TU250 van de Injectiebodybuilding van testosteronundecanoate van de de Spieraanwinst het Gewichtsverlies 250mg/Ml CAS 5949-44-0
500mg
MOQ
negotiable
Prijs
TU250 Testosterone Undecanoate Injection Bodybuilding Muscle Gain Weight Loss 250mg/Ml CAS 5949-44-0
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Pharma Grade
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: 5949-44-0
Hoog licht:

testosteron undecanoate injectie

,

TU250 de Injectie van testosteronundecanoate

,

5949-44-0 de Injectie van testosteronundecanoate

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: verpakt in foliezak
Levertijd: Binnen 3 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, bankoverdracht en bitcoin
Levering vermogen: Discreet verpakkend en verzeker 100%-veiligheid aan douane
Specificaties
Naam:: Het poeder van testosteronundecanoate
Andere naam:: Test Undecanoate
Zuiverheid:: 99%
CAS: 5949-44-0
Gebruik: ruw testosteronpoeder
Eigenschap: Natuurlijk en Gezond
Productomschrijving

TU250 van de Injectiebodybuilding van testosteronundecanoate van de de Spieraanwinst het Gewichtsverlies 250mg/Ml CAS 5949-44-0

 

Gebeëindigde productsTestosterone Undecanoate/Andriol 250mg/ml

 

Productnaam: Testosteron Undecanoate
Alias: Andriol
CAS No: 5949-44-0
Einecs Nr: 227-712-6
MF: C30H48O3

Mw: 456.7
Zuiverheid: 99%
Verschijning: wit poeder

Gebruik: Kan de mannelijke groei, mannelijke secundaire seksuele kenmerken en testicular, paraglandal structuurontwikkeling bevorderen, eiwitsynthese bevorderen, om decompositie te verminderen, immune functie verbeteren, de beengroei bevorderen, erythropoiesis bevorderen, remming van gonadotropin afscheiding, remming van vrouwelijke Hormoonafscheiding terugkoppelen.

De klinische therapie van de testosteronvervanging voor mannelijke seksuele dysfunctie, zoals testicular resectie, geen testicular ziekte, endocriene impotentie, slijmachtige dysfunctie, mannelijke seniele symptomen (zoals verlies van libido, geestelijke en fysieke zwakheid) en wegens spermatogenesedysfunctie die wat onvruchtbaarheid veroorzaken. Kan ook voor osteoporose worden gebruikt door androgen deficiëntie wordt veroorzaakt die.

 

Andriol introduceert:

 

Andriol is een mondeling testosteronproduct die uit testosteron bestaan undecanoate. Het is gebaseerd en verzegeld die op oliezuur in capsules, met 40mg worden aangevuld. Wanneer het estergewicht wordt verminderd, bereikt de dosis elke capsule 25 mg testosteron.

 

Andriol werd ontwikkeld door drugbedrijf Organon, en het werd begin de jaren tachtig aangeboden. Het belangrijkste doel van de drug is een mondelinge testosteronversie te verstrekken die niet de lever overgaat. Bovendien het idee is anabole androgene mondelinge steroïden te creëren die in mannelijke androgen vervangingstherapie en/of hypogonadism bij mensen met laag testosteron kunnen worden gebruikt. Met het huidige succes van lokale drugs, zoals androgel, heeft andriol weinig populariteit verloren.

 

Andriolfunctie:

 

In tegenstelling tot andere mondelinge steroïden, gaat de placebo niet door de lever, maar door het lymfatische systeem over. Dit staat steroïden toe om door de lever worden vernietigd en de bloedsomloop volledig in te gaan. Interessant, zal het het van 17 aa of andere geméthyleerde steroïden scheiden.

 

Voor het bodybuilding

 

Het testosteron is het mannelijke hormoon verantwoordelijk voor het krijgen van spier, verliezend vet, bereikend sterkte en andere menselijk-als kenmerken. De bodybuilders zullen hormonen zoals testosteron als prestaties gebruiken die drug in de cyclus verbeteren. In het algemeen, kan het zuivere testosteron als brandkast en laag-kantbenadering in een cyclus worden gebruikt om een testbasis te verkrijgen.

 

Hoewel het als zwakke steroïden wordt beschouwd, maar wanneer gebruikt bij hogere dosissen, zal maleolol nog een positief effect op terugwinning, oefening en seksualiteit hebben. De menu's die niet willen worden ingespoten of wegens allergieën of geschikt gebruik van actueel gebruik kunnen mondeling en triol zonder vrees gebruiken om hun lever te beschadigen.

 

Het is niet raadzaam om alleen andriol in werking te stellen omdat het te zwak is om de resultaten te zien. Als u het niet stapelt, zult u het resultaat gelijkwaardig zien aan alleen het gebruiken proviron.

 

TU250 van de Injectiebodybuilding van testosteronundecanoate van de de Spieraanwinst het Gewichtsverlies 250mg/Ml CAS 5949-44-0 0

 

Productnaam

Concentratie

(mg/ml)

Testosteron Enanthate 250 mg/ml
300 mg/ml
400 mg/ml
Testosteronpropionaat 100 mg/ml
200 mg/ml
Testosteron Cypionate 200 mg/ml
250 mg/ml
300 mg/ml
Sustanon250 250 mg/ml
400 mg/ml
Equipoise 200 mg/ml
300 mg/ml
Nandrolone Decanoate 200 mg/ml
250 mg/ml
300 mg/ml
Nandrolone Phenylpropionate 200 mg/ml
Trenboloneacetaat 100 mg/ml
200 mg/ml
Trenbolone Enanthate 100 mg/ml
200 mg/ml
Drostanolone Enanthate 100 mg/ml
200 mg/ml

Drostanolonepropionaat

(Masteron)

100 mg/ml
200 mg/ml
Methenolone Enanthate 100 mg/ml
200 mg/ml

 

Steroid Betrouwbare Leverancier van China Kungfu

 

Wij verstrekken anabool steroid poeder, half afgewerkte olie, gebeëindigde - producten van steroïden, menselijk de groeihormoon van Hgh, hcg menselijk chorionic gonadotropin, peptides en sarms poeder met hoogte - kwaliteit.

 

Waarom kies ons?

 

1. De waarborgkwaliteit de kwaliteit beantwoordt aan USP-norm. Wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Ons bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001, gekregen en een volledige Q.A. & een Q.C.system gehad.

 

2. Waarborglevering werken wij met rijpe vervoersbedrijven samen en hebben etc. een verscheidenheid van vervoerskanalen, zoals Fedex, USPS, DHL. Er dat wij lokale pakhuizen in de Verenigde Staten, Canada en Europa hebben zij op gewezen, verzekert het die veiligheidslevering van goederen.

 

3. De uitstekende Dienst van onderzoek, orde aan de naverkoopdienst, verlenen wij de afzonderlijke dienst, en beantwoorden om het even welke vragen voor u. En wij zullen het pakket na u orde, u eraan herinneren om te ondertekenen volgen wanneer het aankomt tot u ontvangt.

 

Onthaal aan uw onderzoek. Wij geloven wij uw betrouwbare partner zullen zijn.

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)