Van het de Groeihormoon van HGH 191AA Menselijke van de de Kamerpatroon Enige de Injecteurspen 3ML
HGH 191AA Human Growth Hormone Single Chamber Cartridge Injector Pen 3ML
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: KungFu Steroid
Certificering: ISO9001, BP, USP, GMP
Modelnummer: Enige de Kamerpatroon van HGH 191AA
Hoog licht:

191AA menselijk de Groeihormoon

,

3ML menselijk de Groeihormoon

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Specificaties
Zuiverheid: 99%
Rangnorm: Geneeskunderang
MF: C990H1529N263O299S7
Andere namen: Somatropin
Geldige datum: 2 jaar
Gebruik: Bodybuilding
Productomschrijving

Van de de Kamerpatroon van HGH 191AA Enige ODM van de de Injecteurspen 3ML Fabriek

 

Merk KUNGFU-STEROÏDEN
Productnaam Van de de Kamerpatroon van HGH 191AA Enige de Injecteurspen
Specificatie 3 ml
Rang Farmaceutische rang
Moleculaire formule C990H1528N262O300S7
Formulegewicht 22125D
Opslag Opslag en vervoer bij 2-8 ℃ vanaf licht
Categorie Wit Gevriesdroogd Poeder
Houdbaarheid 24 maanden

 

Beschrijving

 

 

Het lage secretorische recombinante menselijke de groeihormoon van het typegen (rhGH) de rol van endogeen de groeihormoon is hetzelfde met het menselijke lichaam, bevordert de epiphyseal differentiatie van de kraakbeencel, proliferatie en bevordert de groeikraakbeen de stromal cel, de osteoblastproliferatie, differentiatie bevordert, de lineaire die groei door versnelling wordt de veroorzaakt en beenbreedte. Bevorder de geheel lichaams eiwitsynthese, de correctieve chirurgie, trauma na negatief stikstofsaldo, correcte strenge die besmetting en cirrose van de lever door hypoalbuminemia wordt veroorzaakt. Bevorder de synthese van immunoglobulin, lymfeweefsel, macrophages en de lymfocytenproliferatie, verbetert capaciteit om zich tegen besmetting te verzetten; Bevorder de brandwondwonden van collageencellen en de chirurgische insnijding de synthetische vezelcellen, macrophages aal, het gekronkelde helen versnellen, bevordert spier de eiwitsynthese, myocardiale samentrekkingskracht verhoogt, myocardiale zuurstofconsumptie vermindert, vet metabolisme aanpast, de niveaus van serumcholesterol, low-density lipoproteïnecholesterol vermindert (ldl-c); De compensatoire deficiëntie van het de groeihormoon of het gebrek aan regelgeving van volwassen vet metabolisme, beenmetabolisme, de functie van de hartnier.

 

(1) toegepast op phamaceutical gebied, wordt het gebruikt als phamaceutical grondstof om verwondingen van daling, besmettelijke hepatitis en epidemische hersenvliesontsteking te behandelen.

 

(2) toegepast op gezondheidszorggebied, wordt het gebruikt in de gezondheidsproducten om hersenen te voeden, lever te beschermen en slaapkwaliteit te verbeteren.

 

(3) toegepast in comestics, wordt het gebruikt om huidmetabolisme te bevorderen en tot huid meer offerte en firma te maken.

 

Van het de Groeihormoon van HGH 191AA Menselijke van de de Kamerpatroon Enige de Injecteurspen 3ML 0Van het de Groeihormoon van HGH 191AA Menselijke van de de Kamerpatroon Enige de Injecteurspen 3ML 1

 

Steroid Betrouwbare Leverancier van China Kungfu

 

Wij verstrekken anabool steroid poeder, half afgewerkte olie, gebeëindigde - producten van steroïden, menselijk de groeihormoon van Hgh, hcg menselijk chorionic gonadotropin, peptides en sarms poeder met hoogte - kwaliteit.

 

Waarom kies ons?

 

1. De waarborgkwaliteit de kwaliteit beantwoordt aan USP-norm. Wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Ons bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001, gekregen en een volledige Q.A. & een Q.C.system gehad.

 

 

2. Waarborglevering werken wij met rijpe vervoersbedrijven samen en hebben etc. een verscheidenheid van vervoerskanalen, zoals Fedex, USPS, DHL. Er dat wij lokale pakhuizen in de Verenigde Staten, Canada en Europa hebben zij op gewezen, verzekert het die veiligheidslevering van goederen.

 

 

3. De uitstekende Dienst van onderzoek, orde aan de naverkoopdienst, verlenen wij de afzonderlijke dienst, en beantwoorden om het even welke vragen voor u. En wij zullen het pakket na u orde, u eraan herinneren om te ondertekenen volgen wanneer het aankomt tot u ontvangt.

 

Onthaal aan uw onderzoek. Wij geloven wij uw betrouwbare partner zullen zijn.

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)