Thymosin bèta-4 Menselijke de Groeipeptides TB500 Gevriesdroogde Poeder Grondstoffen
1 uitrusting
MOQ
$1
Prijs
Thymosin Beta-4 Human Growth Peptides TB500 Lyophilized Powder Raw Materials
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: KungFu Steroid
Certificering: ISO9001, BP, USP, GMP
Modelnummer: TB500
Hoog licht:

Thymosin bèta-4 Menselijke de Groeipeptides

,

TB500 menselijke de Groeipeptides

,

Gevriesdroogde Peptides van de Poeder Menselijke Groei

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Perfecte verpakking
Levertijd: lever op dezelfde dag goederen wanneer u betaalt
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin, Worldremit en Paypal
Levering vermogen: Genoeg
Specificaties
Rangnorm: Geneeskunderang
Andere namen: Thymosin bèta-4
Verschijning: Gevriesdroogd poeder
Houdbaarheid: 2 jaar
Analyse: HPLC 99%
Specificatie: 2mg/vial
Productomschrijving

Thymosin bèta-4 Peptides TB500 Gevriesdroogde Poeder Grondstoffen

 

Merk KUNGFU-STEROÏDEN
Productnaam Thymosin beta4
Specificatie 2mg
Rang Farmaceutische rang
MF C212H350N56O78S
Opslag Koele droge opslag
Andere Namen TB500
Zuiverheid ≥99%
Houdbaarheid 24 maanden

 

Beschrijving

 

Tb-500 zijn actin-sekwestrerende peptide die ontsteking en het helen in verschillende weefsels moduleert. Het speelt een belangrijke rol in angiogenese en tumormetastase. De proteïne is ook betrokken bij celproliferatie, migratie, en differentiatie. Dit gen ontsnapt X-aan inactivering en heeft een ambtgenoot op chromosoom Y (TMSB4Y). Bètathymosins zijn een familie van proteïnen die in gemeenschappelijk een opeenvolging van ongeveer 40 aminozuren gelijkend op kleine eiwitthymosin β4 hebben.

 

Specificatie

 

Naam: Tb-500

Synoniemen: Thymosin β4

CAS #: 77591-33-4

Moleculaire Formule: C212H350N56O78S

Moleculaire Massa: 4963.44 DA (g/mol)

Aminozuuropeenvolging: Ac-Ser-Asp-Lys-Pro-Asp-Met-Ala-Glu-Ile-Glu-Lys-Phe-Asp-Lys-Ser-Lys-Leu-Lys-Lys-Thr-Glu-Thr-Gln-Glu-Lys-Asn-Pro-Leu-Pro-Ser-Lys-Glu-Thr-Ile-Glu-Gln-Glu-Lys-Gln-Ala-Gly-Glu-Ser-OH

Zuiverheid: Tb-500 hebben een peptide zuiverheidsniveau dat 99,0% zoals bepaald door HPLC overschrijdt en peptide van lidstaten This zonder additieven werden samengesteld en als wit gevriesdroogd (gevriesdroogd) poeder worden geleverd.

 

Extra Informatie

 

Tb-500 zijn een synthetische versie natuurlijk van - het voorkomen peptide huidig in vrijwel alle menselijke en dierlijke cellen, Thymosin bèta-4. Dit machtige peptide is een lid van een alomtegenwoordige familie van 16 verwante molecules met een hoog behoud van opeenvolging en localisatie in meeste weefsels en de doorgevende cellen in het lichaam. Tb-500 niet alleen bindt aan actin, maar ook blokkeert actin polymerisatie en is de actin-sekwestrerende molecule in eukaryotic cellen.

 

Tb-500 werden geïdentificeerd als een gen dat vier-aan-zes vouwen tijdens vroege bloedvatenvorming en gevonden omhoog-geregeld was om de groei van nieuwe bloedcellen van de bestaande schepen te bevorderen. Dit peptide is aanwezig in gekronkelde vloeistof en wanneer onderhuids beheerd, bevordert het het gekronkelde helen, de spierbouw en versnelt terugwinningstijd van spierenvezels en hun cellen. Een extra zeer belangrijke factor van tb-500 is dat het celmigratie door een specifieke interactie met actin in celcytoskeleton bevordert. Men heeft aangetoond dat een centraal klein bindend domein van aminozuur lang-actin zowel de reproductie van de bloedcel als gekronkelde helende kenmerken heeft. Deze kenmerken worden aan het licht gebracht door de migratie van endothelial cellen te versnellen en keratinocytes. Het verhoogt ook de productie van extracellulaire matrijs-degraderende enzymen.

 

De studies tonen aan dat tb-500 machtig, natuurlijk - voorkomende gekronkelde reparatiefactor met anti-inflammatory eigenschappen zijn. Tß4 is verschillend van andere reparatiefactoren, zoals de groeifactoren, in zoverre dat het endothelial en keratinocyte migratie bevordert. Het bindt niet ook aan de extracellulaire matrijs en heeft zeer laag - het molecuulgewicht die het kan vrij lange afstanden door weefsels reizen betekenen. Één van tb-500 zeer belangrijke mechanismen van actie is zijn capaciteit om de cel-bouwende proteïne, Actin, een essentiële component van celstructuur en beweging te regelen. Van duizenden proteïnen huidig in cellen, vertegenwoordigt actin tot 10% van de totale proteïnen die daarom een belangrijke rol in de genetische make-up van de cel speelt.

 

Thymosin bèta-4 Menselijke de Groeipeptides TB500 Gevriesdroogde Poeder Grondstoffen 0

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)