Het Supplementpoeder 841205-47-8 van MK2866 Ostarine Bodybuilding
10g
MOQ
$1
Prijs
MK2866 Ostarine Bodybuilding Supplement Powder 841205-47-8
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: KungFu Steroid
Certificering: ISO9001, BP,USP,GMP
Modelnummer: 841205-47-8
Hoog licht:

Het Supplementpoeder van Ostarinebodybuilding

,

Het Supplementpoeder van MK2866 Bodybuilding

,

841205-47-8

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Perfecte verpakking
Levertijd: lever op dezelfde dag goederen wanneer u betaalt
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bitcoin, worldremit en Paypal
Levering vermogen: Genoeg
Specificaties
CAS: 841205-47-8
Zuiverheid: 99%min
Verschijning: wit poeder
Houdbaarheid: 3 jaar
pakket: 25kg/Bag
Sleutelwoorden: geschiktheid, de spiergroei, het bodybuilding, gewichtsverlies
Productomschrijving

Het Supplementpoeder CAS 841205-47-8 van MK2866 Ostarine Sarms Bodybuilding

 

Ostarinedetails:

 

Productnaam: Ostarine, MK2866
CAS No: 841205-47-8
MF: C19H14F3N3O3
Mw: 389.3279696
Zuiverheid: over 99%
Verschijning: wit poeder
Gebruik: de spierbouw supplement
Lever alle tussenpersonen SARMS: Ostarine; Enobosarm; GW501516; AICAR; LGD4033; MK0677; Andarine; s4;
Bms-564.929, goedkope prijs en bulkvoorraad

 

Wat is Ostarine?

 

Ostarine is een soort SARMs (Selectieve die Androgen Receptormodulator), oorspronkelijk door Merck-Inc. wordt en door GTx Inc voor behandeling van voorwaarden zoals spier het verspillen en osteoporose wordt bezeten ontwikkeld die nu.

Ostarine is niet eerste SARM om de bodybuilding supplementmarkt te raken. Er zijn andere SARMs zoals acadesine/aicar, mk-677, capromorelin, mk-2866, LGD4033, GW1516, andarine, SR9009, SR9011, enz.

Het populaire CAS-aantal van ostarine is whiel 841205-47-8 ander Chinees leveranciersgebruik 1202044-20-9 om naar mk-2866 te verwijzen. Nochtans, is ostarine veruit populairste. Ostarine heeft veel andere die namen, handelsnamen als Enobasarm worden bekend, GTx-024 en mk-2866, terwijl met chemische naam ((2S) - 3 (4-cyanophenoxy) - N [(trifluoromethyl) fenyl 4-cyano-3] - 2-hydroxy-2-methylpropanamide). MK2866 wordt verkocht als voedingssupplementingrediënt door vele merken van de sportenvoeding, zoals Osta Rx door Ijzer Mag Labs, Ostabol door Keltische Laboratoria, Ostanish door Elitelaboratoria, CEL OstaMax, en more and more bodybuilding supplementenbedrijven gebruiken het in hun formules van de sportenvoeding.

 

Prohormones VERSUS OstarineWhy-ostarine is heetste SARM en beter dan andere Selectieve Androgen Receptormodulators? De redenen kunnen niet moeilijk zijn. De eindgebruikers kiezen eenvoudig een product om vele redenen, zoals goede kwaliteit, lagere kosten, brandkast en geen bijwerkingen. Ostarine is zulk een ingrediënt. Ostarine is een geen prohormone of steroïden. Het wordt gebruikt in de bodybuilding industrie als bijwerkingen vrij Steroid Alternatief.

 

Hoewel het dezelfde functie zoals steroïden dient, is het mechanisme van actie verschillend. Ostarine richt specifieke weefsels, het betekenen is er lager risico van bijwerkingen dan traditionele steroïden. De bodybuilders zullen niet de progestagenic, androgene, of estrogenic bijwerkingen krijgen zoals prohormones. Ostarine is ook populair omdat het geen gecontroleerde of onwettige substantie is.
Bovendien in tegenstelling tot traditionele hormonen, leidt het effect van ostarine op de hypertrofie van het spierweefsel niet tot ongewenste AAS trekken.


De belangrijkste voordelen om Ostarine mk te nemen - 2866 over steroïden worden samengevat zoals hieronder:


Minder duur
Niet ruw op de lever
Gaand geen bloeddruk veranderen
De resultaten worden snel gezien
Kan helpen kwesties met verbindingen en beenderen verhinderen toe te schrijven aan verwondingen
Geen risico van oestrogeen bracht bijwerkingen met elkaar in verband
Geen risico van waterbehoud

 

Biedt voedingswaarde aan wanneer het snijden van calorieën


Ostarine VERSUS andarine Andarine is gemeenschappelijke die SARM vaak met ostarine wordt vergeleken. Gekend als s-4, is andarine androgeenste SARM, ongeveer 1/3 zo sterk zoals testosteron op androgen receptoren in de spieren. Andarine was werd eerste van twee maar verlaten na Fase 1 Proeven ten gunste van Ostarine.

 

Een ander voordeel van Ostarine over Andarine is het blijft efficiënt meer dan 24 uren in tegenstelling tot 4 uren met Andarine. Zo neemt u het die slechts één keer per dag het doseren van ZO veel eenvoudiger maken!
Anderzijds, is Ostarine SARM veel beter bij het bevorderen van magere lichaamsmassa, die meer machtig is, heeft een langere halveringstijd en toont geen androgene gevolgen, bovendien, het is volledig anabool. Het mechanisme van actie van OstarineHow doet Ostarine-het werk? Eerst en vooral, moet SARMs worden vermeld. De selectieve androgen receptormodulators (SARMs) binden aan de androgen receptor en tonen osteo (been) en myo (spier) anabole activiteit aan.

 

De band en de activering van de Androgen receptor wijzigen de uitdrukking van genen en voeren eiwitsynthese op, kweekt vandaar spier. Zo hoofdzakelijk, veroorzaakt SARMs zoals Ostarine de spiergroei zeer hetzelfde als anabole steroïden, nochtans in tegenstelling tot testosteron samen met andere steroid drugs en prohormones, maakt SARMs (als nonsteroidal agenten) niet het de groeieffect op voorstanderklier samen met andere secundaire geslachtsorganen.


Ostarine zet bijna alleen zijn in het bijzonder anabole gevolgen voor spierweefsels. Zo vertegenwoordigt het niet alleen een gloednieuwe potentiële behandelingskeus voor een groot spectrum van voorwaarden van spier die ziekten verspillen, maar kan ook zijn heeft immense mogelijkheid van de bouw van de spiermassa voor Bodybuilders, fitness, sportenatleten evenals een agent om atrophy door afschrijvingstermijnen van ernstige chirurgische procedures of dezelfde situatie te verminderen.


Voordelen om Ostarine-supplementsOstarine & Magere spieraanwinsten (het ophopen) te nemen


Ostarine is ongetwijfeld het meest anabole type die van SARMS, zijn primair gebruik voor individuen maken die streven om magere spiermassa te bereiken. De aanwinsten in totaal gewicht zullen niet aan het ophopen van anabole steroïden gelijkaardig zijn, niettemin zullen de totale aanwinsten bijna volledig magere spiermassa zijn.


De aanwinsten die op ostarine worden gemaakt zijn uiterst storable en de klanten ervaren over het algemeen een stijging zo hoog zoals 7 ponden. van magere spiermassa over en de cyclus van acht weken bij 25mg dag (afhankelijk dieet). De meest typische dosering is 25 mg 8 dagen.

 

Ostarine & het Verliezen lichaamsvet (het snijden)


Ostarine zou hoofdzakelijk een scherp protocol voor dat onderhoud van spierweefsel terwijl het verminderen van calorieën aanpassen. Waarschijnlijk kunnen de meest ontmoedigende eindresultaten van knipsel het verlies hard bereikt spierweefsel zijn. Het einde door metabolisme en hormonale niveaus (T3, IGF, Testosteron enz.) met het mogelijke gebrek aan calorieën is een ideale katabole atmosfeer bij gebrek aan spierweefsels. Aangezien Ostarine anabole gevolgen heeft, kan Dieter calorieën verminderen zonder het moeten zich over spier of sterkteverlies ongerust maken. Ostarine heeft bovendien merkbaar voedingsmiddel bewezen die gevolgen onder klanten verdelen, één meer reden waarom het een grote hulp kan zijn wanneer het snijden. Wat zijn de bijwerkingen van het gebruiken van Ostarine? Ostarine is werkelijk een veilige samenstelling, zonder enige belangrijke ongewenste gevolgen, en het is weldra onder het klinische testen en de recente resultaten voor veiligheid en doeltreffendheid zijn uiterst belovend.


Ostarine wordt niet-geméthyleerd, zodat is het lever geen gifstof en zou werkelijk vrijwel geen invloed op bloedsomloopdruk moeten hebben. Er zijn een paar gemelde voorschotten van gyno ontwikkelt zich wanneer het runnen van Ostarine om oud te hebben geweest, wat meer dan 4 dagen over het algemeen betekent. Voor dit belang dat wij hebben geadviseerd, dat wanneer u gebruikt Ostarine u neemt oestrogeenblocker/een aromatase inhibiter naast het. Wat is de juiste dosering voor Ostarine? De geadviseerde dosis voor ostarine is 25mg (1ml) per gevergde dag, alvorens of oefening, voor de bouw van spiermassa op te leiden. De voorgestelde cyclus is 6 weken, 2 weken weg. Als u Ostarine voor het enige doel neemt om been en gezamenlijke gezondheid te verbeteren, zal de optimale dosis tussen 10-15 mg dagelijks zijn. Waar te om selectieve androgen receptormodulators en ostarine te kopen? Ostarine wordt vaak onderzocht van onze cliënten in de Verenigde Staten en Europa. Als u informatie zoals certificaat van analyse (COA) nodig hebt, te aarzelen het citaat voor beste tarifering, gelieve niet aan onderzoeksostarine van ons via e-mail of telefoon op het contact ons pagina.


Verwant SARMs en Gebruik:

naam Gebruik
AICAR handelingen door nucleosidepools, beduidend stijgende niveaus van adenosine tijdens periodes van ATP analyse in te gaan
MK2866 medisch voorschrift voor preventie van cachexie, atrophy, en sarcopenia en voor Hormoon of Testoserone-Vervangingstherapie.
Mk-677 Een de groeihormoon secretagogue, behandeling van zwaarlijvigheid, een veelbelovende therapie voor de behandeling van broosheid in de bejaarden
Lgd-4033 farmacologisch profiel gelijkend op dat van enobosarm, Ostarine, mk-2866
GW1516 Voor zwaarlijvigheid, diabetes, dyslipidemia en hart- en vaatziekte
Andarine (S4) gedeeltelijke agonist, voorgenomen hoofdzakelijk voor behandeling van goedaardige prostaathypertrofie
SR9009 in ontwikkeling bij The Scripps Research Institute (TSRI), verhoogt het niveau van metabolische activiteit in skeletachtige spieren van muizen
RAD140 Nieuwe generatie voor het bereiken van massa en snijkanten
YK11 een inhibitor van SARM en van myostatin in

 

Het Supplementpoeder 841205-47-8 van MK2866 Ostarine Bodybuilding 0

 

Productnaam CAS No (kungfusteroïden)
Slimme Drugs
alpha--GPC CAS 28319-77-9
Aniracetam CAS 72432-10-1
CDP-choline CAS 987-78-0
Centrophenoxine CAS 3685-84-5
Choline CAS 123-41-1
Cholinebitartraat CAS 87-67-2
Cholinechloride CAS 67-48-1
Citicolinenatrium CAS 33818-15-4
Coluracetam (MKC 231) CAS 135463-81-9
DMAE CAS 5988-51-2
Donepezil CAS 120014-06-4
Fasoracetam CAS 110958-19-5
Fladrafinil CAS 90212-80-9
GABA CAS 56-12-2
Galantamine CAS 357-70-0
Hordeninehcl CAS 6027-23-2
Huperzine A CAS 120786-18-7
Hydrafinil CAS 1689-64-1
Idebenone CAS 58186-27-9
IDRA 21 CAS 22503-72-6
Magnesium l-Threonate CAS 778571-57-6
Memantinehcl CAS 41100-52-1
Mexidol CAS 127464-43-1
Noopept CAS 157115-85-0
Oxiracetam CAS 62613-82-5
Phenylpiracetam CAS 77472-70-9
Phosphatidylserine CAS 51446-62-9
Picamilon CAS 34562-97-5
Picamilonnatrium CAS 62936-56-5
Piracetam CAS 7491-74-9
Pramiracetam CAS 68497-62-1
Prl-8-53 CAS 51352-87-5
Rivastigminetartraat CAS 129101-54-8
Semax CAS 80714-61-0
Spongouridine CAS 3083-77-0
Sulbutiamine CAS 3286-46-2
Sunifiram CAS 314728-85-3
Uridine CAS 58-96-8
Vincamine CAS 1617-90-9
Vinpocetine CAS 42971-09-5
Slaaphulp
Melatonine CAS 73-31-4
Phenibut CAS 1078-21-3
Suvorexant (mk-4305) CAS 1030377-33-3
Tasimelteon CAS 609799-22-6
Kalmerend
5-HTP CAS 56-69-9
Agomelatine CAS 138112-76-2
Escitalopramoxalaat CAS 219861-08-2
Nsi-189 CAS 1270138-40-3
Nsi-189 Fosfaat CAS 1270138-41-4
Sertralinehcl CAS 79559-97-0
Tianeptine CAS 66981-73-5
Tianeptinenatrium CAS 30123-17-2
Tianeptinesulfaat CAS 1224690-84-9
Trazodonehcl CAS 25332-39-2
Levensduur
Agmatine Sulfaat CAS 2482-00-0
Bèta-NMN CAS 1094-61-7
Chondroitin Sulfaat CAS 9007-28-7
CLA CAS 121250-47-3
Coenzyme Q10 CAS 303-98-0
Curcumin CAS 458-37-7
Glucosamine CAS 3416-24-8
Glutathione CAS 70-18-8
L-DOPA CAS 59-92-7
Piperine CAS 94-62-2
PQQ CAS 72909-34-3
Quercetin CAS 117-39-5
Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)