De Capsules van Aicaracadesine 10mg 2627-69-2 Sarms voor Spier het Bereiken
1 uitrusting
MOQ
$1
Prijs
Aicar Acadesine 10mg 2627-69-2 Sarms Capsules For Muscle Gaining
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: KungFu Steroid
Certificering: ISO9001, BP, USP, GMP
Modelnummer: Peptides Menselijk de groeihormoon
Hoog licht:

Aicar Acadesine 10mg

,

2627-69-2 Aicar Acadesine

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Perfecte verpakking
Levertijd: Op dezelfde dag wanneer u betaalt
Betalingscondities: Western Union, T/T, MoneyGram, wereldopdracht en Paypal
Levering vermogen: Genoeg
Specificaties
Zuiverheid: 99%
EINECS NR.: Peptides
Productnaam: Verschillende van de de Groeispier HGH van de Types Menselijke Beste Keus het Poedervorm
Pakket: 10IU
Geldige datum: 2 jaar
andere naam: De groeihormoon
Productomschrijving

De Capsules van Aicaracadesine 10mg 2627-69-2 Sarms voor Spier het Bereiken

 

Detail

 

Productnaam Aicar
Aicar CAS 2627-69-2
Aicar Moleculaire Formule C9H14N4O5
Aicarmolecuulgewicht 258.23
Analyse 99%
Moleculaire Structuur
 
Aicarspier die de Analyse Snel Effect 2627-69-2 bereiken van USP Standard 99%
Rang Farmaceutische Rang
levertijd Binnen 24h na uw betaling
Verpakking Discreet pakket voor leveringswaarborg
Leveringstermijnen EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, UPS, Aramex, enz.
Betaling , Geldgram, Bankoverdracht, Bitcoin, Litecoin

 

Beschrijving

 

AICAR (chemische naam: 5-Aminoimidazole-4-carboxamide is ribonucleotide) peptide, die een tussenpersoon binnen de generatie van inosine monofosfaat en direct verwant met metabolische regelgeving is. Het belangrijkste mechanisme dat AICAR gekend is voor is zijn capaciteit om enzymen zowel in intracellular als extracellulaire niveaus te blokkeren, die, op zijn beurt, voor een versnelde stimulatie van van de glucosebegrijpen en verhoging eiwitkinasen in skeletachtige spierweefsel toestaat. Deze twee functies staan voor meer energieomzetting toe, die vet branden en ook helpt output in activiteit ondersteunen. Dit is welke wetenschappers en atleten/bodybuilders in geinteresseerd zijn, maar er zijn sommige verbazende bijwerkingen.

 

Interessant, is AICAR getoond om tegen ischemische verwonding te beschermen. Dit type van verwonding is direct verwant met de beperking van bloed aan weefsels, die ontoereikende hoeveelheden zuurstof en glucose kunnen veroorzaken nodig om het weefsel levend te houden. Dit kan tot trombose, embolieën, en vaatvernauwing leiden. AICAR kan als het stabiliseren peptide voor ischemische episoden worden gebruikt, en het kan voor juiste bloedstroom aan het myocardium (hart) toestaan. Deze functie is zeer interessant, aangezien AICAR fundamenteel zou kunnen worden gebruikt om de hartspier in de nasleep van een hartaanval te behandelen. Dit zou de mogelijkheid voor ischemische verwondingen kunnen verminderen. De abnormale groei van hartweefsels en de functie van de hartklep zijn ook veranderd in dierlijke studies die peptide AICAR gebruikten, die downside is.

 

Dosering

 

De dosering strekt zich van 150 milligrammen (mg) per dag (indien gestapeld met GW) uit, tot 500mg een dag wanneer solo gebruikt. Het overwegen van het feit dat elke fles typisch in 50mg-dosering komt, die vrij duur is, zoals hierboven reeds vermeld. Economisch, houdt het meeste steek om AICAR tijdens de 4 weken in werking te stellen die aan uw concurrentie leiden.

 

Functie

 

AICAR remt sterk de transcriptie van PPARα en coactivation van PPARα. In adipocytestudies is het getoond die lipolysis tegen te werken door isoprenaline veroorzaakt en heeft voorgesteld voor gebruik in het onderzoek van de kinasecascade. Bovendien, wijst het onderzoek erop dat AICAR de differentiatie van 3T3-L1 (Sc-2243) adipocytes blokkeert. De studies tonen aan dat AICAR de activiteit van insuline (Sc-211647) kan nabootsen door AMPK te activeren, en de uitdrukking van pepck-m (PEPCK) en glucose-6-phosphatase (G6Pase) te beïnvloeden. 5 aminoimidazole-4-carboxamideribonucleoside (ZMP) is monophosphorylated derivaat van AICA-Riboside, en het kan als substraat voor aminoimidazolecarboxamide ribonucleotide transformylase/inosine monofosfaatcyclohydrolase (ATIC) dienen.

 

AICAR is een inhibitor van Hsp90, mTOR en het Kinase van p70 S6. De ampère-geactiveerde eiwitkinase (AMPK) functies als een metabolische sensor die lipide en glucosemetabolisme regelt om cellulaire energiehomeostase te handhaven en tegen metabolische stress.AICAR te beschermen is selectieve activator van AMPK in zowel hepatocytes en adipocytes. Bij 0,5 mm het de synthese van vetzuren en sterol remt en reductase HMG-CoA bij rat hepatocytes.AICAR (0,5 mm) remt insuline-bevorderd glucosebegrijpen aan 62% van controles en vermindert GLUT4-translocatie 2,5 vouwen in 3T3-L1 adipocytes buiten werking stelt. Het blokkeert ook de uitdrukking van pro-ontstekingscytokines (TNF-α/IL-1β en IL-6), iNOS, Cox-2, en MnSOD-genen in glial cellen en macrophages door de wegen van NFκB te remmen en C/EBP-.

 

COA

 


Punt

Specificatie

Resultaat
Verschijning Wit poeder Voldoet
Verwante substantie (HPLC) Totale onzuiverheid ≤0.5%
Maximum enige onzuiverheid ≤0.1%
0,2%
0,06%
Geur Kenmerk Voldoet
Analyse 99% 99.8%
Zeefanalyse 100% gaan netwerk 80 over Voldoet
Verlies bij het Drogen
Residu op Ontsteking
≤1.0%
≤1.0%
0,12%
0,09%
Heavy metal <10ppm> Voldoet
Zoals <0> 0.05ppm
Pb <0> 0.05ppm
CD <0> 0.05ppm
Overblijvende Oplosmiddelen <100ppm> Voldoet
Overblijvend Pesticide Verbied Voldoet
Totale Plaattelling <1000cfu> Voldoet
Gist & Vorm <100cfu> Voldoet
E.Coli Verbied Voldoet
Salmonella's Verbied Voldoet

 

Steroid Betrouwbare Leverancier van China Kungfu

 

Wij verstrekken anabool steroid poeder, half afgewerkte olie, gebeëindigde - producten van steroïden, menselijk de groeihormoon van Hgh, hcg menselijk chorionic gonadotropin, peptides en sarms poeder met hoogte - kwaliteit.

 

Waarom kies ons?

 

1. De waarborgkwaliteit de kwaliteit beantwoordt aan USP-norm. Wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Ons bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001, gekregen en een volledige Q.A. & een Q.C.system gehad.

 

2. Waarborglevering werken wij met rijpe vervoersbedrijven samen en hebben etc. een verscheidenheid van vervoerskanalen, zoals Fedex, USPS, DHL. Er dat wij lokale pakhuizen in de Verenigde Staten, Canada en Europa hebben zij op gewezen, verzekert het die veiligheidslevering van goederen.

 

3. De uitstekende Dienst van onderzoek, orde aan de naverkoopdienst, verlenen wij de afzonderlijke dienst, en beantwoorden om het even welke vragen voor u. En wij zullen het pakket na u orde, u eraan herinneren om te ondertekenen volgen wanneer het aankomt tot u ontvangt.

 

Onthaal aan uw onderzoek. Wij geloven wij uw betrouwbare partner zullen zijn.

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)