SU 400 van het de Steroïdentestosteron van de Spiergroei Steroïden 400 Mg/ml SUS van Sustanon
500ml
MOQ
$1
Prijs
SU 400 Muscle Growth Steroids Testosterone Sustanon Steroid 400 Mg/Ml SUS
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: KungFu Steroid
Certificering: ISO9001, BP, USP, GMP
Modelnummer: SU 400
Hoog licht:

SU 400 de Steroïden van de Spiergroei

,

400 Mg/ml de Steroïden van de Spiergroei

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Perfecte verpakking
Levertijd: Lever op dezelfde dag goederen wanneer u betaalt
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bitcoin, worldremit en Paypal
Levering vermogen: Genoeg
Specificaties
Naam: SU 400
Zuiverheid: 99%
Rangnorm: Geneeskunderang
Gepaste volgorde: keur goed
Product: Half afgewerkte steroid olie
Productomschrijving

De Steroïden SU 400 Steroïden 400 Mg/ml SUS van de spiergroei van Testosteronsustanon

 

Product: Su-400 Bevat: 400 Mg/ml
Verschijning: Geelachtige Olie Andere Naam: Tren-test Depot 400
Rang: Medische Rang Type: Injectie


Gevolgen van Testosteron Enanthate:

 

Als u aan laag testosteron lijdt betekenen de gevolgen van Testosteron Enanthate eenvoudig u niet meer zult lijden aan laag testosteron. De symptomen verbonden aan de voorwaarde zullen verdwijnen en elke één van die gebieden van uw leven zal worden verbeterd. Als u aan laag testosteron lijdt, zou u ook moeten weten dat het enige ding dat volledig de voorwaarde zal verhelpen directe testosterontherapie door hormonen zoals Testosteron Enanthate is.

 

Voor de prestaties die atleet verbeteren, zullen de gevolgen van Testosteron Enanthate hoogst veelzijdig zijn en zullen zich over alle aspecten van prestaties uitrekken. De richting u gaat zal bij uw dieet en de opleiding afhankelijk zijn. Dit is het ophopen steroïden of geen scherpe steroïden; het is eenvoudig steroïden die alle doeleinden van aanvulling kunnen dienen.

 

Voor het individu buiten het seizoen, zijn er zeer weinig anabole steroïden die de magere weefselgroei zoals Testosteron Enanthate kunnen bevorderen. Het individu zal op ruwe grootte aan een significant tarief kunnen zo inpakken zolang de adequate calorieën worden verbruikt. U moet nog eten om te groeien en u zult nog moeten opleiden. Dit is geen magisch supplement noch zijn er magisch om het even wat over anabole steroïden ondanks de populaire waarneming. Aangezien u op heel wat grootte zult kunnen inpakken, als bonus zult u dit met minder lichaamsvetaccumulatie kunnen doen die anders zou voorkomen. De hoge niveaus van testosteron zullen het totale metabolische tarief van het individu enorm verbeteren. Dit is geen vergunning zonder eind in gezicht te eten, kunt u vet nog bereiken maar u zou beter gebruik van uw calorieën moeten kunnen maken.

 

Dan hebben wij de scherpe die cyclus en de hoge niveaus van testosteron door Testosteron Enanthate wordt verstrekt kunnen onschatbaar blijken te zijn. om lichaamsvet te verliezen moeten wij meer calorieën branden dan wij verbruiken. U kunt het gezondste voedsel ter wereld eten en vier uren uitoefenen per dag, maar als u verbruikt meer dan u brandt u zult verliezen geen vet. wegens de noodzakelijke warmtebeperking, dit kan onze magere spiermassa op risico zetten. Het lichaam zal nemen wat het zijn energiebehoeften van moet overal ontmoeten het het kan krijgen en dit spierweefsel kan omvatten. Een goed gepland dieet zal worden ontworpen om lichaamsvet niet spier te branden, maar aangezien wij magerder worden zal het lichaam beginnen bewarend het lichaamsvet toe te schrijven aan zijn overlevingsinstinct en zal nemen wat het van spierweefsel vergt. Door met Testosteron Enanthate aan te vullen, zal de uitgesproken verhoging van anabole actie dit magere weefsel beschermen en zal wij brandt slechts lichaamsvet verzekeren. Het zal ook ons zeer verbeterd metabolisme zien zodat wij lichaamsvet aan een efficiënter tarief branden.

 

De definitieve gevolgen van Testosteron Enanthate zullen door die allemaal worden genoten van wie de steroïden ongeacht hun direct doel van gebruik gebruiken. De hoge testosteronniveaus zullen in grotere spierduurzaamheid resulteren. U zult niet zoals snel afmatten en zult de capaciteit hebben om meer werk te doen. U zult ook vinden uw totaal tarief van terugwinning zeer beter is, dat essentieel is te vorderen. Vooruitgang wordt niet geboekt in de gymnastiek. Wanneer wij opleiden scheuren wij eigenlijk onderaan spierweefsel. Het is door terugwinning dat wij vorderen. Dit maakt samenstellingen zoals Testosteron Enanthate niet alleen onschatbaar aan bodybuilders en recreatieve gymnastiekratten maar ook aan atleten. De duurzaamheid en de terugwinning zijn twee van de belangrijkste elementen aan succesvolle atletische prestaties. Als toegevoegde bonus, zullen de hoge testosteronniveaus de sterkte van het individu verhogen. Dit is duidelijk een voordeel aan een atleet en is zeer ingestemd met in een cyclus buiten het seizoen die voor lichaamsbouwverhoging wordt ontworpen. Tijdens een dieet onder warmtebeperking, vooral in ruwe diëten van een concurrerende bodybuilding aard, zou het individu niet veel moeten verwachten als om het even welke sterkteverhoging maar hij meer van het zou moeten kunnen handhaven.

 

SU 400 van het de Steroïdentestosteron van de Spiergroei Steroïden 400 Mg/ml SUS van Sustanon 0

 

Productnaam

Concentratie

(mg/ml)

Testosteron Enanthate 250 mg/ml
300 mg/ml
400 mg/ml
Testosteronpropionaat 100 mg/ml
200 mg/ml
Testosteron Cypionate 200 mg/ml
250 mg/ml
300 mg/ml
Sustanon250 250 mg/ml
400 mg/ml
Equipoise 200 mg/ml
300 mg/ml
Nandrolone Decanoate 200 mg/ml
250 mg/ml
300 mg/ml
Nandrolone Phenylpropionate 200 mg/ml
Trenboloneacetaat 100 mg/ml
200 mg/ml
Trenbolone Enanthate 100 mg/ml
200 mg/ml
Drostanolone Enanthate 100 mg/ml
200 mg/ml

Drostanolonepropionaat

(Masteron)

100 mg/ml
200 mg/ml
Methenolone Enanthate 100 mg/ml
200 mg/ml

 

Steroid Betrouwbare Leverancier van China Kungfu

 

Wij verstrekken anabool steroid poeder, half afgewerkte olie, gebeëindigde - producten van steroïden, menselijk de groeihormoon van Hgh, hcg menselijk chorionic gonadotropin, peptides en sarms poeder met hoogte - kwaliteit.

 

Waarom kies ons?

 

1. De waarborgkwaliteit de kwaliteit beantwoordt aan USP-norm. Wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Ons bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001, gekregen en een volledige Q.A. & een Q.C.system gehad.

 

2. Waarborglevering werken wij met rijpe vervoersbedrijven samen en hebben etc. een verscheidenheid van vervoerskanalen, zoals Fedex, USPS, DHL. Er dat wij lokale pakhuizen in de Verenigde Staten, Canada en Europa hebben zij op gewezen, verzekert het die veiligheidslevering van goederen.

 

3. De uitstekende Dienst van onderzoek, orde aan de naverkoopdienst, verlenen wij de afzonderlijke dienst, en beantwoorden om het even welke vragen voor u. En wij zullen het pakket na u orde, u eraan herinneren om te ondertekenen volgen wanneer het aankomt tot u ontvangt.

 

Onthaal aan uw onderzoek. Wij geloven wij uw betrouwbare partner zullen zijn.

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)