Bericht versturen

Wat zijn de Gevolgen van Turinabol?

August 7, 2019

Laatste bedrijfscasus over Wat zijn de Gevolgen van Turinabol?

Turinabol (chemische die naam 4 chloor-17a-methyl-17b-hydroxyandrosta-1,4-dien-3-), die een substantie op Dianabol (metandrolone) wordt gebaseerd is, en Dianabol het is ook een derivaat van testosteron.

 

Het kenmerk van Teribu is dat het niet aromatisch (niet feminized) zal zijn en geen sterke androgene eigenschappen heeft. Dit is van groot voordeel aan atleten die magere lichaamsmassa moeten verhogen.

 

Een ander zeer speciaal bezit van Turinabol is dat het de hoeveelheid bindende globuline van het geslachtshormoon kan beduidend verminderen. Er zijn ook sommige steroïden die in dit verband krachtiger zijn, maar het effect van Telibu is ook zeer significant. De daling van de bindende globuline van het geslachtshormoon betekent dat er meer vrij testosteron in het lichaam is. Wat nog belangrijker is, staat het andere steroïden toe u tegelijkertijd gebruikt om een meer langdurig effect te hebben. Men kan ook zeggen dat u het effect van andere die steroïden kunt verhogen tegelijkertijd zonder de dosis de drug worden gebruikt te verhogen.

 

laatste bedrijfscasus over Wat zijn de Gevolgen van Turinabol?  0

 

Door Steroid Team van KungFu

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Miss. Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)