Depot Anabool Ruw Steroid Poeder Methenolone Enanthate
1 fles
MOQ
$1
Prijs
Depot Anabolic Raw Steroid Powders Methenolone Enanthate
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pharma Grade
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: 434-05-9
Hoog licht:

Anabool Ruw Steroid Poeder

,

Depot Ruw Steroid Poeder

,

Methenoloneacetaat 25mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Foliezak of ander discreelty pakket, die de ordehoeveelheid overeenstemmen en verschillend land.
Levertijd: binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bankoverdracht, Bitocin
Levering vermogen: 1000kg/Month
Specificaties
Naam: Methenoloneacetaat 25mg
Andere Naam: Mondeling Primobolan-Depot
Kwaliteit: 99.5%
CAS: 434-05-9
Gebruik: Wettelijke Mondelinge Steroïden
Eigenschap: bodybuilding, Vet verlies
Productomschrijving

Depot Anabool het Ophopen Cyclus Ruw Steroid Poeder Methenolone Enanthate Primobolan

 

Productdetails:

 

Productnaam: Methenolone Enanthate

Alias: Methenolone EnanthatePrimobolan Enanthate Primo Enanthate

CAS No: 303-42-4

Einecs Nr: 206-141-6

MF: C27H42O3

Depot Anabool Ruw Steroid Poeder Methenolone Enanthate 0

Mw: 414.62

Zuiverheid: Zuiverheid is99% van Methenoloneenanthate

Verschijning: Methenolone Enanthate is wit Kristallijn poeder.

 

Depot Anabool Ruw Steroid Poeder Methenolone Enanthate 1

 

Productomschrijvingen:

 

Methenolone Enanthate is dihydrotestosterone gebaseerde anabole steroïden die, is Methenolone Enanthate een esterderivaat van methenolone algemeen onder de primobolan merknaam wordt verkocht, wordt Methenolone Enanthate gebruikt door mensen die die voor estrogenic assistenteffect zeer vatbaar zijn, lagere estrogenic properities hebben dan nandrolone, heeft methenolone, in vorm van enanthate en acetaat, Methenolone Enanthate geen estrogenic bijwerkingen en de gevolgen van Methenolone Enanthate voor cholesterol, Methenolone Enanthate is ook niet onderdrukkend overdreven van de HPTA-as, om deze reden, mang bodybuildergebruik Methenolone Enanthate binnen - tussen steroid cycli.

De bijwerkingen met Primobolan-Depot zijn minimaal en duidelijk zelf slechts zelden en in personen die uiterst gevoelig zijn. wegens het androgene overblijvende effect, omvatten de bijwerkingen lichte acne, diepe stem of de verhoogde haargroei. Het Primobolandepot heeft zelfs minder invloed op de leverfunctie dan de mondelinge vorm zodat een verhoging van de de toxinewaarden van de lever uiterst onwaarschijnlijk is. De bloeddruk, van het cholesterolniveau, van HDL en LDL-waarden, zoals met Primo-tabletten, gewoonlijk blijven onaangetast. Het Primobolandepot is over het algemeen de veiligste injecteerbare steroïden. De atleten de van wie leverwaarden sterk wanneer het nemen van anabole steroïden stijgen maar die nog niet hun gebruik willen opgeven, onder periodieke supervisie van deze waarden, kunnen doorgaan en een stapel van het Depot, deca-Durabolin, en Andriol van Primobolan proberen. Het Primobolandepot, zoals de tabletten, heeft slechts een zeer kleine invloed op de hypothalamohypophysial testicular as zodat de eigen het testosteronproductie van het lichaam slechts wordt verminderd wanneer de zeer hoge dosering gedurende een langere periode van tijd wordt genomen.

De vrouwen verkiezen normaal de 25 mg-tabletten maar er zijn verscheidene vrouwelijke atleten die 100-200 mg of meer Primobolan-Depotweek inspuiten. het Depot/de week van 100 die mg Primobolan, met het Depot/de week van 50 mg wordt gecombineerd Winstrol, zijn gewoonlijk een efficiënte stapel voor vele vrouwen en goed getolereerd zodat de virilizationsymptomen zelden worden waargenomen. Om een ongewenste accumulatie van androgens in het lichaam te vermijden zouden de vrouwen aandacht moeten besteden dat er drie tot vier dagen binnen - tussen de relatieve injecties zijn. Voor concurrerende vrouwelijke atleten is deze stapel, echter, te zwak. Het Primobolandepot wordt vaak gebruikt in een dosis 100 mg/week om over steroid onderbrekingen te overbruggen die, naar onze mening, geen goed idee is: Het non-stop gebruik van anabole steroïden heeft een sterke negatieve invloed op de eigen het testosteronproductie van het lichaam en verhindert het lichaam zijn functies te normaliseren. Dosering zo de laag zoals het Depot/de week of 50 die mg deca-Durabolin/de week van 100 mg Primobolan (ook vaak voor het overbruggen wordt gebruikt) is niet-toxisch en heeft meestal geen bijwerkingen. Nochtans, moet de doeltreffendheid van zulk een opname sterk worden betwijfeld aangezien beide samenstellingen in deze dosering veel te zwak zijn zich tegen affect effectief om te verzetten de katabole fase, die in de steroid fasen begint. De betere resultaten kunnen gewoonlijk met Clenbuterol worden verkregen zonder het hormoonsysteem te beïnvloeden. Zij die geloven dat in de „steroid vrije tijd“ zij wat „materiaal“ moeten nog nemen om de gebruik te overbruggen zouden het lange acterentestosteron Enanthate (b.v. Testoviron-Depot 250 mg/ml) moeten inspuiten om de twee tot drie weken.

 

COA:

 

Test Norm Resultaten
Beschrijving Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder Wit Kristallijn Poeder
Smeltpunt 65℃~ 71℃ 66℃~ 70℃
Verlies bij het Drogen ≤0.50% 0,32%
Specifieke Omwenteling +38°~ +42° +40.1°
Analyse 97~102% 99.15%
Conclusie De specificatie is met Ondernemingsnorm in overeenstemming.

 

 

Depot Anabool Ruw Steroid Poeder Methenolone Enanthate 2

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)