Steroid Poedertestosteron Enanthate voor Spiermassa CAS 315-37-7
10grams
MOQ
negotiable
Prijs
Steroid Powder Testosterone Enanthate For Muscle Mass CAS 315-37-7
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Pharma Grade
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: 315-37-7
Hoog licht:

CAS 315-37-7

,

Steroid Poedertestosteron Enanthate

,

Natuurlijk Testosteron Enanthate

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: verpakt in foliezak
Levertijd: Binnen 3 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bankoverdracht, Bitcoin
Levering vermogen: Discreet verpakkend en verzeker 100%-veiligheid aan douane
Specificaties
Naam: Testosteron
Andere Naam: TESTOSTERONsteroïden
Zuiverheid: 99%
CAS: 315-37-7
Gebruik: ruw testosteronpoeder
Eigenschap: Natuurlijk, Gezond
Productomschrijving

Steroid Poedertestosteron Enanthate voor het Testosteron Enanthate.pdf van CAS 315-37-7 van de Spiermassa

 

Snelle Details:


Min. Orde: 10 gram
Productiecapaciteit: 88000kgs/Month
Betalingsvoorwaarden: T/T, Western Union, Geldgram, Bitcoin
Modelleer nr.: CAS 315-37-7
Poeder: Ja
Certificatie: ISO 9001, USP
Geschikt voor: Volwassen
Staat: Vast lichaam
Zuiverheid: >99%
CAS: 315-37-7
Verschijning: Wit aan Geelachtig wit Kristallijn Poeder
Vervoerpakket: Beste Veilige Methodes
Specificatie: medische rang

 

Wat is Testosteron enanthate voor testosterontherapie?


Het testosteron Enanthate is één van het oudst en misschien de het meest meestal gebruikte anabole steroïden van al tijd. Het testosteron Enanthate is een langzame vorm van de acterenversie van het testosteronhormoon en zou de eerste grote/lange gebruikte vorm van het estertestosteron zijn. Het synthetische testosteron zelf in de jaren '30 worden ontwikkeld. De eerste vervaardigde partijen van testosteron zouden geen ester in bijlage (Testosteronopschorting) hebben en onnodig te zeggen snel en zeer frequente injecties vereisen zou handelen. In 1937 zou het eerste ester gecontroleerde testosteron dankzij de markt Schering en hun nieuw product van het Testosteronpropionaat raken. Dit zou voor meer controle over het testosteronhormoon door zijn tijdversie te regelen toestaan. Nochtans, begin de jaren vijftig een grotere ester in Enanthate aan het hormoon worden vastgemaakt daardoor zelfs meer vertragend de activiteit van het hormoon. Het testosteron Enanthate zou de overheersende testosteronvorm op het medische gebied worden en het Testosteron Cypionate zou een paar later jaar toetreden. Het verschil in Testosteron Enanthate en Testosteron Cypionate is grotendeels inconsequent.

Het testosteron Enanthate is één van de het meest meestal gebruikte testosteron voor de behandeling van laag testosteron. Het is ook uiterst populair in prestaties die cirkels verbeteren. Dit is één van de meest betaalbare anabole steroïden op de markt, is het hoogst veelzijdig, goed getolereerd door meest alle volwassen mensen en zijn levering is door het dak.

 

Het testosteron Enanthate is anabole steroïden die voor alle niveaus van gebruik perfect zijn. Dit is de perfecte anabole steroid voor het eerst steroid gebruiker en zal even efficiënt voor het individu met heel wat tijd in het zadel zijn. Het zal met het mogelijke bijwerkingen dragen maar wij zullen ook vinden zij zeer gemakkelijk zijn te controleren. Als dit is verrassend zou het werkelijk niet moeten zijn. Toch hoewel synthetisch is het eenvoudig testosteron, een hormoon het menselijke lichaam niet alleen aan maar wordt goed-gewend die aan ons gezondheid en welzijn essentieel is.

 

De Functies & de Trekken van testosteronenanthate:


Het testosteron Enanthate is één enkele grote het testosteronsamenstelling van de esterbasis. Dit is een zuiver synthetisch testosteronhormoon dat een carboxylic zure ester in bijlage in Enanthate heeft (enanthoic zuur). De ester zelf is in bijlage aan het hormoon bij de 17 bètahydroxylgroep. Door de Enanthate-ester vast te maken, staat dit voor een controle van de hormonen actieve duur en de totale versietijd toe. Zodra ingespoten, wordt het testosteron niet actief tot de ester van het hormoon begint los te maken. Het totale detachement gebeurt niet in één keer maar staat voor een langzame, regelmatige versie van het actieve hormoon toe in het lichaam. Zodra ingespoten, zal er een scherpe aar in testosteron binnen de eerste 24-48 uren postinjectie zijn. Van hier het hormoon zal voortdurend scheiden en zal door het lichaam verdrijven. Door zijn tijdsbestek, draagt het Testosteron Enanthate een halveringstijd van ongeveer 8 dagen, die voor zo weinig zoals één injectie om de 2 weken in het therapeutische plaatsen zullen toestaan. Nochtans, zullen om de 7-10 dagen veel efficiënter in het handhaven van stabiliteit blijken.

 

Zoals met alle testosteronhormonen is, draagt het Testosteron Enanthate een anabole classificatie van 100 en een androgene classificatie van 100. Het testosteronhormoon is de basis door-die alle classificaties van alle anabole steroïden worden gemeten. En in tegenstelling tot de classificaties van sommige steroïden, vertaalt het testosteron volkomen uit zijn structurele aard in functionele basis. Dit hormoon zal hoge niveaus van anabole en androgene activiteit voorstellen.

 

Op een functionele basis, is het Testosteron Enanthate de perfecte remedie voor het behandelen van laag testosteron. Als u aan laag testosteron lijdt, betekent dit eenvoudig uw lichaam niet meer genoeg van dit primaire androgen op zijn produceert. Aangezien het Testosteron Enanthate is eenvoudig dat, het testosteron, het de lage voorwaarde zal verhelpen. Miljoenen op miljoenen mensen lijden wereldwijd aan één of ander type van lage androgen deficiëntie. In de V.S. alleen schat men dat meer dan 20 miljoen mensen aan een androgen deficiëntie lijden. De vrouwen kunnen ook aan laag testosteron lijden en het Testosteron Enanthate kan het behandelen. Nochtans, zullen de meeste vrouwen beter gediend worden met alternatieve vormen van testosteronbehandeling zoals gelen die een mengsel van testosteron en progesterone of kleine testosteronimplant korrels zoals Testopel bevatten.

 

Voor de man die aan laag testosteron lijdt, zijn er talrijke symptomen die kunnen voorkomen. Deze voorwaarde kan uw fysiek, geestelijk en seksueel welzijn in een gastheer van manieren negatief beïnvloeden. De symptomen zelf zijn niet levensgevaarlijk; nochtans, is het een ongezonde zeer lastige voorwaarde, en kan een open deuropening zijn aan vele veel ernstigere voorwaarden.

 

De symptomen van laag testosteron omvatten:

 

Verlies van Libido (kan naar gedeeltelijk of total-loss verwijzen)
Erectiele Dysfunctie (onvermogen te handhaven of te verkrijgen en bouw)
Verlies van Spiermassa (ondanks dieet & oefening)
Verlies van Sterkte (ondanks dieet & oefening)
Verhoogd Lichaamsvet (ondanks dieet & oefening)
Verlies van Geestelijke Duidelijkheid
Verminderde Capaciteit zich te concentreren
Lethargie
Slapeloosheid
Geprikkeldheid
Verminderde Energie
Depressie
Verzwakt Immuunsysteem

 

Als u aan lage niveaus lijdt kunt u niet aan alle symptomen lijden. Het meest meestal zult u lijden aan één van seksueel verwant van krijgt gaat maar dit is noodzakelijk geen waarborg. Na verloop van tijd, indien genegeerd zal de voorwaarde leiden tot u die meer symptomen ervaren. In feite, is het zeer mogelijk dat u kon omhoog beëindigen lijdend aan elk laatste symptoom op de lijst. Er echt is geen reden om aan laag testosteron te lijden, vooral wanneer de behandeling met samenstellingen zoals Testosteron Enanthate zo efficiënt en eenvoudig is te beheren. Het is ook belangrijk om in mening te houden als de voorwaarde genegeerd laag testosteron is verbonden is met het bijdragen tot vele veel ernstigere voorwaarden zoals:
De Ziekte van Alzheimer
Diabetes
Osteoporose
Onvruchtbaarheid
Polyuria
Bezorgdheid
Hartkwaal

 

Als u aan om het even welke voornoemde symptomen van laag testosteron lijdt, wordt u sterk aangemoedigd om behandeling uit te zoeken. De bespreking aan uw arts over de voorwaarde en zoekt behandeling met samenstellingen zoals Testosteron Enanthate uit. Als uw arts onwillig is, ga naar een andere arts. U zult vinden vele die artsen meer en meer meer op het onderwerp worden opgeleid worden, maar er zijn nog zij die weigeren om de kwestie de aandacht te geven het verdient.

 

Voor de prestaties die atleet verbeteren, zal het Testosteron Enanthate aan hen hetzelfde ten goede komen als het de lage testosteronpatiënt deed. Zij zullen vinden dat hun fysiek, geestelijk en seksueel welzijn zeer worden verbeterd. Nochtans, voor dit individu zal hij ver zijn testosteronniveaus voorbij basislijn vergen. Hij zal hierboven zijn niveaus en vergen voorbij wat ooit natuurlijk kon worden geproduceerd. Dientengevolge, zijn er vijf belangrijke trekken van testosteron die zeer zullen verbeterd worden en is noodzakelijk aan het succes van de prestatiesverhoging. Wij zullen gaan in hoe het hormoon voordelige toe te schrijven aan deze trekken in meest alle cycli kan zijn, maar wij moeten met wat beginnen deze trekken belangrijk maakt.

 

· Verbeterde Eiwitsynthese: De proteïne vertegenwoordigt de primaire bouwsteen van spierweefsel, waar de synthese het tarief vertegenwoordigt de door-waarvan cellen proteïnen bouwen. Door met Testosteron Enanthate aan te vullen, wordt het tarief van synthese verbeterd. Dit bevordert hogere niveaus van anabole activiteit en verbetert de bevoegdheid van het lichaam terug te krijgen.

 

· Verbeterd Stikstofbehoud: Door stikstofbehoud te verbeteren, beschermen wij de anabole atmosfeer en aan een graad verbeter zelfs meer het. Al mager spierweefsel wordt samengesteld van ongeveer 16%-stikstof en wanneer de niveaus vallen leidt dit tot een katabole (spier die verspillen) staat. Door een positief stikstofevenwicht te handhaven, blijven wij anaboler. Dit zal de capaciteiten van de weefselgroei verbeteren en zal noodzakelijk wanneer het op dieet zijn zijn wanneer het over het beschermen van mager spierweefsel komt.

 

· Verhoogde Rode bloedceltelling: Door onze rode bloedceltelling te verhogen verhogen wij zeer onze spierduurzaamheid. Dit is toe te schrijven aan rode bloedcellen die verantwoordelijk voor het dragen van zuurstof aan en door het bloed zijn. De grotere bloedoxygenatie vergelijkt grotere output, meer duurzaamheid en zelfs spelen een rol op terugwinning.

· Verhoogd igf-1 Output: Insuline-als de Groei factor-1 (igf-1) is een natuurlijk geproduceerd eiwithormoon (peptide klasse) dat hoofdzakelijk door de lever wordt geproduceerd. Dit hormoon is hoogst anabool en beïnvloedt bijna elke cel in het menselijke lichaam. Het is ook direct gebonden aan Menselijk de Groeihormoon (HGH) aangezien HGH grotendeels zijn productie regelt. Het hormoon speelt ook een sterke rol op de bevoegdheid van het lichaam om het beïnvloeden van spierweefsel, kraakbeen, zenuwen, pezen, ligamenten en zelfs ons centraal zenuwstelsel onder veel andere gebieden te helen en terug te krijgen.

 

· Remming van Glucocorticoids: Glucocorticoid hormonen zijn natuurlijk geproduceerde steroidal hormonen; nochtans, zijn zij niet anabool. In feite, zijn glucocorticoid hormonen katabool (spier die verspillen) aangezien zij spierweefsel vernietigen en vette aanwinst bevorderen. Cortisol is het meest bekende glucocorticoid hormoon of aangezien zij vaak bekende spanningshormonen zijn. Deze hormonen zijn noodzakelijk voor een graad in het lichaam maar niet in hopen. Door deze hormonen te verbieden, bevorderen wij opnieuw een sterkere anabole atmosfeer.
Wanneer wij onze testosteronniveaus aan een staat op hoog niveau vergen, worden de bovengenoemde trekken van het testosteronhormoon verbeterd. Er is meer beschikbaar hormoon om te doen wat het hormoon beste doet. Dit kan zeer eenvoudig allen klinken maar dat is slechts omdat het zeer eenvoudig is. De anabole steroïden zoals Testosteron Enanthate zijn nergens bijna zo ingewikkeld aangezien zij vaak worden opgemaakt te zijn. Zij zijn eenvoudig synthetische die hormonen op de eigenlijke hormonen worden gebaseerd ons lichaam reeds produceert.

 

Gevolgen van Testosteron Enanthate:


Als u aan laag testosteron lijdt betekenen de gevolgen van Testosteron Enanthate eenvoudig u niet meer zult lijden aan laag testosteron. De symptomen verbonden aan de voorwaarde zullen verdwijnen en elke één van die gebieden van uw leven zal worden verbeterd. Als u aan laag testosteron lijdt, zou u ook moeten weten dat het enige ding dat volledig de voorwaarde zal verhelpen directe testosterontherapie door hormonen zoals Testosteron Enanthate is.

 

Voor de prestaties die atleet verbeteren, zullen de gevolgen van Testosteron Enanthate hoogst veelzijdig zijn en zullen zich over alle aspecten van prestaties uitrekken. De richting u gaat zal bij uw dieet en de opleiding afhankelijk zijn. Dit is het ophopen steroïden of geen scherpe steroïden; het is eenvoudig steroïden die alle doeleinden van aanvulling kunnen dienen.

 

Voor het individu buiten het seizoen, zijn er zeer weinig anabole steroïden die de magere weefselgroei zoals Testosteron Enanthate kunnen bevorderen. Het individu zal op ruwe grootte aan een significant tarief kunnen zo inpakken zolang de adequate calorieën worden verbruikt. U moet nog eten om te groeien en u zult nog moeten opleiden. Dit is geen magisch supplement noch zijn er magisch om het even wat over anabole steroïden ondanks de populaire waarneming. Aangezien u op heel wat grootte zult kunnen inpakken, als bonus zult u dit met minder lichaamsvetaccumulatie kunnen doen die anders zou voorkomen. De hoge niveaus van testosteron zullen het totale metabolische tarief van het individu enorm verbeteren. Dit is geen vergunning zonder eind in gezicht te eten, kunt u vet nog bereiken maar u zou beter gebruik van uw calorieën moeten kunnen maken.

 

Dan hebben wij de scherpe die cyclus en de hoge niveaus van testosteron door Testosteron Enanthate wordt verstrekt kunnen onschatbaar blijken te zijn. om lichaamsvet te verliezen moeten wij meer calorieën branden dan wij verbruiken. U kunt het gezondste voedsel ter wereld eten en vier uren uitoefenen per dag, maar als u verbruikt meer dan u brandt u zult verliezen geen vet. wegens de noodzakelijke warmtebeperking, dit kan onze magere spiermassa op risico zetten. Het lichaam zal nemen wat het zijn energiebehoeften van moet overal ontmoeten het het kan krijgen en dit spierweefsel kan omvatten. Een goed gepland dieet zal worden ontworpen om lichaamsvet niet spier te branden, maar aangezien wij magerder worden zal het lichaam beginnen bewarend het lichaamsvet toe te schrijven aan zijn overlevingsinstinct en zal nemen wat het van spierweefsel vergt. Door met Testosteron Enanthate aan te vullen, zal de uitgesproken verhoging van anabole actie dit magere weefsel beschermen en zal wij brandt slechts lichaamsvet verzekeren. Het zal ook ons zeer verbeterd metabolisme zien zodat wij lichaamsvet aan een efficiënter tarief branden.

 

De definitieve gevolgen van Testosteron Enanthate zullen door die allemaal worden genoten van wie de steroïden ongeacht hun direct doel van gebruik gebruiken. De hoge testosteronniveaus zullen in grotere spierduurzaamheid resulteren. U zult niet zoals snel afmatten en zult de capaciteit hebben om meer werk te doen. U zult ook vinden uw totaal tarief van terugwinning zeer beter is, dat essentieel is te vorderen. Vooruitgang wordt niet geboekt in de gymnastiek. Wanneer wij opleiden scheuren wij eigenlijk onderaan spierweefsel. Het is door terugwinning dat wij vorderen. Dit maakt samenstellingen zoals Testosteron Enanthate niet alleen onschatbaar aan bodybuilders en recreatieve gymnastiekratten maar ook aan atleten. De duurzaamheid en de terugwinning zijn twee van de belangrijkste elementen aan succesvolle atletische prestaties. Als toegevoegde bonus, zullen de hoge testosteronniveaus de sterkte van het individu verhogen. Dit is duidelijk een voordeel aan een atleet en is zeer ingestemd met in een cyclus buiten het seizoen die voor lichaamsbouwverhoging wordt ontworpen. Tijdens een dieet onder warmtebeperking, vooral in ruwe diëten van een concurrerende bodybuilding aard, zou het individu niet veel moeten verwachten als om het even welke sterkteverhoging maar hij meer van het zou moeten kunnen handhaven.

 

Steroid Poedertestosteron Enanthate voor Spiermassa CAS 315-37-7 0

 

Productnaam CAS No (kungfusteroïden)
Testosteronreeks
Testosteron Enanthate CAS 315-37-7
Testosteronbasis CAS 58-22-0
Testosteronacetaat CAS 1045-69-8
Testosteronpropionaat CAS 57-85-2
Testosteron Cypionate CAS 58-20-8
Testosteron phenylpropionate CAS 1255-49-8
Testosteron Isocaproate CAS 15262-86-9
Testosteron Decanoate CAS 5721-91-5
Testosteron Sustanon 250 /
Testosteron Undecanoate CAS 5949-44-0
Fluoxymesterone (Halotestin) CAS 76-43-7
17-Methyltestosterone CAS 58-18-4
Mestanolone CAS 521-11-9
Mesterolone (Proviron) CAS 1424-00-6
Mondelinge Turinabol CAS 2446-23-3
17a-methyl-1-testosteron CAS 65-04-3
Clostebolacetaat (Turinabol) CAS 855-19-6
1-testosteron Cypiontae CAS 1965-6-5
Nandrolonereeks
Nandrolone CAS 434-22-0
Nandrolone Decanoate (DECA) CAS 360-70-3
Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS 62-90-8
Stanolone (Androstanolone) CAS 521-18-6
Mibolerone CAS 3704-09-4
Nandrolonepropionaat CAS 7207-92-3
Nandrolone Cypionate CAS 601-63-8
Trenbolonereeks
Trenboloneacetaat (Finaplix h/Revalor-H) CAS 10161-34-9
Trenbolone Enanthate CAS 10161-33-8
Metribolone (Methyltrienolone) CAS 965-93-5
Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl (parabolan) CAS 23454-33-3  
Trenbolonebasis CAS 10161-33-8
Tibolone CAS 5630-53-5
Boldenonereeks
Boldenonebasis CAS 846-48-0
Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS 13103-34-9
Boldenoneacetaat CAS 2363-59-9
Boldenone Cypionate CAS 106505-90-2
Mondelinge Steroïden
Oxymetholone (Anadrol) CAS 434-07-1
Oxandrolone (Anavar) CAS 53-39-4
Stanozolol (Winstrol) CAS 10418-03-8
Stanozolol (Winstrol) Micro- Poeder CAS 10418-03-8
Dianabol (Metandienone) CAS 72-63-9
Drostanolonereeks
Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS 521-12-0
Drostanolone Enanthate CAS 472-61-1
Methasterone (Superdrol) CAS 3381-88-2
Methenolonereeks
Methenolone Enanthate CAS 303-42-4
Methenoloneacetaat/Primobolan CAS 434-05-9
Anti-oestrogeensteroïden
Tamoxifen CAS 10540-29-1
Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS 54965-24-1
Clomiphenecitraat CAS 50-41-9
Toremifenecitraat CAS 89778-27-8
Exemestane (Aromasin) CAS 107868-30-4
Formestane CAS 566-48-3
Anastrozole (Arimidex) CAS 120511-73-1
Letrazole (Femara) CAS 112809-51-5
Geslachtsverhoging
Cialis (Tadalafil) CAS 171596-29-5
Sildenafilcitraat () CAS 171599-83-0
Sildenafil Mesylate /
Vardenafilwaterstofchloride (Levitra) CAS 224785-91-5
HCL CAS 119356-77-3
Dutasteride (Avodart) CAS 164656-23-9
Finasteride CAS 98319-26-7
Yohimbinehcl CAS 65-19-0
Oplosmiddelen voor Steroïden
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4
Benzyl Alcohol CAS 100-51-6
De Olie van het druivenzaad CAS 85594-37-2
Ethyloleaat CAS 111-62-6
Guaiacol CAS 90-05-1
Polysorbate 80 (Tween 80) CAS 9005-65-6
Polyethyleenglycol (PIN) CAS 25322-68-3
Propyleenglycol CAS 57-55-6
MCT-Olie  
SARM-Reeks
Mk-2866 (Ostarine, Enobosarm) CAS 841205-47-8
GW501516 (gsk-516, Cardarine) CAS 317318-70-0
Mk-677 (Ibutamoren) CAS 159634-47-6
S-4 (Andarine, gtx-007) Cas401900-40-1
Lgd-4033 Cas1165910-22-4
SR9009 Cas1379686-30-2
SR9011 Cas1379686-29-9
Yk-11 Cas431579-34-9
RAD140 CAS1182367-47-0
AICAR (Acadesine) CAS 2627-69-2
Polypeptidehormonen
CJC1295 zonder DAC CAS 863288-34-0
CJC1295 met DAC CAS 863288-34-0
Hexarelin CAS 140703-51-1
MGF  
PINmgf  
MT-1 CAS 75921-69-6
MT-2  
Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)