruikend dit product, maar vernomen als het kan voor $100 of minder voor een 10cc-flesje worden gekocht, dan het van ganser harte zou adviseren.

 

TD Toepassingen:

 

Het testosteron decanoate is een steroid hormoon van androgen en in zoogdieren gevonden en andere gewervelde dieren, testosteron wordt decanoate hoofdzakelijk afgescheiden in de tests van post en de eierstokken van wijfje, hoewel het kleine bedrag ook door de bijnieren wordt afgescheiden, testosteron decanoate is het hormoon van het principe mannelijke geslacht en anabole steroïden. Het testosteron decanoate speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van mannelijk reproductief weefsel zoals de testikel en de voorstanderklieren. Bovendien is het testosteron decanoate essentieel voor gezondheid en welzijn evenals wordt de preventie van osteoporose, testosteron decanoate behouden door de meeste gewervelde dieren, hoewel de vissen lichtjes een verschil van geroepen 11 keto testosteron maken.

Farmaceutische grondstoffen, steroid anabool poeder. Het testosteron Decanoate behoort tot mannelijke hormonen. Om mannelijke fysiologische kenmerken en orgaanontwikkeling te handhaven en te bevorderen. Zoals met alle vormen van testosteron, zal het Testosteron Decanoate gewicht en sterkteaanwinst, vet verlies, een libidoverhoging, een verhoging van niveaus igf-1, Rode bloedceltelling, en natuurlijk verhoogde terugwinning van opleiding veroorzaken.

Testosteron-Decanoate is één van de populairste testosteron op de markt toe te schrijven aan het die een noodzakelijk deel van mengsel sustanon-250 zijn. Zoals met alle vormen van testosteron, zal dit product gewicht en sterkteaanwinst, vet verlies, een libidoverhoging, een verhoging van niveaus igf-1, Rode bloedceltelling, en natuurlijk verhoogde terugwinning van opleiding veroorzaken. Opnieuw, zoals met alle vormen van testosteron, dit product aan aromatisatie evenals alpha--vermindering 5 onderworpen is, die de wegen zijn waardoor het testosteron wordt omgezet in oestrogeen en respectievelijk dihydrotestosterone. De bovenmatige opeenhoping van oestrogeen kan van gynocomastia (ontwikkeling van vrouwelijk borstweefsel in mannetjes) evenals opzwellen en waterbehoud de oorzaak zijn. Dihydrotestosterone kan zowel acne evenals haarverlies veroorzaken.

Zoals met alle vormen die van exogene hormonen, dit product gebruiken de natuurlijke productie van uw lichaam van testosteron zal sluiten. Bovendien kunnen de cholesterol, de immune functie, en verscheidene andere gezondheidstellers ongunstig worden beïnvloed. Van een zeer praktisch standpunt, moet ik zeggen dat het belangrijkste voordeel aan het gebruiken van iets in die aard product is dat u het kunt stapelen met deca-Durabolin en hen tegelijkertijd inspuiten elke week, en niet zich over één hormoon moeten ongerust maken die aan een verschillend tarief rotten dan andere. Opnieuw, van een zeer praktisch standpunt, kan ik niet zien waarom dit materiaal niet populairder is. Ik heb letterlijk nooit één enkele persoon gebruikend dit product, maar vernomen als het kan voor $100 of minder voor een 10cc-flesje worden gekocht, dan het van ganser harte zou adviseren.

 

Het testosteron Decanoate is één van het populairste testosteron op de markt omdat het een essentieel onderdeel van mengsel sustanon-250 is. Nochtans, wordt het zuivere testosteron-caprine zure testosteron zelden gebruikt alleen als monoester testosteron, tenzij het de naam van Neotest 250 is. Tot recentste 250 raak de markt, tenzij u uw eigen Decanoate-poeder koopt en uw eigen testosteron - caprinezuur maakt, u niet zal kunnen om het even wat vinden.

 

Ondanks het feit dat geen estertestosteron tot dusver beschikbaar is geweest is Neotest 250 de laatste jaren gepopulariseerd in vele prestatiesversterkers, hoofdzakelijk wegens zijn lange halveringstijd, en vereist daarom een kleine hoeveelheid injectie. wegens verbonden decanoate, heeft Neotest 250 een halveringstijd van ongeveer 15 dagen. U kunt met decanoate vertrouwd zijn, zoals dit één van de populairste steroïden van al tijd is, en Nandrolone Decanoate wordt vaak genoemd deca-Durabolin of „Deca“.

 

Als u om het even welke informatie over esters kent, dan weet u wat zij over het bepalen van de halveringstijd van bepaalde steroid zijn en 15 dagen is nooit kort; in feite, is Neotest 250 de langste op ester-gebaseerde steroïden op de markt met zijn caprate één. De enige testosteronsamenstelling, langer dan Neotest 250 halveringstijd, is testosteron -testosteron-nonecapate, met een halveringstijd van ongeveer 16,5 dagen.

 

TD COA:

 

EST-PUNTEN SPECIFICATIE RESULTATEN
Beschrijving Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder
Oplosbaarheid Praktisch onoplosbaar in water, vrij oplosbare stof in aceton
  en in alcohol, oplosbaar in vettige oliën.
Identificatie IRL Positief
Analyse (op droge bsis) 97.0~103.0% 98.57%
Specifieke Omwenteling +84°~+90° +85.9°
Verlies bij het Drogen 0.5%max 0,31%
Verwante Substanties Om het even welke onzuiverheid: 0.5%max <0>
  Totaal: 1.0%max <1>
  Veronachtzamingsgrens: 0.05%max <0>
Conclusie De specificatie is met BP2005-norm in overeenstemming

 

TD Dosering:

 

De Cyclus van testosterondecanoate voor Mensen

Voor de geavanceerde decanoate cyclus kunt u 500 mg 8 tot 12 weken nemen
Dit is ook de standaardcycluslengte voor de meeste andere t-spanningsverhogers, en indien gekoppeld aan stevige trainingen en een gezonde voeding opmerkelijke resultaten zal veroorzaken. Nochtans zijn er geschiktheidsenthousiasten die meer dan dat nemen omdat zij meer in termen van prestatiesaanwinsten zoeken.

Als u zich onder die telt, verhoog de dosering tot 750 mg en u zult verbeteringen in termen van uw fysieke prestaties opmerken. Anderen nemen het verder een beetje en nemen zo veel zoals 1000 mg per week. De hogere dosering gaat ook van een verhoging van cycluslengte vergezeld van 8 tot 12 of 16 weken.

 

Het Poeder van het Testosterondecanoate van CAS 5721-91-5 voor Spier het Bereiken 0

 

KungFu-Steroid

Peptides

PER FLESJE

MGS

KungFu-Steroid

Peptides

PER FLESJE

MGS

MGF (Mechano-de Groeifactor (de igf-1 EG)) 2mg HGH-Fragment 176-191 2mg
Pin-MGF 2mg 5mg
Cjc-1295 met DAC 2mg Triptorelinacetaat /GnRH Triptorelin 2mg
Cjc-1295 zonder DAC 2mg Tesamorelin 2mg
5mg Gonadorelinacetaat 2mg
PT141 Acetate/de Acetaat van Bremelanotide 10mg DSIP 2mg
Melanotan I 10mg Selank 5mg
Melanotan II Acetaat 10mg AOD9604 2mg
Ghrp-2 acetaat 5mg adipotide 2mg
Ghrp-6 acetaat 5mg aicar 50mg
Ipamorelin 2mg Igf lr3 1mg
5mg 0.1mg
Hexarelinacetaat 2mg Igf des 1mg
Sermorelinacetaat 2mg 0.1mg
Oxytocin Acetaat 2mg FST 1mg
Thymosinβ4 Acetaat 2mg Ace-031 1mg
5mg Gdf-8 1mg
Pentadecapeptide BPC 157 2mg Pentadecapeptide BPC 157 5mg
Minimumorde 1 UITRUSTING (10 FLESJES)
https://www.musclegrowthsteroids.com
Geproduceerd door Anne, anne@kungfu-steroid.com

 

 

Het Poeder van het Testosterondecanoate van CAS 5721-91-5 voor Spier het Bereiken 1

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)