Ipamorelin 5mg/Vial Human Growth Peptides Hormone-Supplementen Cas 170851-70-4
1 uitrusting
MOQ
$1
Prijs
Ipamorelin 5mg / Vial Human Growth Peptides Hormone Supplements Cas 170851-70-4
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: KungFu Steroid
Certificering: ISO9001, BP, USP, GMP
Modelnummer: Peptides Menselijk de groeihormoon
Hoog licht:

5mg/Vial Human Growth Peptides

,

170851-70-4 menselijke de Groeipeptides

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Perfecte verpakking
Levertijd: Op dezelfde dag wanneer u betaalt
Betalingscondities: Western Union, T/T, MoneyGram, wereldopdracht en Paypal
Levering vermogen: genoeg
Specificaties
Zuiverheid: 99%
Einecs nr.: Peptides
Productnaam: Verschillende van de de Groeispier HGH van de Types Menselijke Beste Keus het Poedervorm
Pakket: 10IU
Geldige datum: 2 jaar
Andere naam: De groeihormoon
Productomschrijving

Ipamorelin5mg/Vial Human Growth Peptides Hormone Supplementen CAS 170851-70-4

 

Beschrijving

 

Ipamorelin (of NNC 26-0161) behoren tot regelgevende peptides omdat het GH die proteïne vrijgeven is; Zijn ketting wordt vrij plotseling en slechts bestaan uit vijf aminozuren. Zijn moleculair massa/gewicht zijn 711,86 en zijn moleculaire formule is C38H49N9O5. Ipamorelin werd samengesteld als innovatief en nieuwigheid mimetic van ghrelin daarom bezit het capaciteit om maagmotiliteit te verbeteren.

 

Productnaam Ipamorelin
Andere naam AIB-zijn-D-2-Nal-D-Phe-Lys-NH2
CAS No 77591-33-4
Moleculaire formule C38H49N9O5
Molecuulgewicht 711,863

 

Ipamorelineigenschap

Ipamorelin is een fascinerende nieuwe spier de bouwontdekking die heel wat aandacht in de bodybuilding wereld krijgt. Als peptide ghrp-6 die (hexapeptide vrijgeven), is het synthetische peptide die krachtige het bevrijden eigenschappen heeft. En deze die eigenschappen vrijgeven zijn wat voor atleten en bodybuilders van belang is aangezien zij een enorm verschil in de hoeveelheid spier kunnen maken u kunt kweken en hoe u snel vet brandt.

 

COA

 

Punt Norm Resultaten
Verschijning Wit poeder Wit poeder
Zuiverheid (HPLC) ≥98.0% 99.2%
Enige Onzuiverheid (HPLC) ≤1.0% 0,2%
Aminozuursamenstelling ±10% van theoretisch Overgegaan
Peptide Inhoud (N%) ≥80.0% 88.6%
Watergehalte (Karl Fischer) ≤6.0% 2.4%
Acetaatinhoud (HPIC) ≤15.0% 6.2%
Massasaldo 95.0~105.0% 102.5%

 

Het Ipamorelin-de Groeihormoon die Peptide Vergelijking vrijgeven:


Ipamorelin is een 3de generatie GHRP achter ghrp-6 en ghrp-2. Ipamorelin heeft zeer gelijkaardige kenmerken van ghrp-2: heeft lipogenic eigenschappen van ghrelin niet en bevordert geen honger. Ipamorelinhandelingen wanneer synergistically toegepast tijdens een de Groeihormoon die Hormoon (GHRH) vrijgeven impuls of wanneer het samen met een GHRH of een analogon zoals Sermorelin of Gewijzigde GRF 1-29 wordt beheerd (de groei factor vrijgeven, aminos 1-29 die).

 

Het synergisme komt zowel wegens de afschaffing van somatostatin als het feit dat ipamorelin de versie van GH per -per-somatotrope verhoogt, terwijl GHRH het aantal somatotropes bevrijdend GH verhoogt. Anderzijds, is Ipamorelin gelijkaardig aan ghrp-6 omdat zij allebei GH bij een zeer gelijkaardige sterkte minus de bijwerkingen dat van ghrp-6 bevrijden. Zowel veroorzaken ghrp-6 als ghrp-2 een versie en een verhoging van cortisol en prolactin niveaus, nochtans bevrijdt Ipamorelin slechts selectief GH bij om het even welke dosis. Ipamorelin deelt gelijkaardige functionaliteit aan Hexarelin en vergeleken bij andere peptides, is het een stabielere vorm van ghrelin en heeft langere halveringstijdperiodes van minstens twee lange uren en veroorzaakt opgewekt secundair effect door neuronen te maken om te worden.

 

Ipamorelin 5mg/Vial Human Growth Peptides Hormone-Supplementen Cas 170851-70-4 0

 

Steroid Betrouwbare Leverancier van China Kungfu

 

Wij verstrekken anabool steroid poeder, half afgewerkte olie, gebeëindigde - producten van steroïden, menselijk de groeihormoon van Hgh, hcg menselijk chorionic gonadotropin, peptides en sarms poeder met hoogte - kwaliteit.

 

Waarom kies ons?

 

1. De waarborgkwaliteit de kwaliteit beantwoordt aan USP-norm. Wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Ons bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001, gekregen en een volledige Q.A. & een Q.C.system gehad.

 

2. Waarborglevering werken wij met rijpe vervoersbedrijven samen en hebben etc. een verscheidenheid van vervoerskanalen, zoals Fedex, USPS, DHL. Er dat wij lokale pakhuizen in de Verenigde Staten, Canada en Europa hebben zij op gewezen, verzekert het die veiligheidslevering van goederen.

 

3. De uitstekende Dienst van onderzoek, orde aan de naverkoopdienst, verlenen wij de afzonderlijke dienst, en beantwoorden om het even welke vragen voor u. En wij zullen het pakket na u orde, u eraan herinneren om te ondertekenen volgen wanneer het aankomt tot u ontvangt.

 

Onthaal aan uw onderzoek. Wij geloven wij uw betrouwbare partner zullen zijn.

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)