Vrouwelijke Mondelinge Anabole Androgene Steroïden 53-39-4 Oxandrolone Anavar
10grams
MOQ
negotiable
Prijs
large.img.alt
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Pharma Grade
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: 53-39-4
Hoog licht:

53-39-4

,

Mondelinge Anabole Androgene Steroïden

,

De Anabole Androgene Steroïden van Oxandroloneanavar

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Foliezak of ander discreelty pakket, die de ordehoeveelheid overeenstemmen en verschillend land.
Levertijd: binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bankoverdracht, Bitocin
Levering vermogen: 1000kg/Month
Specificaties
Naam: Oxandrolone
Andere Naam: Anavar
Kwaliteit: 99.5%
CAS: 53-39-4
Gebruik: Wettelijke Mondelinge Steroïden
eigenschap: Natuurlijk en Gezond
Productomschrijving

Vrouwelijke Mondelinge Anabole Androgene Steroïden 53-39-4 van Oxandroloneanavar

 

Basisinformatie:


Oxandrolone (Anavar)
Chemische Naam: 5alpha-androstan-2-oxa-17alpha-methyl-17beta-ol-3-
CAS: 53-39-4
EINECS: 200-172-9
Analyse: 99% min.
Moleculaire Formule: C19H30O3
Molecuulgewicht: 306.4
MP: 215.3-226.3℃
Verpakking: foliezak of tin.
Levering: Druk koerier uit.
Karakter: Wit kristallijn poeder.
Categorieën: Diversen; Biochemie; Steroïden (anderen)
Gebruik: farmaceutisch materieel, Steroid hormoon, Anabolin. Als mannelijk hormoon en anabole hormonen.

 

Oxandrolone COA:

 

TESTpunten SPECIFICATIE RESULTATEN
Beschrijving Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder wit kristalachtig poeder
Identificatie Positief Positief
Analyse 97.0~100.5% 99.33%
Specifieke Omwenteling -18° ~ -24° -22.0°
Verlies bij het Drogen 1.0%max 0,13%
Organische Vluchtige Onzuiverheden voldoet aan de vereisten Is in overeenstemming
Gewone Onzuiverheden 2.0%max <2>
Overblijvende Oplosmiddelen voldoet aan de vereisten Is in overeenstemming
Residu op Ontsteking 0.2%max 0,05%
Conclusie De specificatie is met USP30-norm in overeenstemming

 

Vrouwelijke Mondelinge Anabole Androgene Steroïden 53-39-4 Oxandrolone Anavar 0

 

De injectie van het Anavarrecept:

 

1)Hoogste concentratie gemaakt tot -50ml @ 20mg/ml 1 gram van poeder

9,8 ml's van PIN 300

39,2 ml's de Alcohol van de 190 Bewijskorrel


2)50ml @ 50mg/ml

van 2,5 gramanavar (2.5ml) 2.5ml de BEDELAARS

2.5ml guaiacol 37.5ml van BB 5ml Olie

 

Anavar Oxandrolone Half Life

 

Anavar aromatiseert niet of zet in DHT om, en heeft een 8 uurhalveringstijd. Aldus, is een gematigde die dosis in de ochtend wordt genomen grotendeels uit het systeem 's nachts, levert nog redelijke niveaus in de loop van de dag van androgen en vroege avond.

 

Één studie vond superieur oxandrolone om aan testosteron en aan Deca (nandrolone) voor te zijn het verminderen van buikvet bij mensen, of op zijn minst bij zwaarlijvige oudere mensen bij de specifieke lage bestudeerde dosissen, die niet noodzakelijk equipotent waren. Van dit, hebben sommigen brede generalisaties gemaakt aan het bodybuilding. Nochtans, brengt dit niet noodzakelijk aan anabole die steroid cycli over bij dosissen algemeen in het bodybuilding worden gebruikt. In het geval van de studie in kwestie, denk ik het verschil in resultaten dose-related was.

 

In de praktijk, bij totale androgen typisch gebruikte dosissen, kan men enkel zo effectief zonder oxandrolone snijden zoals met, gezien om het even welk van diverse mogelijke substituties voor oxandrolone. Dit moet niet zeggen deze drug, maar eerder ondoeltreffend is dat andere androgens met inbegrip van testosteron ook efficiënt bij hoge dosis voor buik vet verlies zijn.

 

In het geval van laag-dosisgebruik nochtans, denk ik het een correcte conclusie is dat voor de meesten, het lage gebruik van dosisanavar efficiënter is voor knipsel dan gelijke dosering van de meeste andere anabole steroïden. Dit kan gedeeltelijk of volledig van bijkomend effect met natuurlijk testosteron zijn: dergelijk oxandrolonegebruik kan dergelijke zijn productie niet onderdrukken, kan de gebruiker zowel van het volledige effect van zijn natuurlijk testosteron als van het effect van oxandrolone genieten. In tegenstelling, resulteren het laag-dosistestosteron of het nandrolonegebruik in wezenlijke afschaffing van natuurlijk testosteron, en zodat is er minder totaal effect.

 

Oxandrolone, zoals met andere 17 alkylated steroïden, is hepatotoxic. In één keer dacht men dat het niet is, maar zowel heeft de klinische als praktische ervaring met Oxandrin aangetoond dat de levergiftigheid inderdaad een kwestie met verlengd gebruik kan zijn. Ik geloof het gebruikelijke principe om 17 alkylated gebruik tot 6 weken te beperken tegelijkertijd wanneer oxandrolone wordt gebruikt, enkel zoals met om het even welke alkylated mondeling zou moeten worden toegepast.

Trenbolone of Primobolan is geschikte substituten voor Anavar, zonder de kwesties van de levergiftigheid. Als substituut, deelt Primobolan het bezit van laag-onderdrukkend het zijn, terwijl trenbolone niet.

Een interessante toepassing van de drug die uit zijn mondeling beleid voordeel haalt is gebruik als ochtend-enige overbruggende agent tussen cycli, die naar mijn mening zouden moeten worden gedaan - indien gedaan - slechts na volledig het terugkrijgen van normale testosteronproductie van de laatste cyclus. Minstens 20 mg is gewoonlijk aanvaardbaar in deze toepassing. Ideaal gezien, zullen de testosteronniveaus worden gemeten om dergelijke het overbruggen te controleren. Een factor die tot dergelijke het overbruggen beperken is de kwestie van de levergiftigheid.

 

Met betrekking tot gebruik door vrouwen, terwijl er een gemeenschappelijke overtuiging is dat Anavar minimaal aan wijfje virilizing, in feite is virilization niet ongebruikelijk bij 20 mg/dag en kan bij aanzienlijk lagere dosissen voorkomen dan dat. Zelfs is 5 mg/dag niet zij-gevolg-vrij voor allen.

 

Tijdens een cyclus, wordt oxandrolone niet in het bijzonder geadviseerd omdat er meer rendabele keuzen die volledig dezelfde doelstellingen zullen verwezenlijken zijn en niet aan levergiftigheid toevoegt.

Het twee beste gebruik voor Anavar is tijdens facultatieve het overbruggen periodes tussen cycli, als zulke, terwijl het houden van zorg om bovenmatige duur van ononderbroken 17 alkylated gebruik te vermijden aangewend zijn; en, als short-acting injectables niet beschikbaar zijn, om cycli als niveaus aan te vullen val tussen de tijd van laatste injectie en het begin van post-cyclustherapie zodat die tijdspanne voor aanwinsten efficiënt kan blijven.

 

Vrouwelijke Mondelinge Anabole Androgene Steroïden 53-39-4 Oxandrolone Anavar 1

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)