50mg/Ml van de Steroïdenstanozolol van oliebasis 10418-03-8 Injecteerbare Anabole Opschorting sts-50 het Androgene Steroid Anti Verouderen
500ml
MOQ
$1
Prijs
50mg/Ml Oil Base 10418-03-8 Injectable Anabolic Steroids Stanozolol Suspension STS-50 Androgenic Steroid Anti Aging
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Pharma Grade
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: 10418-03-8
Hoog licht:

10418-03-8 injecteerbare Anabole Steroïden

,

50mg/Ml injecteerbare Anabole Steroïden

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Foliezak of ander discreelty pakket, die de ordehoeveelheid overeenstemmen en verschillend land.
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bankoverdracht, Bitocin
Levering vermogen: 1000kg/month
Specificaties
Naam: Winstrol20mg pillen
andere naam: Stanozolol50mg pillen
Kwaliteit: 99.5%
CAS: 10418-03-8
Gebruik: wettelijke mondelinge steroïden
Eigenschap: Bodybuilding
Productomschrijving

Van de de oliebasis van de Stanozololopschorting 50mg/ml Cas 10418-03-8 Injecteerbare Anabole Androgene Steroid anti-Veroudert sts-50

 

Stanozololopschorting

Alias: Winstrol; Stromba

CAS No: 10418-03-8

Zuiverheid: 99%

MF: C21H32N2O

Mw: 328.49

Einecs Nr: 233-894-8

MOQ (minimumordehoeveelheid): 10gram

Norm: Ondernemingsnorm

Verschijning: Wit kristallijn poeder.

Gebruik: Stanazol - Winstrol is de handelsnaam voor anabole steroid Stanazol. Dit is het populairste derde en wijd gebruikte anabole steroïden in al geschiedenis en in de gehele wereld; En is zeer algemeen gebruikte anabole steroïden voor scherpe cycli.

 

Beschrijving:

Winstrol of Stanozolol zijn anabole steroïden voor dun en hard, wordt het hoofdzakelijk gebruikt als mond tijdens de gekronkelde cyclus om lichaamsvet te verliezen. Het is een variant van dihydrotestosterone (DHT), zodat kunt u gelijkaardige voordelen van vet verlies verwachten gelijkend op een andere DHT-Afgeleide steroïden. Voor de meeste gebruikers, is dit een goedkoper alternatief, en natuurlijk is het meer in de zwarte markt. wegens de wijziging van A is de ring, dit zeer unieke steroïden met een zeer unieke scherpe capaciteit. Welke merkenwinstrol wordt snijden hoogste drie steroïden op de markt.

 

Als de meeste op DHT betrekking hebbende steroïden, moet u niet zich over het omzetten van winstrol in oestrogeen ongerust maken. Er is een interessant feit dat stanozolol nooit heeft vermeld dat het de capaciteit heeft om het niveau van high-density lipoproteïne (HDL) te verminderen en het niveau van low-density lipoproteïne (LDL) te verhogen, dat is waar alle steroid gebruikers van het kunnen profiteren. Hoewel het probleem van HDL/LDL-wetenschappelijke waarde nog niet heeft, komt het hoofdzakelijk uit geruchten.

 

Winstrol heeft de unieke capaciteit om de hoeveelheid geslachts hormoon-bindende globuline (SHBG) te verminderen, meer dan een andere steroïden op de markt. SHBG is een hormoon dat aan andere steroïden in uw cyclus bindt en het nutteloos maakt; in eenvoudige termen, maakt het teveel steroïden nutteloos omdat het hen zal neutraliseren. Nochtans, staat stanozolol u toe om veelvoudige steroïden in uw cyclus zonder de behoefte te stapelen om de dosis te verminderen. Een interessante stapel zou winstrol en proviron zijn, toelatend SHBG om worden geminimaliseerd en maximaliserend lijnbeschikbaarheid.

 

Wanneer gebruikt in een scherpe cyclus, neigt de gebruiker dunner te worden, vooral wanneer gestapeld met de anus. Nochtans, in een langere periode, kan de intensere uitbreidingscyclus, winstrol niet de beste keus zijn. waarom niet? Hoofdzakelijk wegens gezamenlijke problemen. Wanneer het gebruiken van winstrol, melden de mensen vaak „droge“ en pijnlijke verbindingen. Hoewel dit in het scherpe stadium aanvaardbaar is, waar het gewichtheffen lichter is, maar in de vette fase, kan de strenge en gewichtsaanwinst gezamenlijke problemen veroorzaken, wat onaanvaardbaar is.

 

Toepassingen:

Het mondelinge gebruik van stanozolol kan een diepgaande invloed op niveaus van SHBG (geslachts hormoon-bindende globuline) ook hebben. Dit is een kenmerk van alle anabole/androgene steroïden, nochtans in dit verband maken zijn kracht en vorm van beleid Winstrol bijzonder opmerkelijk. Sinds plasma bindende proteïnen zoals SHBG-handeling steroid hormonen tijdelijk om te beperken van het uitoefenen van activiteit, zou dit effect een groter percentage van vrij (unbound) steroid hormoon in het lichaam verstrekken. Dit kan een efficiënt mechanisme bedragen waarin stanozolol de kracht van gelijktijdig gebruikte steroïden kon verhogen. Dit doel bevorderen kon men ook toevoeging Proviron, die een uiterst hoge affiniteit voor SHBG heeft. Deze affiniteit kan Proviron veroorzaken om andere zwakkere substraten voor SHBG (zoals testosteron) te verplaatsen, een ander mechanisme waarin het vrije hormoonniveau kan worden verhoogd. Toevoegen van Winstrol en Proviron aan uw volgende testosteroncyclus kan daarom zeer nuttig blijken, duidelijk verbeterend de vrije staat van dit machtige spier de bouwandrogen.

 

50mg/Ml van de Steroïdenstanozolol van oliebasis 10418-03-8 Injecteerbare Anabole Opschorting sts-50 het Androgene Steroid Anti Verouderen 0

 

Productnaam

Concentratie

(mg/ml)

Testosteron Enanthate 250 mg/ml
300 mg/ml
400 mg/ml
Testosteronpropionaat 100 mg/ml
200 mg/ml
Testosteron Cypionate 200 mg/ml
250 mg/ml
300 mg/ml
Sustanon250 250 mg/ml
400 mg/ml
Equipoise 200 mg/ml
300 mg/ml
Nandrolone Decanoate 200 mg/ml
250 mg/ml
300 mg/ml
Nandrolone Phenylpropionate 200 mg/ml
Trenboloneacetaat 100 mg/ml
200 mg/ml
Trenbolone Enanthate 100 mg/ml
200 mg/ml
Drostanolone Enanthate 100 mg/ml
200 mg/ml

Drostanolonepropionaat

(Masteron)

100 mg/ml
200 mg/ml
Methenolone Enanthate 100 mg/ml
200 mg/ml

 

Steroid Betrouwbare Leverancier van China Kungfu

 

Wij verstrekken anabool steroid poeder, half afgewerkte olie, gebeëindigde - producten van steroïden, menselijk de groeihormoon van Hgh, hcg menselijk chorionic gonadotropin, peptides en sarms poeder met hoogte - kwaliteit.

 

Waarom kies ons?

 

1. De waarborgkwaliteit de kwaliteit beantwoordt aan USP-norm. Wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Ons bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001, gekregen en een volledige Q.A. & een Q.C.system gehad.

 

2. Waarborglevering werken wij met rijpe vervoersbedrijven samen en hebben etc. een verscheidenheid van vervoerskanalen, zoals Fedex, USPS, DHL. Er dat wij lokale pakhuizen in de Verenigde Staten, Canada en Europa hebben zij op gewezen, verzekert het die veiligheidslevering van goederen.

 

3. De uitstekende Dienst van onderzoek, orde aan de naverkoopdienst, verlenen wij de afzonderlijke dienst, en beantwoorden om het even welke vragen voor u. En wij zullen het pakket na u orde, u eraan herinneren om te ondertekenen volgen wanneer het aankomt tot u ontvangt.

 

Onthaal aan uw onderzoek. Wij geloven wij uw betrouwbare partner zullen zijn.

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)