De Spier van het Poedercas 434-07-1 van Anadroloxymetholone het Mondelinge Steroid Bereiken
10g
MOQ
$3
Prijs
Anadrol Oxymetholone Oral Steroid Powder CAS 434-07-1 Muscle Gaining
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pharma Grade
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: 434-07-1
Hoog licht:

Oxymetholone Mondeling Steroid Poeder

,

434-07-1 mondeling Steroid Poeder

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Foliezak of ander discreelty pakket, die de ordehoeveelheid overeenstemmen en verschillend land.
Levertijd: binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bankoverdracht, Bitocin
Levering vermogen: 1000kg/month
Specificaties
Naam: Anadrol
Andere naam: Oxymetholone
Kwaliteit: 99.5%
CAS: 434-07-1
Gebruik: Wettelijke Mondelinge Steroïden
Eigenschap: bodybuilding, Vet verlies, de Massa van de Verhogingsspier
Productomschrijving

De Spier van het Poedercas 434-07-1 van Anadroloxymetholone het Mondelinge Steroid Bereiken

 

Anadroldetails:

Productnaam: Oxymetholoneanadrol
Synoniem: Anadrol; Anapolon
CAS Registry Number: 434-07-1
M.F.: C21H32O3
M.W.: 332.48
Analyses: 99%
Verpakking: foliezak
Verschijning: Wit kristallijn poeder


Wat is Oxymetholone/Anadrol?

Anadrol, machtige anabole androgene steroïden, is ideale prestaties die drug verbeteren als u een drug zoekt die de productie en de urineversie van erythropoietin kan verbeteren zonder het leiden tot gemeenschappelijke zijdegevolgen van steroïden. Deze die steroïden (ook als Oxymetholone, A50, en a-Bommen worden bekend) worden geschat als één van de beste steroïden voor het bevorderen van de telling van rode bloedcellen en het beschermen van verbindingen onder zware ladingen of tijdens intense trainingen.

Deze 17α-Alkylated steroïden worden medisch voorgeschreven voor de behandeling van gezondheidsvoorschriften zoals bloedarmoede en osteoporose. Anadrol kan ook worden geadviseerd om de spiergroei in onderontwikkelde of ondervoede patiënten te bevorderen. Dit Programma III drug heeft de chemische naam van 17ß-hydroxy-2 (hydroxymethylene) - 17-methyl-5a-androstan-3-één en heeft de moleculaire formule van C21H32O3. Deze steroïden kunnen over een periode van zes tot acht weken worden ontdekt en hebben het smeltpunt van 178° aan 180°C. Het heeft het actief leven van bijna 14-16 uren en zijn anabole/androgene verhouding is 320:45. De lijst van ingrediënten in Anadrol-tabletten omvat lactose, povideone, magnesiumstearate, en het zetmeel en zijn actief ingrediënt zijn Oxymetholone.

Anadrolgeschiedenis:

Oorspronkelijk, Oxymetholone, beter - gekend als Anadrol of A50, werd ontwikkeld door Zoltan Pharmaceuticals, die niet, in de jaren '60 meer bestaan. wegens de onwetendheid van de tijd, en het gebrek aan andere alternatieven, werd de drug zelfs gegeven aan kinderen. Oxymetholone werd gebruikt om met de spiergroei in patiënten met ondervoeding en de groeiproblemen te helpen; bovendien werd het gegeven aan osteoporose en bloedarmoedepatiënten. Op tijd, werd het duidelijk dat de bijwerkingen van anadrol zo ruw zijn dat sommige patiënten met het verspillen van ziekte leverproblemen ontwikkelden en een alternatieve drug als vervanging werd ontdekt. Nochtans, een paar decennia later, oxymetholone opnieuw weer op om is gedoken om met HIV/AIDS te helpen die syndroom verspillen dat.

Misbruik van Anadrol in Bodybuilding en Sport:

Anadrol is gebruikt om verlies van spierweefsels in chronische wanorde zoals AIDS en andere wanorde te verhinderen. Men merkte op dat het gebruik van anadrol in daling van het spierverlies in individuen resulteerde die aan dergelijke wanorde lijden. Nochtans, hebben de bijwerkingen verbonden aan verlengd gebruik van anadrol zijn gebruik voor strenge gevallen beperkt.

Een verhoging van het misbruik van anabole androgene steroïden zoals anadrol door bodybuilders is gemeld in Westelijk Europa en de V.S. sinds de jaren '90. Lichaamsbouwers en van andere sportenatleten excessief gebruik (misbruik) deze drug voor zijn capaciteit om magere spiermassa en vermindering van lichaamsvet te bouwen. De steroïden worden algemeen gebruikt als snellere manier om vet te verliezen en spiermassa over diverse sporten te bereiken.


Enkele bodybuilders verhogen zelfs de dosering op abnormale niveaus tot aanwinstenspieren aan een veel snel tarief. De dosering over het algemeen voor geneeskrachtige doeleinden wordt voorgeschreven is ongeveer 1-5 mg/kg lichaamsgewicht per dag dat ongeveer 100-150mg per dag in een normaal volwassen individu dat bedraagt. Nochtans, zijn de bodybuilders gemeld om over 400-600mg/day te verbruiken die het risico voor een groot deel van bijwerkingen verhoogt.

Het misbruik van anadrol wordt geassocieerd met een brede waaier van bijwerkingen die het functioneren van organen zoals lever en hart samen met andere gevolgen beïnvloedt. De nadelige gevolgen op de lever toe te schrijven aan verhoogd gebruik van anadrol worden soms beschouwd als levensgevaarlijk.

Anadrolcyclus:

De Anadrolcyclus verwijst naar het gebruik van anadrol op een regelmatige manier door bodybuilders om spiermassa te bouwen. De bodybuilders verbruiken eens gewoonlijk anadroltabletten aan driemaal dagelijks voor een bepaalde periode terwijl het bouw van de spiermassa in hun lichaam. Hoewel de magere de spiermassa van anadrolverhogingen aanvankelijk, de gevolgen niet houdt stijgend na een bepaalde grens. Het verhogen van de dosering van anadrol verhoogt later zijn bijwerkingen die schadelijke effecten op het lichaam hebben.


Anadrolgebruik door Mannen en Vrouwen:

Anadrol is steroïden die gemeenschappelijker zijn onder mannen in vergelijking tot vrouwen. Er zijn nochtans geen het ontkennen het feit dat Anadrol een grote klap met vrouwelijke eliteatleten en bodybuilders is aangezien het dramatische verbeteringen van de niveaus van spiermassa, eiwitsynthese, stikstofbehoud, agressie, en lichaamssterkte bevordert. De artsen kunnen Anadrol aan vrouwen adviseren die reeds zijn geharmoniseerd.

 

 

Productnaam Oxymetholone
Partij № 20200601 Rapport № 202006-01
Opbrengsdatum 2020/06/16 Rapportdatum 2020/06/17
Hoeveelheid 180kg Vervaldag 2023/06/015
Ref.-Norm

 

USP 31 Norm

Resultaten van Analysetests
Test

 

USP 31 Norm

Resultaten van Analyse
Beschrijving Wit of praktisch Wit Kristallijn Poeder Wit Kristallijn Poeder

 

Identificatie

Vereistennorm comfirms
Oplosbaarheid

 

Opheldering

 
Smeltpunt 172℃~178℃ 172℃~178℃
Specifieke Omwenteling +34°~ +38° +35.1°
Verlies bij het Drogen ≤1.0% 0,2%
Organische Vluchtige Onzuiverheden ≤850PPM 800PPM
Analyse 97.0~103.0% 99.58%
Conclusie De specificatie is met USP 31 in overeenstemming

 

 

De Spier van het Poedercas 434-07-1 van Anadroloxymetholone het Mondelinge Steroid Bereiken 0

 

Steroid Betrouwbare Leverancier van China Kungfu

 

Wij verstrekken anabool steroid poeder, half afgewerkte olie, gebeëindigde - producten van steroïden, menselijk de groeihormoon van Hgh, hcg menselijk chorionic gonadotropin, peptides en sarms poeder met hoogte - kwaliteit.

 

Waarom kies ons?

 

1. De waarborgkwaliteit de kwaliteit beantwoordt aan USP-norm. Wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Ons bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001, gekregen en een volledige Q.A. & een Q.C.system gehad.

 

2. Waarborglevering werken wij met rijpe vervoersbedrijven samen en hebben etc. een verscheidenheid van vervoerskanalen, zoals Fedex, USPS, DHL. Er dat wij lokale pakhuizen in de Verenigde Staten, Canada en Europa hebben zij op gewezen, verzekert het die veiligheidslevering van goederen.

 

3. De uitstekende Dienst van onderzoek, orde aan de naverkoopdienst, verlenen wij de afzonderlijke dienst, en beantwoorden om het even welke vragen voor u. En wij zullen het pakket na u orde, u eraan herinneren om te ondertekenen volgen wanneer het aankomt tot u ontvangt.

 

 

Onthaal aan uw onderzoek. Wij geloven wij uw betrouwbare partner zullen zijn.

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Anne
Tel. : +8613486829776
Resterend aantal tekens(20/3000)