Vette het Verlies Injecteerbare Anabole Steroïden Stanolone 100 van DHT 100mg/Ml Dht Cas 521-18-6 Magere Spier
10 gram
MOQ
Negotiate
Prijs
DHT 100mg/Ml Dht Fat Loss Injectable Anabolic Steroids Stanolone 100 Cas 521-18-6 Lean Muscle
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: KungFu Steroid
Certificering: ISO9001, BP,USP,GMP
Modelnummer: 521-18-6
Hoog licht:

100mg/Ml injecteerbare Anabole Steroïden

,

521-18-6 injecteerbare Anabole Steroïden

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Perfecte verpakking
Levertijd: Lever op dezelfde dag goederen wanneer u betaalt
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bitcoin, worldremit en Paypal
Levering vermogen: Genoeg
Specificaties
kleur: Wit
Vorm: oliënsteroïden
e-mail: anne@kungfu-steroid.com
Whatsapp: +8613486829776
Productomschrijving

Vette het Verlies Anabole Steroïden Stanolone 100 Cas van DHT 100mg/ml Dht: 521-18-6 magere Spier

 

Stanolone bevordert mannelijke seksualiteit en reproductieve orgaanontwikkeling, en handhaaft een staat van rijpheid. Androstanolone is chemisch identiek aan DHT. DHT wordt hoofdzakelijk gevormd in de testikels, de haarfollikelen, de bijnieren en de prostaat en wanneer het testosteron met een enzym in het lichaam in wisselwerking staat geproduceerd, bevordert DHT eiwitsynthese.

Gegevens van het Poeder van Stanolone Androstanolone
Identiteitskaart van Androstanolonecas: 521-18-6
Androstanolone M.F.: C19H30O2
Androstanolone M.W.: 290.44
Androstanolonezuiverheid: 99.15% door HPLC
Androstanolone smeltpunt: 179.0~180.5°C
Androstanoloneverschijning: Wit kristallijn poeder.
Algemene Informatie van Stanolone-Poeder
Androstanolone bootst eigen DHT van het lichaam na (dihydrotestosterone) die, zoals wij het weten, door de omzetting van testosteron wordt gevormd. Wat roepen Androstanolone een synthetische vorm van DHT (dihydrotestosterone). Andro-Stanolone heeft een overheersend androgeen effect toe te schrijven aan zijn structuur het niet in oestrogeen kan worden omgezet.
Snelle macht en spiermassa. Androstanolone is van weinig waarde. Androstanolone voor de concurrentiesteroïden wordt gebruikt aangezien het helpt om een hardere spier en een lager vetgehalte uit hogere androgen niveaus te verkrijgen zonder het aromatiseren. die
Vele atleten gebruikten Stanolone tijdens opleiding voor het smeren van geteste kampioenschappen aangezien de substantie kortstondig is en de testosteron en epitestosteronewaarde wordt niet beïnvloed.
De injecteerbare Androstanolone-versie is lever geen gifstof. Androstanolone wordt zelden vandaag gebruikt door atleten en Concurrenten, aangezien zij verkiezen om dadelijk meer beschikbare Masterone in plaats daarvan te gebruiken.

 

Tanolonedht Gebruik:


Andractim is gebruikt met wat succes om gyno in mannetjes te verminderen. Zijn mogelijke dat het verminderen van het doorgeven van DHT-Niveaus Gyno kan veroorzaken, en zeker androgen therapie met DHT-derivaten is gevonden voor behandeling van gyno nuttig… zo zijn zeer logisch dat een actuele DHT een goede weddenschap voor Anabole/Androgene Steroïden veroorzaakte Gyno zou zijn.

 

Stanolonedht Toepassing:

 

DHT is beschikbaar in farmaceutische formuleringen voor medisch gebruik als androgen of anabool-androgene steroïden (AAS). Wanneer gebruikt als drug, wordt het bedoeld als androstanolone of als stanolone. De beschikbaarheid van farmaceutische DHT is beperkt; het is niet beschikbaar in de Verenigde Staten of Canada, maar is beschikbaar in bepaalde Europese landen, met inbegrip van het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, België, en Luxemburg. De merknamen van DHT omvatten Anaboleen, Anabolex, Anaprotin (het UK), Andractim (vroeger androGel-DHT) (Fr, BE, LU), Androlone, Apeton, Gelovit (S), Neodrol, Ophtovital, (DE), Pesomax (IT), Stanaprol, en Stanolone, onder andere. De beschikbare formuleringen van DHT omvatten mond of sublingual tabletten (Anabolex, Stanolone), actuele gelen (Andractim, Gelovit, Ophtovital), en, als esters in olie, injectables zoals dihydrotestosteronpropionaat (Pesomax) en dihydrotestosteron valeriaanester (Apeton). De esters van DHT doen dienst als prodrugs van DHT in het lichaam en hebben een langdurig depot wanneer gegeven via intramusculaire injectie. Dihydrotestosteronbenzoate (ermalone-Ampère, Hermalone, Sarcosan) en dihydrotestosteron enanthate (Anaboleen-Depot) is extra DHT-esters die ook beschikbaar voor medisch gebruik zijn, terwijl een paar anderen, met inbegrip van dihydrotestosteron acetaat, dihydrotestosteron butyraat, en dihydrotestosteron formate, werden ontwikkeld maar nooit op de markt werden gebracht.

 

Farmaceutische DHT wordt gebruikt hoofdzakelijk in de behandeling van mannelijke hypogonadism. Het was in ontwikkeling in een actuele formulering voor de behandeling van cachexie in kankerpatiënten, en bereikte uiteindelijk fase III klinische proeven voor deze aanwijzing, maar werd niet met deze bedoeling geïntroduceerd. Hoewel DHT zelf niet voor de behandeling van cachexie is goedgekeurd, wordt een mondeling actief synthetisch derivaat van DHT, oxandrolone (2-oxa-17α-methyl-DHT), goedgekeurd en voor deze aanwijzing gebruikt.

 

Vette het Verlies Injecteerbare Anabole Steroïden Stanolone 100 van DHT 100mg/Ml Dht Cas 521-18-6 Magere Spier 0

 

Productnaam

Concentratie

(mg/ml)

Testosteron Enanthate 250 mg/ml
300 mg/ml
400 mg/ml
Testosteronpropionaat 100 mg/ml
200 mg/ml
Testosteron Cypionate 200 mg/ml
250 mg/ml
300 mg/ml
Sustanon250 250 mg/ml
400 mg/ml
Equipoise 200 mg/ml
300 mg/ml
Nandrolone Decanoate 200 mg/ml
250 mg/ml
300 mg/ml
Nandrolone Phenylpropionate 200 mg/ml
Trenboloneacetaat 100 mg/ml
200 mg/ml
Trenbolone Enanthate 100 mg/ml
200 mg/ml
Drostanolone Enanthate 100 mg/ml
200 mg/ml

Drostanolonepropionaat

(Masteron)

100 mg/ml
200 mg/ml
Methenolone Enanthate 100 mg/ml
200 mg/ml

 

Steroid Betrouwbare Leverancier van China Kungfu

 

Wij verstrekken anabool steroid poeder, half afgewerkte olie, gebeëindigde - producten van steroïden, menselijk de groeihormoon van Hgh, hcg menselijk chorionic gonadotropin, peptides en sarms poeder met hoogte - kwaliteit.

 

Waarom kies ons?

 

1. De waarborgkwaliteit de kwaliteit beantwoordt aan USP-norm. Wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Ons bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001, gekregen en een volledige Q.A. & een Q.C.system gehad.

 

2. Waarborglevering werken wij met rijpe vervoersbedrijven samen en hebben etc. een verscheidenheid van vervoerskanalen, zoals Fedex, USPS, DHL. Er dat wij lokale pakhuizen in de Verenigde Staten, Canada en Europa hebben zij op gewezen, verzekert het die veiligheidslevering van goederen.

 

3. De uitstekende Dienst van onderzoek, orde aan de naverkoopdienst, verlenen wij de afzonderlijke dienst, en beantwoorden om het even welke vragen voor u. En wij zullen het pakket na u orde, u eraan herinneren om te ondertekenen volgen wanneer het aankomt tot u ontvangt.

 

Onthaal aan uw onderzoek. Wij geloven wij uw betrouwbare partner zullen zijn.

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)