99% het Injecteerbare GH Gevriesdroogde Poeder van zuiverheidshygetropin HGH in 10ml-Flesjes
1 uitrusting
MOQ
$1
Prijs
99% Purity Hygetropin HGH Injectable Gh Lyophilized Powder In 10ml Vials
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: KungFu Steroid
Certificering: ISO9001, BP, USP, GMP
Modelnummer: Hygetropin
Hoog licht:

99% zuiverheid Hygetropin HGH

,

Injecteerbare Hygetropin HGH

,

10ml Hygetropin HGH

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Perfecte verpakking
Levertijd: lever op dezelfde dag goederen wanneer u betaalt
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin, Worldremit en Paypal
Levering vermogen: Genoeg
Specificaties
Zuiverheid: 99%min
Einecs nr.: Menselijk de Groeihormoon
Rangnorm: Geneeskunderang
Mf: C990H1529N263O299S7
Productnaam: Menselijk de Groeihormoon
Gebruik: het bodybuilding
Pakket: 10iu
Geldige datum: 2 jaar
Productomschrijving

Het Injecteerbare GH Gevriesdroogde Poeder van Hygetropinhgh in 10ml-Flesjes99% Zuiverheid

 

Merk KUNGFU-STEROÏDEN
Productnaam HGH Hygetropin
Specificatie 10IU
Rang Farmaceutische rang
Moleculaire formule C990H1528N262O300S7
Formulegewicht 22125D
Opslag Opslag en vervoer bij 2-8 ℃ vanaf licht
Categorie Wit Gevriesdroogd Poeder
Houdbaarheid 24 maanden

 

Beschrijving

 

Hygetropin HGH 10iu/vial (Menselijk de Groeihormoon)

Injecteerbaar GH wordt typisch verstrekt als gevriesdroogd poeder in flesjes.

 

Om het even welk injecteerbaar product van GH zou met natuurlijk GH identiek moeten zijn, dat 191 aminozuren heeft. Sommige producten nochtans zijn een goedkoper analogon met 192 aminozuren. Deze producten kunnen ongunstige immune reactie veroorzaken en zouden niet moeten worden gebruikt.

 

Wenselijke Gevolgen van het Gebruik van het de Groeihormoon

 

Het gebruik van het de groeihormoon kan spiergrootte verhogen, metabolisme verhogen, vette massa verminderen, opgeheven bloeddruk verminderen, en het helen, sterkte, natuurlijke testosteronproductie, terugwinning van opleiding, slaap, en waargenomen levenskwaliteit verbeteren. In die die gevolgen van het verouderen ervaren, kan het verschijning van huid verbeteren, osteoporose verminderen of omkeren, en schijnen om sommige tekens gedeeltelijk om te keren van het verouderen.

 

Alle bovengenoemd is potentieel eerder dan waarborgen.

 

Mogelijke en waarschijnlijk Ongunstige Bijwerkingen van het Gebruik van het de Groeihormoon

Het de groeihormoon kan met goede veiligheid worden gebruikt. Nochtans, zijn er mogelijke ongunstige bijwerkingen, in het bijzonder met het hoge doseren en vooral met het chronische hoge doseren.

 

Het gebruik van GH kan insulineweerstand, de vrije vetzuren van het verhogingsserum veroorzaken, en verhoogt TNF-Alpha-, lipoprotein (a), en fibrinogeen. Deze gevolgen kunnen naar het verhogen van cardiovasculair risico handelen.

 

Bovendien, kan het gebruik van het de groeihormoon carpal tunnel syndrome, tarsal tunnelsyndroom, randneuropathie, samenpersende myelopathy, waterbehoud, en slaapapnea veroorzaken. De acne kan worden bevorderd. Prolactin kan worden verhoogd. In vrouwen, kunnen hirsutism, de menstruele onregelmatigheden of endometrial hyperplasia voorkomen.

 

Hiervan, is het meest verenigbare effect insulineweerstand. Dit kan hoofdzakelijk bij aanhoudende hogere dosissen worden gewaarborgd.

 

Andere mogelijke ongunstige bijwerkingen van het gebruik van GH omvatten verhoging van huidmarkeringen, onevenwichtigheid in fosfaatniveaus, hypervitaminosis D, bevordering van artritis, en de groeibevordering van bestaande kanker of poliepen.

 

Overigens, terwijl de verhoging van huidmarkeringen een minder belangrijk ding kon schijnen, is er een sterke correlatie tussen het hebben van meer dan 3 huidmarkeringen en risico van dubbelpuntpoliepen verhoogd te hebben. Het bereiken van huidmarkeringen, toen, kan een waarschuwingsbord zijn.

 

Gebruik die het op lange termijn van GH niveaus vergelijkbaar met die geven die natuurlijk in acromegaly voorkomen kan de ongunstige gevolgen van die voorwaarde opbrengen. Deze omvatten diabetes, hypertensie, hartkwaal, hartuitbreiding, het gezamenlijke dik maken, artritis, ruwe gezichtseigenschappen, uitbreiding van handen en voeten, dikke huid, verdonkerde huid, chronische moeheid, impotentie, verhoogd tarief van dood door hart- en vaatziekte, verhoogd tarief van dood door kanker, en twee tot vier stijg keer globaal in sterftecijfer. Natuurlijk, in acromegaly worden de hoge niveaus van GH ervaren jarenlang of decennia op eind, en niet ondervindt elke persoon met de voorwaarde al deze gevolgen.

 

Met bovengenoemd dit alles, wanneer gebruikt in matigingsgh's is het spoorverslag voor veiligheid in het bodybuilding goed. De problemen gewoonlijk zijn beperkt tot het verergeren van insulinegevoeligheid en, algemeen, carpal tunnel syndrome of andere neuropathies die gewoonlijk op onderbreking van gebruik omkeerbaar zijn.

 

Het extreme gebruik, vooral over een lange periode, die waarschijnlijk draagt significante gezondheidskwaad en risico's.

 

99% het Injecteerbare GH Gevriesdroogde Poeder van zuiverheidshygetropin HGH in 10ml-Flesjes 0

 

Farmacologie van de Groeihormoon

 

Wat doet het de groeihormoon zelf bij hogere dosissen, exclusief van wat van vrijgegeven igf-1 kan gebeuren?

 

In skeletachtige spier, mengt GH zich bij supraphysiological dosissen in insuline die, vermindert glucosebegrijpen, verhoogt vetzuurbegrijpen, en verhoogt basistarief van lipideoxydatie signaleren (vet die branden).

 

Globaal, bevorderen de gevolgen anabolism en een metabolische verschuiving naar vet-brandt over glucose-brandt.

 

Bij supraphysiological dosissen, verhoogt GH ook lipideopslag binnen spiercellen, die een nadelig gevolg is, die in zekere mate lipotoxicity opbrengen. (Slechts kunnen de vetcellen wezenlijke hoeveelheden lipiden zonder zelf-kwaad en metabolisch stoornis opslaan.)

 

Op de normale niveaus van GH, is het verhaal in spier grotendeels hetzelfde als hierboven, behalve dat steunen de normale niveaus van GH eigenlijk normale insuline die, signaleren eerder dan het te schaden, en veroorzaken geen abnormale lipideopslag.

 

In vetweefsel, de verhogingen vermindert lipolysis van GH, lipogenesis, vermindert glucosebegrijpen, en vermindert lokale activiteit van corticosteroids door 11βHSD1 downregulating. Enkele verhoging van lipolysis schijnt om van het upregulating receptoren te zijn vetβ2 en β3.

 

Dit alles helpt in vet verlies of om in het verdelen van voedingsmiddelen naar spieraanwinst te helpen. Bovendien, schijnt de verhoging van serum vrije die vetzuren uit verhoogde lipolysis worden geproduceerd het mechanisme te zijn van GH om spieranabolism te verhogen. Wanneer deze verhoging van vrije vetzuren wordt geblokkeerd, verhoogt GH niet meer spieranabolism.

 

In de lever, bevordert GH omzetting van glycogeen aan glucose, schaadt insulinegevoeligheid en daardoor vermindert glucosebegrijpen, verhoogt begrijpen van triglyceride, verhoogt opslag van triglyceride, en verhoogt productie van VLDL („slechte cholesterol. “)

 

99% het Injecteerbare GH Gevriesdroogde Poeder van zuiverheidshygetropin HGH in 10ml-Flesjes 1

 

PRODUCTnaam PER FLESJE PER UITRUSTING PRIJS (USD)

Genotropin

 

36 IU Kamerpatroon 60

Taitropin

 

10 IU 10 FLESJES 80

Getropin

 

10 IU 10 FLESJES 80

Kigtropin

 

10 IU 10 FLESJES 80

Jintropin

Hoogste-kwaliteit

10 IU 10 FLESJES 120

Hygetropin

Hoogste-kwaliteit

10 IU 10 FLESJES 120

Hygetropin 200ius

 

8 IU 25 FLESJES 180

Riptropin

Hoogste-kwaliteit

10 IU 10 FLESJES 120

Strongtropin

Hoogste-kwaliteit

10 IU 10 FLESJES 120

Ansomone

Hoogste-kwaliteit

10 IU 10 FLESJES 120

Nordictropin

Hoogste-kwaliteit

12 IU 10 FLESJES 130

HGH

Van middelmatige kwaliteit

10 IU (Alle beschikbare Merken) 10 FLESJES 80

HGH

Low quality

10 IU (Alle beschikbare Merken) 10 FLESJES 45

HCG

Zonder water

5000 IU 10 FLESJES 110

Echte HCG livzon

Met water

5000 IU 10 FLESJES 140

HMG

 

75 IU 10 FLESJES 140

EPO

Erythropoietin

3000 IU 10 FLESJES 120

Igtropin

IGF-1 LR3

10mcg 10 FLESJES 120
Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)