De Cyclus Injecteerbare Anabole Steroïden van testosterontrenbolone voor Bodybuilders
1vial
MOQ
negotiable
Prijs
Testosterone Trenbolone Cycle Injectable Anabolic Steroids For Bodybuilders
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: ZHEJIANG, CHINA
Merknaam: Pharma Grade
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: test & tren
Hoog licht:

Testosteron Injecteerbare Anabole Steroïden

,

GMP Injecteerbare Anabole Steroïden

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Foliezak of ander discreelty pakket, die de ordehoeveelheid overeenstemmen en verschillend land
Levertijd: binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bankoverdracht, Bitocin
Levering vermogen: 10000 flesjes /month
Specificaties
Naam: Testosteron
andere naam: Trenbolone
Zuiverheid: 99.5%
Kleur: steroid olie
MOQ: 10ml
Verpakking: Flesjes
Productomschrijving

Van de de Cycluskwaliteit van testosterontrenbolone de Fabrikant For Bodybuilders Use

 

Sterkteaanwinsten

 

De immense verhogingen van spierkracht zijn gemeenschappelijk met anabole steroïden, in het bijzonder ophopend samenstellingen.

Dit is gepast aan:

  • Een anaboler hormonaal milieu (hoog serumtestosteron)
  • Verhoogd spierglycogeen
  • Verhoogde ATP productie
  • Meer spiermassa (en algemene gewichtsaanwinst)

Het is gemeenschappelijk voor een natuurlijke bodybuilder om een sterkteplateau te raken, maar anderzijds voegt 50lbs aan samenstellingsliften van toe een eerste steroid cyclus.

Elitepowerlifters en strongmen zullen nemen ook krachtige AAS om hun spiermacht te maximaliseren. Een aantal van de meest machtige anabole steroïden voor sterkte zijn: anadrol, superdrol, trenbolone, dianabol en testosteron.

Voor bodybuilders die spier aan aanwinsten over sterkte voorrang geven, kan het voordelig zijn om zich van zo zwaar opheffen te onthouden mogelijk wanneer het nemen van machtige steroïden. Dit is omdat de snelle aanwinsten in sterkte het risico van verwonding, met de de gebruikte spieren en ligamenten niet tot plotselinge gewichtsaanwinst en zwaardere poundages kunnen verhogen.

Derhalve kunnen de bodybuilders gescheurde spieren of ingewandsbreuken ervaren, potentieel vereisend chirurgie. Het verhogen van het gewicht tijdens elke zitting zal langzaam zeer het risico van verwonding verminderen, die meer tijd voor het lichaam geven om aan snelle fysiologische veranderingen aan te passen.

 

Verbeterd Vet Verlies

 

Alle anabole steroïden zijn vormen van exogeen testosteron en bevorderen zo lipolysis (vet verlies).

De hoogst androgene steroïden (zoals trenbolone en testosteron) zullen meer uitgesproken vette brandende eigenschappen hebben, wegens androgen receptoren die een meer machtig effect op de vermindering van vetweefsel hebben.

De anabole steroïden branden typisch onderhuids vet, terwijl het verhogen van diepgeworteld vet. Onderhuids is het vet u kunt uiterlijk zien, terwijl diepgeworteld vet bent dat randen uw buikorganen. Aldus, kan een bodybuilder met lage niveaus van onderhuids vet en hoog diepgeworteld vet, bloated of vooruitstekende die midsection (als een ‚steroid darm wordt bekend‘) nog hebben.

Nochtans, anavar is de uitzondering aan deze regel, bevorderend dalingen van diepgewortelde en onderhuidse vette opslag; het toelaten van gebruikers om een uiterst kleine taille te handhaven. Anavar is ook bedrevener bij het branden van meer vette opslag, in vergelijking met andere AAS, wegens zijn bevorderend effect op T3-niveaus — een hormoon dat opmerkelijke gevolgen voor metabolisme, thermogenesis en lipolysis heeft.

 

De uitzonderlijke Spiergroei

 

De anabole steroïden zijn ongelooflijk succesvol in het bevorderen van magere spieraanwinst in patiënten geweest die aan cachexie lijden (spier-verspilt staten).

Anabolism van steroïden wordt in hun capaciteit verpletterd eiwitsynthese en stikstofbehoud binnen de spiercellen dramatisch om te verhogen.

Nadat het over de opmerkelijke gevolgen van steroïden in geneeskunde bekend werd, begonnen de bodybuilders spoedig gebruikend hen om hun lichaamssamenstelling te verbeteren.

De regelmatige steroid cycli kunnen 50+-ponden mager spierweefsel in gebruikers comfortabel veroorzaken, wanneer genomen in het bodybuilding van dosering (eerder dan therapeutische degenen).

 

De Cyclus Injecteerbare Anabole Steroïden van testosterontrenbolone voor Bodybuilders 0

 

Testosteron & Trenbolone-Cyclus

 

Week Testosteron Trenbolone
1 600mg 150mg
2 600mg 150mg
3 600mg 150mg
4 600mg 150mg
5 600mg 150mg
6 600mg 150mg
7 600mg 150mg
8 600mg 150mg
9 600mg 150mg
10 600mg 150mg
Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)