Bericht versturen

Hoe te om een het oplossen oplossing wanneer het gebruiken hgh te kiezen? Wat is de dosis per injectie?

April 20, 2021

Laatste bedrijfscasus over Hoe te om een het oplossen oplossing wanneer het gebruiken hgh te kiezen? Wat is de dosis per injectie?

Wanneer het mengen van uw HGH in een oplossing zijn er 2 types van water die kunnen worden gebruikt, steriel of bacteriostatisch. Het steriele water wordt gewoonlijk verzonden met de uitrustingen van GH en moet binnen een 48 uurperiode worden gebruikt. Het bacteriostatische water heeft een kleine hoeveelheid zuur daarin welke GH om voor een langere periode toelaat worden gehouden. Simpel gezegd, houdt het zuur de band tussen de stabielere molecules. Het steriele water zal slechts de banden om zeer snel veroorzaken te verzwakken en onstabiel te worden.

 

Hoe stelt u het doseren voor? Eerst, zou een insulinespeld die 1cc in gediplomeerde toename meet moeten worden gebruikt. Wij afhalen elk teken een „klik“. De spuit heeft 100 klikt.

SEROSTIM: elke 5,5 klikken gelijken 1iu

JINTROPIN: elke 10 klikken gelijken 1iu

Allen wij doen is neemt het totale aantal kliks (100) en verdeelt het door totaal IU in 1 fles. Dit veronderstelt dat 1ml van water per fles wordt gebruikt. Any more dillutes het.

 

 

Geproduceerd door KungFu-Steroid

laatste bedrijfscasus over Hoe te om een het oplossen oplossing wanneer het gebruiken hgh te kiezen? Wat is de dosis per injectie?  0

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Miss. Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)