1-test Steroid Mondelinge Pillen Dihydroboldenone van CYP DHB 10mg voor het Ophopen van Cyclushormoon
10 gram
MOQ
Negotiate
Prijs
1-Test Cyp DHB 10mg Steroid Oral Pills Dihydroboldenone For Bulking Cycle Hormone
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: KungFu Steroid
Certificering: ISO9001, BP,USP,GMP
Modelnummer: CAS 1965-6-5
Hoog licht:

10mg Steroid Mondelinge Pillen

,

Steroid Mondelinge Pillen Dihydroboldenone

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Perfecte verpakking
Levertijd: Lever op dezelfde dag goederen wanneer u betaalt
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bitcoin, worldremit en Paypal
Levering vermogen: Genoeg
Specificaties
Kleur: Wit
Vorm: Poeder
E-mail: anne@kungfu-steroid.com
Whatsapp: +8613486829776
Naam: DHB
Gebruik: De spiergroei, Bodybuilding, Gewichtsverlies
Productomschrijving

1-test Steroid Mondelinge Pillen Dihydroboldenone van CYP DHB 10mg voor het Ophopen van Cyclushormoon

 

1-testosteron Cypiontae

 

Dihydroboldenone is namelijk beschikbaar in talrijke verschillende esters. Cypionate, het Ethylcarbonaat, Propyl Carbonaat, en het Propionaat, onder andere, zijn allen beschikbaar voor gebruik met de drug. Aangezien elk elkaar altijd geen echte voordelen over buiten het duidelijke verschillende actieve leven dat elk heden en hoeveelheid tijd aanbiedt dat het voor het lichaam neemt om de drug van het volledig te elimineren. Grotendeels, zullen de gebruikers hun die keus willen hebben door de injectiefrequentie wordt gedicteerd waarmee zij willen behandelen wanneer het gebruiken van de samenstelling, maar natuurlijk, zij ook waarschijnlijk zullen beperkt worden door die die van hen ter beschikking worden gesteld. GP is 1-test CYP een product dat 200mg van Dihydroboldenone Cypionate bevat.

 

Anecdotally heeft sommige gebruikers erop gewezen dat de post-injectiepijn met dihydroboldenone een kwestie voor wat kan worden. Het verdunnen van de drug met of een andere injecteerbare drug of één of ander ander type van steriele olie schijnt om minstens sommige van dit ongemak te verminderen. Het gebruikte type van ester schijnt niet om deze pijn voor de gebruikers te ontkennen die het, nochtans ervaren.

 

het 1-testosteron is nog beschikbaar op de zwarte markt als injecteerbaar 1 testosteron cypionate. Terwijl 1 testosteron en zijn directe prohormone 1 androstenediol worden verboden, is 1-DHEA (1-androsterone) nog juridisch beschikbaar en zet in 1 testosteron in een proces om in twee stappen.

 

Voordeel

 

Dihydroboldenone, terwijl niet overdreven androgeen, is machtige anabool. Men heeft aangetoond dat de drug uiterst goed en selectief aan de androgen receptor bindt en androgen receptortransactivation van afhankelijke verslaggeversgenen bevordert. Dit vergelijkt aan een drug die de capaciteit bezit om de significante spiergroei te bevorderen terwijl het veroorzaken van geen androgene bijwerkingen. Ook, aromatiseert het niet en daarom zijn de estrogenic bijwerkingen zoals gynecomastia en waterbehoud geen zorg voor gebruikers. Het is getoond om veruit anaboler te zijn dan dergelijke samenstellingen zoals boldenone, nandrolone, en zelfs testosteron zelf. Duidelijk is dit van groot voordeel aan vele atleten.

 

Gebruik/het Doseren

 

Zoals die voor specifieke dosering met deze drug wordt gebruikt, wordt het lage eind hoofdzakelijk verondersteld om 300-400mg een week voor mannelijke gebruikers te zijn. Voor wijfjes, zijn de gebruikelijke regels met dihydroboldenone van toepassing aangezien zij met andere drugs doen. Overal van 25-100mg per week een goed uitgangspunt voor de meerderheid van vrouwelijke gebruikers zou zijn die weinig hebben om ervaring met anabole drugs te matigen.

 

De frequentie van het doseren met dihydroboldenone hangt van de ester af met de samenstelling wordt gebruikt die. Schijnbaar is de populairste huidige ester om de drug met te produceren cypionate. Typisch, zouden de mannetjes een dosering van 200-400mg Dihydroboldenone Cypionate een week gebruiken. Geen kwestie welke ester gebruikt nochtans dezelfde regels zoals met een andere drug in termen van de frequentie van beleid van toepassing zou zijn moest vrij stabiele bloedniveaus van de samenstelling handhaven.

 

Mondeling, heeft 1 testosteron een zeer korte halveringstijd en is niet zeer bioavailable omdat het wordt geméthyleerd om geen analyse door de lever te vermijden. Wanneer 1 testosteron als transdermal (geabsorbeerd door de huid) wordt beheerd, wordt de biologische beschikbaarheid verhoogd maar zijn korte halveringstijd is nog een kwestie. 1 testosteron werd ook verkocht als injecteerbaar als 1 testosteron cypionate, dat zeer halveringstijd tot ongeveer 4-5 dagen verhoogde, die tot dit maken de meest efficiënte manier om 1 testosteron te gebruiken. Wanneer ingespoten, slechts is 100-200mg/week nodig voor een efficiënte cyclus.

 

1-test Steroid Mondelinge Pillen Dihydroboldenone van CYP DHB 10mg voor het Ophopen van Cyclushormoon 0

 

Naam specificaties
GETROPIN 10IU/3.7mg/vial, 10vial/box
TAITROPIN 10IU/3.7mg/vial, 10vial/box
PINmgf 1mg.2mg/vial, 10vials/box
MGF 1mg.2mg/vial, 10vial/box
Ghrp-6 1mg.2mg/vial, 10vial/box
Ghrp-2 1mg.2mg/vial, 10vial/box
Mod.-GRF 1-29 1mg
Cjc-1295 (zonder DAC) 1mg.2mg.5mg/vial, 10vial/box
CJC-1295 (DAC) 1mg.2mg.5mg/vial, 10vial/box
Cjc-1293 1mg, 2mg, 10vial/box
MT2 2mg/vial, 10vial/box
Tb-500 (Thymosin Bèta 4) 20mg/T, 100t/box
2mg, 10mg
PT-141 0.5mg/10mg/vial, 10vial/box
GRF 1-29 100mcg/vial, 10vial/box
GRF (1-44) 100mcg/vial, 10vial/box
DSIP 1mg/vial, 10vial/box
follistatin-344 3000iu/vial*10vial
Ipamorelin 10mg/T, 100T/box
Melanotan 10mg/T, 100T/box
Melanotan-1 10mg/T, 100T/box
Melanotan-2 4mg/T 100T/box
2mg/T, 100T/box

 

Steroid Betrouwbare Leverancier van China Kungfu

 

Wij verstrekken anabool steroid poeder, half afgewerkte olie, gebeëindigde - producten van steroïden, menselijk de groeihormoon van Hgh, hcg menselijk chorionic gonadotropin, peptides en sarms poeder met hoogte - kwaliteit.

 

Waarom kies ons?

 

1. De waarborgkwaliteit de kwaliteit beantwoordt aan USP-norm. Wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Ons bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001, gekregen en een volledige Q.A. & een Q.C.system gehad.

 

2. Waarborglevering werken wij met rijpe vervoersbedrijven samen en hebben etc. een verscheidenheid van vervoerskanalen, zoals Fedex, USPS, DHL. Er dat wij lokale pakhuizen in de Verenigde Staten, Canada en Europa hebben zij op gewezen, verzekert het die veiligheidslevering van goederen.

 

3. De uitstekende Dienst van onderzoek, orde aan de naverkoopdienst, verlenen wij de afzonderlijke dienst, en beantwoorden om het even welke vragen voor u. En wij zullen het pakket na u orde, u eraan herinneren om te ondertekenen volgen wanneer het aankomt tot u ontvangt.

 

Onthaal aan uw onderzoek. Wij geloven wij uw betrouwbare partner zullen zijn.

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)