99.5% Hormoon Chorionic Gonadotophin HCG van de zuiverheids het Menselijke Groei met Water
1kit
MOQ
wholesale prices,negotiable
Prijs
99.5% Purity Human Growth Hormone Chorionic Gonadotophin HCG With Water
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pharma Grade
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: 5000ius
Hoog licht:

99.5% Hormoon van de zuiverheids het Menselijke Groei

,

Menselijk de Groeihormoon van FDA

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Foliezak of ander discreelty pakket, die de ordehoeveelheid overeenstemmen en verschillend land.
Levertijd: binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bankoverdracht, Bitocin
Levering vermogen: 1000kits per week
Specificaties
Naam: HCG
andere naam: Menselijke Chorionic Gonadotropin
Zuiverheid: 99.5%
Gebruik: Menselijk de Groeihormoon
Eigenschap: Natuurlijk en Gezond
Productomschrijving

Menselijke Chorionic Gonadotophin HCG met Water voor Injectie

 

Menselijke chorionic gonadotropin Beschrijving

 

Menselijke chorionic gonadotropin staat met de LHCG-receptor van de eierstok in wisselwerking en bevordert het onderhoud van corpusluteum voor de moedererkenning van zwangerschap aan het begin van zwangerschap. Dit staat corpusluteum toe om de hormoonprogesterone tijdens de eerste trimester af te scheiden. De progesterone verrijkt de baarmoeder met een dikke voering van bloedvat en haarvaten zodat het het het groeien foetus kan ondersteunen.

 

Men heeft een hypothese opgesteld dat hCG een placental verbinding voor de ontwikkeling van lokale moederimmunotolerance kan zijn. Bijvoorbeeld, veroorzaken de hCG-behandelde endometrial cellen een verhoging van t-celapoptosis (ontbinding van t-cellen). Deze resultaten stellen voor dat hCG een verbinding in de ontwikkeling van peritrophoblastic immune tolerantie kan zijn, en de trophoblast invasie kan vergemakkelijken, die gekend is om foetale ontwikkeling in het endometrium te bevorderen. Men heeft ook voorgesteld dat hCG de niveaus met de strengheid van zwangerschapsmisselijkheid of Hyperemesis-gravidarum in zwangere vrouwen verbonden zijn.

 

Wegens zijn gelijkenis aan links, hCG kan ook worden gebruikt klinisch om ovulatie in de eierstokken evenals testosteronproductie in de testikels te veroorzaken. Aangezien de overvloedigste biologische bron in vrouwen is die weldra zwanger zijn, verzamelen sommige organisaties urine van zwangere vrouwen om hCG voor gebruik in vruchtbaarheidsbehandeling te halen.

 

Menselijke chorionic gonadotropin speelt ook een rol in cellulaire differentiatie/proliferatie en kan apoptosis activeren.

 

99.5% Hormoon Chorionic Gonadotophin HCG van de zuiverheids het Menselijke Groei met Water 0

 

Menselijke chorionic gonadotropin (hCG) wordt soms genoemd het „zwangerschapshormoon“ wegens zijn belangrijke rol in het handhaven van zwangerschap.

De zwangerschapstests controleren hCG niveaus in de urine of het bloed om te bepalen als een persoon of niet zwanger is.

Food and Drug Administration (FDA) heeft ook hCG injecties goedgekeurd om specifieke medische voorwaarden bij zowel vrouwen als mannen te behandelen.

 

In vrouwen, hCG die zijn de injecties FDA wordt goedgekeurd om helpen onvruchtbaarheid behandelen.

Bij mensen, hCG die zijn de injecties FDA voor een type van hypogonadism wordt goedgekeurd waarin het lichaam voldoende niet de gonaden bevordert om het testosteron van het geslachtshormoon te produceren.

 

Wat hCG wordt gebruikt voor bij mensen?

 

 1. Hypogonadism helpen richten

 

Bij mensen, schrijven de artsen hCG helpen voor de symptomen van hypogonadism, zoals laag testosteron en onvruchtbaarheid richten. hCG kan het lichaam helpen zijn productie van testosteron en sperma verhogen, die kan helpen onvruchtbaarheid verminderen.

 

 1. Om testosterondeficiëntie te verbeteren

 

De injecties van HCG worden ook soms gebruikt als alternatief voor testosteronproducten bij mensen met testosterondeficiëntie.

De testosterondeficiëntie wordt gedefinieerd als niveaus van het testosteronbloed minder dan 300 nanograms per deciliter (ng/dL) samen met symptomen van laag testosteron. Deze omvatten:

 

 • moeheid
 • spanning
 • een lage geslachtsaandrijving
 • gedeprimeerde stemming

 

Volgens de Amerikaanse Urologische Vereniging, hCG is aangewezen voor die mensen met testosterondeficiëntie die ook wensen vruchtbaarheid te handhaven.

 

De testosteronproducten voeren niveaus van het hormoon in het lichaam op maar kunnen de bijwerkingen hebben van het krimpen van de gonaden, het veranderen van seksuele functie, en het veroorzaken van onvruchtbaarheid.

 

HCG kan helpen stijgen:

 

 • gonadegrootte
 • testosteronniveaus
 • vruchtbaarheid

 

Sommige artsen geloven dat het gebruiken van testosteron samen met hCG kan helpen symptomen van testosterondeficiëntie verbeteren terwijl het verhinderen van wat van de bijwerkingen van het testosteron.

 

 1. Om seksuele functie te verbeteren

 

hCG kan ook helpen seksuele functie bij mensen verbeteren die geen verbetering terwijl op testosteron ervaren.

 

 1. Om steroid bijwerkingen om te keren

 

De bodybuilders die anabole steroïden zoals testosteron ook soms nemen gebruiken hCG helpen enkele oorzaak van bijwerkingensteroïden, zoals gonadeinkrimping en onvruchtbaarheid verhinderen of omkeren.

 

Hoe werkt het om testosteron te verhogen?

 

Bij mensen, HCG-handelingen als het luteinizing van hormoon (links). Links bevordert Leydig-cellen in de testikels, wat in de productie van testosteron resulteert.

Links bevordert ook productie van sperma binnen structuren in de testikels genoemd seminiferous buisjes.

Aangezien HCG de testikels bevordert om testosteron en sperma te produceren, groeien de testikels na verloop van tijd in grootte.

 

99.5% Hormoon Chorionic Gonadotophin HCG van de zuiverheids het Menselijke Groei met Water 1

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)